Училище "Златаров" е в топ 10 на най-активните училища посланици на Европейския парламент

СУ “Проф. д-р Асен Златаров“, град Първомай е в топ 10, на 9-то място в класацията на най-активните училища, които тази година бяха посланици на Европейския парламент. 

Екипът на Бюрото на ЕП в България отбеляза успешния завършек на Програмата за училища посланици на ЕП 2020/2021 г. Професионални обучители от Националната асоциация на българските европейски клубове, както и четирима представители на Бюрото на ЕП оцениха дейностите и отличиха най-активните. От участвали 93 училища, 25 се отличават с постоянна работа и активна дейност.

За постижението си първомайското училище ще получи плакет на училище посланик на ЕП, а учителите и учениците – сертификати за участие в Програмата, както и участие в онлайн сесии на програмата „Евроскола“ до края на 2021 г.

За класирането са оценявани качеството на изпълнение на задължителните дейности; брой адекватност и качество на изпълнените дейности; достигната публика; отразяване в социалните мрежи и медии.

Екипът на СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ работил по Програмата за училища посланици на ЕП, изказва искрени благодарности на всички учители, ученици, родители за съдействието и подкрепата при реализирането на този мащабен проект.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини