Орбитал: Мечтата на един човек се превръща в кошмар за милиарди хора (трейлър)

Хашем Ал-Гали (Hashem Al-Ghaili) е видео продуцент и научен комуникатор, базиран в Берлин, Германия. Завършвил е университета Джейкъбс в Бремен и има магистърска степен по молекулярна биология.

Хашем използва знанията и страстта си към науката, за да образова обществеността чрез социалните медии и видео съдържание. Неговата водеща страница, Science Nature, е има над 32 милиона последователи във Facebook, а стотиците му оригинални видеоклипове, известни със своето просто, но мощно визуално предаване на историята, са гледани над 13 милиарда пъти и са вдъхновили стотици хиляди хора по целия свят. 

В трейлъра на неговия научно-фантастичен филм виждаме брилянтно представени, както можем да очакваме от него, някои от най-авангардните научни и фантастични идеи. Питър Рендоф използва богатството си, за да изгради мегаструктура около Земята. Той дава на хората надежда и изглежда не разбира ролята на слънчевата светлина. Но проектът води до непредвидени последици, убийствени за планетата и живота на нея. Мечтата на един човек се превръща в кошмар за милиарди хора.

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини