12+1 енергийни парчета в летен ритъм

Лятото е тук, затова имаме нужда от безгрижно настроение и ритми, от които тялото започва да танцува. За щастие имаме 12 нови песни, които отговарят на тези изисквания плюс едно старо парче, без което просто не е пълна картината.

Dua Lipa - Dance The Night - това е от филма "Барби" и движенията са показани, а Дуа Липа е вече призната за генератор на енергия и позитивни емоции.

Lloyd - Dedication To My Ex (Miss That) ft. André 3000 - парчето от 2011 година, от което имате нужда това лято, в случаи, че скучаете по Майкъл Джаксън и Палома Фейт в едно.

Carly Rae Jepsen - Shy Boy - поканата, от която се нуждае всяко срамежливо момче.

Jonas Brothers - Summer Baby - заглавието казва всичко, това е отговорът на срамежливото момче..

Olivia Dean, Leon Bridges - The Hardest Part - сладката невероятна Оливия Дийн записа стария си хит като дует.

Chayanne - Bailando Bachata - бачата, лято, романтика, бачата...

Morgan Wallen - Last Night - абсолютно задължителният хит това лято.

Louis York - Heaven Bound ft. Jessie J - за тези, които не смятат да танцуват. Отлично парче, което ще ги накара да премислят - щом бременната Джеси Джей може, няма какво да ви спира, хора. За тези, които може да помнят - това парче е малко Сантана с вкус на "Лейди Мармелад".

Kylie Minogue - Padam Padam - това е бакстейбж версията на видеото. Песента веднага оглави класациите на Острова и има защо.

Dominic Fike - Ant Pile - очарователно парче от новия му албум Sunburn, който излиза на 7 юли.

G Herbo, 24kGoldn, Kane Brown - My City - песента е от FAST X, който добър или лош, беляза годината, когато "Бързи и яростни" стана на 22 с излизането на десетия филм от франчайза.

Metro Boomin, Future - Too Many Nights ft. Don Toliver - невероятният бум на анимационния сериал за Спайдърмен доведе до пускането на специална плейлиста с песните от саундтрака.

PinkPantheress - Angel - започнахме с "Барби" и с "Барби" завършваме. Цялата музика от горещо очаквания филм с Марго Роби и Райън Гослинг - "Барби Албумът", ще бъде достъпен навсякъде от 21 юли, когато излиза и филмът.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини