Съпругата на Берлускони издаде книга за него

Съпругата на италианския министър-председател Силвио Берлускони разказва в издадена книга, че лъжите на съпруга й са я накарали да подаде молба за развод, съобщи БТА.
   
Вероника Ларио разказва как през април решила да се разводе,след като Берлускони не й споменал, че смята да присъства на празненството по случай рождения ден на 18-годишната Ноеми Летиция в Неапол, а я уведомил само за официалните си ангажименти в южния италиански град. По-късно медиите разгласиха, че премиерът бил на партито. Така бе поставено началото на поредица твърдения за увлечението му по млади жени.   

"Тенденца Вероника" е преработено издание на излязла през 2004 г. книга на журналистката Мария Латела. Авторката каза пред АП, че случката с празненството в Неапол била повратната точка за Ларио.
   
"Попитах я за Ноеми: "Може би тя е дъщеря на съпруга Ви", заяви Латела. "Отговорът на Вероника беше: "Ако тя наистина е дъщеря на Силвио, бих отворила вратите на моя дом, но знам, че не е така", разказа журналистката.
   
Ларио и Берлускони имат три деца. Според бившата актриса действията на съпруга й го злепоставят пред целия свят. "Не мога да му бъда бавачка и не мога повече да го спирам да става за смях пред света. Уморих се", заявява 53-годишната Ларио.
   
Въпреки че скандалът шества по страниците на медиите седмицинаред, засега премиерът Берлускони се радва на значителна популярност, отбелязва АП. Оглавяваната от него десноцентристка управляваща коалиция, която спечели парламентарните избори през пролетта на 2008 г., остава стабилна. БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини