Областният управител отчете дейността си

Вече бившият областен управител на Пловдив  Йордан Иванов се  отчете за последните 7 месеца.

Той изброи 11 точки, дейности, за които счита, че се е справил добре. Първите от тях са свързани с работата на администрацията: електронизирането ѝ, повишаване на ефективността чрез съкращения и повишаване на възнагражденията. Като своя заслуга Йордан Иванов счита и разработването на  проект за соларна централа за собствени нужди на покрива на Областната администрация Пловдив и проект за две фотоволтаични централи – принос към овладяването на зелена енергия.

За времето, докато е изпълнявал длъжността, под негово ръководство администрацията е отговорила  на над 210 сигнала на граждани и е следила за разрешаването на всеки един проблем. „

Вратите на Областната администрация бяха широко отворени за всеки, каза областният управител: Няма нито един гражданин, без изключение, на когото да съм отказал среща“.

По време на управлението са спечелени и  дълго водени битки – затворена до изпълнение на предписанията от РИОСВ е централата в село Труд и не е удължена концесията на кариерата в село Белащица.

Иванов счита, че е изпълнил и ангажимента си за законност като не е допуснал нито едно незаконно решение от Общинските съвети в областта.

Той изброява пътните и ВиК проекти, които се реализират в областта за над 81 млн.лв, но нито един от тях не е свързан с Първомай.
Поставя висока оценка и на работата си с общинските кметове.

Областният управител счита за успех и осигурения транспорт до летище Пловдив.

Като последна точка в отчета си той отбелязва успешната работа с бизнеса.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини