Първомайка е отличена в конкурс за млади маркетолози

Изображение 1 от 2

    Първомайката Елена Чардаклиева е тазгодишния носител на наградата в категория Е-Commerce”  на наградите „Digital Stars“ за най-изявени млади маркетолози.

    Церемонията по награждаване се състоя в Международен панаир Пловдив. В конкурса, който се провежда за пети път, бяха обхванати всички аспекти от сферата на дигиталния маркетинг в седем категории за участие за най-изявените прохождащи специалисти.

    Елена Чардаклиева е завършила първомайско СУ „Проф.д-р Асен Златаров“ и Международни икономически отношения. След специализиран курс по Дигитален маркетинг започва да се занимава с маркетинг на електронна търговия. Предложеният за конкурса продукт разработва специално за „Digital Stars“.

    Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цялата страна като ги насърчава да продължават своето развитие. Конкурсът се осъществява без комерсиална стойност и няма аналог в страната. Организатори на събитието са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти.

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Последни новини