Загадъчен мъж ще помага на Наоми в отглеждането на бебето

Наоми Кембъл, която преди два дни обяви изненадващо, че е станала майка на 50 години, предизвика редица любопитни въпроси у своите фенове.

Британският супермодел сподели снимка в Instagram с бебешки крачета, наричайки новородената си дъщеря „красива малка благословия“.

Последователите на Черната перла веднага започнаха да се чудят родила ли е тя бебето, след като носи гривна, която се слага на току-що родилите жени. Папараците пък тутакси извадиха снимка на красавицата от преди един месец, на която се вижда, че тя не е бременна.

Другият слух около Наоми е, че през последните 18 месеца тя е в щастлива тайна връзка с американец, който щял да ѝ помага в отглеждането на бебето. Източници твърдят, че именно последният любим на звездата, с когото тя е изкарала голяма част от карантината в пандемията, е причина тя да се реши да има дете.

Пред своите 10 милиона последователи в Instagram Наоми описа емоциите си така: „Нямам думи, с които да опиша връзката, която сега споделям с теб, мой ангел. Няма по-голяма любов.“, без да уточнява дали е родила или осиновила детето.

Повечето фенове на звездата предполагат, че бебето е износено от сурогатна майка. Впечатление прави и фактът че новороденото има доста по-бял тен на кожата от този на щастливата си майка.
Всъщност Наоми от няколко години говореше за желанието си да има бебе и веднъж дори каза, че „науката“ може да ѝ помогне да има дете на всяка възраст.

Кембъл, която навършва 51 години след броени дни, е имала връзки с редица известни мъже като звездата на бокса Майк Тайсън, холивудската легенда Робърт де Ниро, Адам Клейтън (басистът на U2), ексшефът на Формула 1 Флавио Бриаторе, рапъра Пъф Деди (Пи Диди), милиардерския наследник Бадр Джафар. Най-дългата ѝ връзка е с руския олигарх Владислав Доронин, с когото имаше отношения между 2008 и 2013 година.

А най-последният ѝ звезден роман от 2019-та беше с бившия певец от групата One Direction Лиъм Пейн.

Според приятели на Наоми тя се е вдъхновила да стане майка сравнително късно в живота си от своята колежка супермодел Иман. Иман ражда дъщеря – Лекси на Дейвид Бауи през 2000 г., когато е 45-годишна.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини