Новите филми и сериали на Netflix през януари

Неусетно започнахме нова година от живота си и със сигурност тя е изпълнена с много надежди и очаквания. Свързана е и с редица филми и сериали, за които просто нямаме търпение.

Януари започва силно с голямо разнообразие от нови филми и сериали и в Netflix. А ето и кои заглавия ни грабнаха вниманието.

You Are What You Eat: A Twin Experiment

Знаем, че здравословното хранене е гаранция всеки да бъде в най-добрата си форма. Но знаем добре, че различните храни и режими действат по различен начин на хората. Затова и екип от учени са решили да проверят как съществена промяна в хранителните навици ще се отрази на четири двойки близнаци. В продължението на осем седмици единият в двойките близнаци се е хранил предимно с месо, докато другият е изключил животинските продукти от менюто си.

Документалната поредица You Are What You Eat: A Twin Experiment ще ни покаже не само какви са промените във всеки един, но и ще обърне внимание на лошото качество на предлаганата на пазара храна, което също води до много здравословни проблеми.

You Are What You Eat: A Twin Experiment е в Netflix от 1 януари

Society of the Snow

Продължаваме с един филм, който има реални шансове да получи номинация за Оскар и на всичкото отгоре е базиран на реални събития.

Society of the Snow ще ни разкаже смразяващата история за това как през 1972 г. уругвайски самолет се разбива в Андите по път за Чили с цял отбор ръгбисти на борда.

29 от всички 45 пасажери успяват да оцелеят след катастрофата, но биват изправени пред нечовешки условия и студ. За да оцелеят, те ще трябва да преминат всякакви разумни граници, прибягвайки дори до канибализъм.

Society of the Snow е в Netflix от 4 януари

Lift

Партньорството между Кевин Харт и Netflix продължава, но този път не става дума за стендъп комедия, а за игрален филм, в който комедията е примесена с екшън.

В Lift ще видим как предвожданият от Сайръс Уитъкър (Харт) екип от професионални обирджий ще се сблъска с най-трудната си задача до момента.

Те ще трябва да отмъкнат 500 милиона долара в злато, но не от някой строго охраняван сейф в банка, а от летящ самолет. Звучи невъзможно, но предстои да видим дали е така.

Lift е Netflix от 12 януари

Griselda

Завършване първия месец от новата година с един сериал, който очакваме с голямо нетърпение от месеци. И не само защото в него са замесени създателите на Narcos, а защото в главната роля е София Вергара.

Ще видим актрисата като Гриселда Бланко - една от най-страховитите и влиятелни предводители картел в Колумбия.

Гриселда е хвърлила око на Маями, където порокът и употребата на наркотици процъфтяват. Няма обаче да ѝ е лесно да разгърне бизнеса си там, защото пречките не са една и две. А в крайна сметка може да се окаже, че големите ѝ амбиции ще се окажат неосъществими.

Griselda е в Netflix от 25 януари

През месеца може да обърнем внимание и на Fool Me Once (1 януари), Love on the Spectrum (19 януари) и Baby Bandito (31 януари).

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини