Отново ще гледаме български актьор в хитов сериал на Netflix

Когато беше пуснат в Netflix през миналата година, Shadow and Bone тръгна със заявката, че може да се окаже следващото голямо попадение на стрийминг платформата откъм сериали.

Нека го кажем така, да повтори или дори надскочи успеха на The Witcher, а в някои по-смели представи дори да се окаже от ранга на Game of Thrones. Е, успехът на първия сезон не беше чак толкова голям, но привлече достатъчно фенове на фентъзи сериалите, за да има и втори.

За съжаление за него ще трябва да почакаме още, но добрата новината е, че работата по него вече е започнала в Унгария. За това разбираме от официалния профил на сериала в Instagram. Във втори сезон ще има цели четири нови попълнения към актьорския състав, но добрата новина е друга.

А именно, че Юлиан Костов отново ще бъде част от Shadow and Bone. Остава ни да се надяваме, че няма да има пречки в снимачния процес и всичко ще мине по план. Също така, че сценаристите са предвидили повече екранно време за Фьодор - героят на българския актьор.

Към момента няма официална информация кога можем да очакваме втори сезон на Shadow and Bone, но фенските ни надежди са, че това ще се случи още в края на годината. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини