Атанас Михнев, ПП: Намерили сме част от депутатите за мнозинство в НС

"Продължаваме промяната" е намерила част от нужния брой депутати, за да си осигури мнозинство в Народното събрание – това каза днес в Стара Загора народният представител Атанас Михнев.

Той бе категоричен, че не пазаруват народни представители, а се пазарят за продължаване на борбата с корупцията, за кураж срещу мафията.

"Пазарене не можем да говорим, когато няма цена, нали търговският закон казва, че търговската сделка като няма цена за дадена стока, е нищожна. Това, което ние пазарим, и това, за което ние се пазарим, са хора с правилната мотивация да променим България. Хора с любимата ни дума "топките" да си кажат срещу "Капитан Андреево", ние се изправяме срещу мафията, не на страната на мафията, която може би е плащала пари на всички досегашни политически сили, а срещу мафията и на страната на държавата. Такива хора вярваме, че ще намерим.

Това означава ли, че вече сте намерили?

- Означава, че вече сме намерили. Да.

Всичките 12 ли?

- Не. Вървим в посока на това да осигурим пълно мнозинство", каза Михнев.

ИТН: Ще разберем съвсем скоро

Нямаме представа дали информацията, изнесена в “24 часа”, че депутати от “Има такъв народ” ще напуснат групата, е вярна. Не знаем дали е така. Следващите дни и часове най-вероятно ще го покажат. Досега депутатите са били лоялни към ръководството на партията и най-вече към своите избиратели. Всички видяхме, че министър-председателят се обърна към групата на “Има такъв народ”. Всъщност, той публично демонстрира опит да си пазарува депутати. Има само два начина - с пари или с постове. И дали това е така, ще разберем съвсем скоро. 

Източник: БНТ

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ни
    Ники
    1 0
    16:40, 13 юни 2022
    Какво е това мислене, защо задължително за да подкрепиш някой трябва да ти платят?Не може ли човека да има морал и да вижда какво става?Защо задължително някой трябва да бъде купен ?Може би искат да гласуват по съвест.Ама Слави не знае за други методи, според него за да е някой с тебе трябва да си му обещал пари или постове.Така ли е направил с неговите депутати?Ох Слави, много си зле.С такива като тебе България не можем да я оправим ...
    • Ба
      Бат Танас
      1 0
      14:10, 14 юни 2022
      Че кои са добре?
      Всичките управляващи са по тънката част - похотлидост и fuhuş .
Последни новини