„Барби“ ще гостува в Първомай

Пътуващо кино ще представи в Първомай три филма на 8 август 2023 г. Екранът ще бъде на сцената на ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“.

Прожекциите ще започнат от 16 ч. с руската семейна комедия от 2022 г. „Чебурашка“ на режисьора Дмитрий Дяченко. Той разказва за животно с големи уши на име Чебурашка, което се озовава в нов свят. Филмът не е адаптация на разказите на Едуард Успенски.

Филмът е подходящ за деца, а цената на билетите е 8 лв.

Един от летни хитове, носещ най-големи печалби -  „Барби“, ще събере публиката в Първомай от 18 часа. „Барби“ е романтична комедия, чиято премиера е през юли  от 2023 година. Той е дело на режисьора Грета Гъруиг, която е съсценаристка с Ноа Баумбах. Филмът е със титри. Билетите са по 10 лв.

Трилърът „Говори с мен“ ще започне от 20 часа. Той е създаден през 2022 г. "Говори с мен"  е едно от последните предложения в категорията ужаси, който пленява публиката със своята напрегната и мрачна атмосфера. Създаден от братята Майкъл Филипу и Дани Филипу, филмът събира под един покрив елементи на трилър, мистика и ужаси, които се преплитат в нещо много по-страховито. Билетите и затози филм са по 10 лв.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Видеа по темата

Последни новини