Арми Хамър и Елизабет Чеймбърс постигнаха споразумение за развода си

Актьорът Арми Хамър е постигнал споразумение за развод със съпругата си, телевизионната знаменитост Елизабет Чеймбърс, близо три години след като тя подаде молба за прекратяване на брака им, предаде Асошиейтед прес. 

Адвокатът на Хамър е подал документи във Върховния съд на Лос Анджелис, информирайки съдията, че актьорът и Чеймбърс са се споразумели относно попечителството над децата, детската и съпружеската издръжка и подялбата на имуществото. Съдията ще трябва да подпише предложеното споразумение и да обяви двамата за разведени.

Споразумението идва няколко седмици след като прокурорите на окръг Лос Анджелис, позовавайки се на липсата на доказателства, отказаха да повдигнат обвинения срещу Хамър в разследване, произтичащо от твърдението на жена, че актьорът я е насилил сексуално през 2017 г. 

Арми Хамър каза в Инстаграм, че след продължително публично мълчание очаква с нетърпение да започне дълъг и труден процес за възстановяване на живота си, след като името му е било изчистено. 

Обвиненията в сексуално насилие от страна на жени в началото на 2021 г. провалиха кариерата на Хамър, известен с ролите си във филми като "Социалната мрежа", "Призови ме с твоето име" и "Самотният рейнджър", и оттогава той не е работил в Холивуд.

След като се раздели с Арми Хамър, Елизабет Чеймбърс подаде молба за развод през 2020 г. Тридесет и шест годишният актьор и 40-годишната телевизионна знаменитост започнаха да се срещат през 2007 г. и се ожениха през 2010 г. Хамър и Чеймбърс имат 8-годишна дъщеря и син на 6 години, припомня агенцията. 

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини