Мая Манолова заяви, че ще си партнират преди и след изборите с партията на Слави Трифонов и с Демократична България

Председателят на гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова заяви в Плевен, че ще си партнират преди и след парламентарните избори с партията на Слави Трифонов и с Демократична България. Ние сме в добри отношения и готови за общи действия за опазване на изборите от различни манипулации, каза Манолова в пресклуба на БТА в Плевен.

Тя бе категорична, че това са естествените им партньори. По думите й, тъй като приоритетите на трите формации се припокриват, е нормално да си партнират. Имаме общи каузи, платформите ни са много близки, а най-важното е да демонтираме сегашния модел, подчерта Манолова. Тя заяви, че имат ясен план как 30-те милиарда от Европейския съюз да бъдат разпределени така, че България да стане държава с модерна икономика. Имаме план да реформираме България, изтъкна Манолова.

В Плевен тя представи листата на "Изправи се.БГ" за 15 МИР, на която е водач Юлиян Ненчев /35 г./.

На въпрос на БТА отговори, че е изключително важно българските граждани да гласуват.

"Този път те имат алтернатива извън партиите на статуквото. Става дума за повратни избори за България. Изборът е ключов. Това е нашият шанс да променим България и аз съм оптимист", отбеляза Манолова.

Тя призова министърът на вътрешните работи да поеме пълна отговорност за машините за гласуване. "Държавата е прехвърлила отговорността за тези машини върху частни субекти. Притеснени сме от това, че държавата я няма при опазването на машините", допълни Манолова.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пи
    Питам се!!!00
    1 0
    17:27, 28 фев 2021
    Тая не се спря!!!! Какво направи до сега????
Последни новини