Собственичката на изгорялата кола предполага, че палежът е поръчков

    Собственичката на изгорелия лек автомобил Опел в хасковския квартал „Червена стена“ предполага, че в случая става дума за поръчков палеж.

    Колата била паркирана на улица „Панорама“. Около 0:14 часа снощи съсед на 29-годишната жена забелязал мъж да пали гумата на автомобила. При пожара, Опелът потеглил по надолнището на собствен ход и се ударил в паркиран лек автомобил Форд, който също е опожарен.

    Тази сутрин на място пристигна специализиран автомобил, с който бе репатриран изгорелия Опел. Там беше и собственичката, работеща в структура към Община Хасково. Тя беше категорична, че палежът на колата й не е свързан с работата й, а по-скоро заради стари лични отношения с мъж, който според нея има психични проблеми. Според нея реалният извършител не е въпросният човек, а друг. Хасковлийката не пожела да даде повече подробности по случая с цел да не пречи на разследването, с което били ангажирани криминалисти.

    Тя заяви, че е имало опасност да стане голяма беля, тъй като в Опела имало две газови бутилки. „Добре, че не са гръмнали, иначе щетите щяха да са още по-сериозни“, коментира хасковлийката.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини