Папарак от Първомай засне Рич Форестър на концерта в памет на Камен Чанев

Изображение 1 от 2

    Възрастна дама от Първомай, почитател на оперното изкуство, успя да направи папарашки снимки на Рон Мос по време на концерта в памет на Камен Чанев „Гласът на Камен“.

    На 30 август оперни певци, приятели и публика се събраха в Античния театър в Пловдив, за да си спомнят за световноизвестния тенор, който загуби битката с КОВИД – 16 в края на миналата година.

    Малко след началото на концерта се е появил и Рон Мос, познат на любителите на сапунени сериали като Рич Форестър от „Дързост и красота“. Дамата-папарак отклонила вниманието си от сцената и успяла да запечата присъствието му на концерта. След това разказа, че актьорът е аплодирал въодушевено изпълненията на сцената, но очевидно не разбирал всичко, което приятелите на Камен Чанев са разказвали. Преди края на концерта Мос и придружаващата го преводачка „се измъкнали“ незабелязано за голяма част от публиката.

    Днес предстои голямото събитие за почитателите на Рон Мос - те ще могат да го видят на същата сцена – на Античния театър, където той ще пее с любимецът на българската публика Орлин Горанов.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Последни новини