Областният управител на Пловдив напусна поста си

Областният управител на Пловдив Дани Каназирева напусна поста си, след като на изборите бе избрана за народен представител. На прощална пресконференция Каназирева каза, че в Областна администрация Пловдив е получила най-ценния опит. И заяви: "Ще продължа да работя за Пловдив и региона, близо до хората, открито и честно".

Каназирева изрази надежда, че ще има приемственост и в следващите месеци в Областната управа ще продължи работата по започнатите пътни и ВиК проекти - Околовръстното шосе на Пловдив и Югоизточния обход, пътя Бойково- Лилково, ремонта на подпорната стена на пътя Девин-Кричим и изграждането на моста при Първомай- Градина.

"Три проекта ще следя много внимателно. Кариерите над Белащица, биоцентралата в Труд и проблема с водата на Брестовица. Ще продължа да защитавам обществения интерес в трите казуса и се надявам и следващите ресорни министри да подкрепят хората както досега", допълни Каназирева.

Тя подчерта, че като областен управител се е стремяла да дава институционална подкрепа на хората, независимо дали става въпрос за малък или голям проблем като и, че ще продължи да го прави и като народен представител.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини