Наградиха победителите в конкурса "Коледа 2021"

Изображение 1 от 4

    Церемония по награждаване на победителите в конкурса „Коледа 2021“ се проведе във фоайето пред Пленарна зала. Там бяха подредени творбите на децата от Първомай. Радослава Ставрева – зам.-кмет на общината връчи грамотите и предметните награди на 45 деца, заслужили призови места в три направления и допълнителни категории.

    Церемонията се проведе на същото място, на което два дни по-рано художниците от Секцията ,,Изобразителна изкуство” към ОНЧ,,Св.Св.кирил и Методий-1894г. откриха своята традиционна предколедна изложба.

    „Аз вярвам, че всичко което правим - детските конкурси, коледните базари и  тази изложба е поредно доказателство за това, че на Коледа се случват чудеса – каза зам.-кметът Радослава Ставрева.  Благодарни сме, че все още има хора, готови да се изявяват безкористно, за благото на съгражданите си.“

    Тя благодари на художниците за съпричастността им към организираните от Общината събития. 

    Коледният конкурс и изложбите на деца и възрастни бяха част от коледните инициативи на Общината, които продължават днес и през следващите 2 дни – със срещи с Дядо Коледа пред сградата на Общинска администрация между 16 и 18 часа.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини