Лудогорец победи ФК ЦСКА 1948 с 4:0

Лудогорец записа категорична победа в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Шампионите се наложиха с 4:0 у дома над ФК ЦСКА 1948.

Разградчани решиха срещата още през първата част, когато вкараха три попадение. С два гола и асистенция се отличи Кирил Десподов. Другите попаденията станаха дело на Жосуе Са и Лясков, който се разписа в собствената си врата.

Срещата премина при доста ниско темпо на игра, а освен попаденията, липсваха други сериозни положения. Новаците не успяха да сътворят каквото и да е било пред Кристиан Кахлина, който днес, подобно на зрителите, се отдаде на скуката.

Любопитна подробност е, че днес на "Хювефарма Арена" бе показан само един наказателен картон заради игрово положение. Единственият картон за нарушение бе показан на Ангел Лясков, след като преди това Кирил Десподов бе санкциониран в жълто, защотосвали фланелката след отбелязването на първия гол.

След този мач, Лудогорец продължава да е едноличен лидер с 61 точки. ФК ЦСКА 1948 заема шестото място с 35 точки. Новаците ще трябва да се борят сериозно в последния кръг преди плейофите, за да запазят позиция в първата шестица. Отборът на Росен Кирилов ще има нелека задача затова срещу Локомотив (Пловдив).

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини