Конкурс за рисунка на тема "Освобождението на България" организират от Исторически музей - Асеновград

Конкурс за рисунка на тема "Освобождението на България" организират от Исторически музей - Асеновград. 

Целта е с изразните средства на изобразителното изкуство децата да разкажат за исторически събития, традициите и културното наследство на България.

Конкурсът ще се проведе чрез онлайн гласуване от посетителите на Facebook страницата на Исторически музей - Асеновград, като след регистриране на най-много харесвания ще се определят първите три рисунки, а за техните автори има предвидени награди от партньорите в инициативата.

Възрастовото ограничение е от 7 г. до 14 г.

Конкурсът ще се проведе в периода до 01.03.21 г. Рисунки могат да се изпращат по всяко време. Произведения се приемат на адрес: asmuseum@abv.bg заедно с трите имена и възрастта на автора, учебното заведение и класа, в който учи, точен адрес с пощенски код, както и телефон за контакт и e-mail.

Може да се приемат творби и в Централната сграда на музея на площад „Академик Николай Хайтов” №1 в Асеновград.

Всеки автор може да участва с една рисунка по тематиката на конкурса.

Приемат се рисунки, изпълнени в различни живописни и графични техники. При представяне в дигитален вид, рисунката да бъде заснета с добро качество или сканирана във формат JPEG.

На 01.03.21 г. в 13:00 ч. конкурсът приключва и тогава ще е ясно кои са рисунките, събрали най-много гласове /харесвания/.

Гласуването е свободно за всички посетители на Facebook страницата на Исторически музей - Асеновград, където ще бъдат публикувани и рисунките в поредността на получаването им в електронната поща на музея, като по този начин се осигурява прозрачност при гласуването.

Награди: първо място - 100 лева; второ място – предметна награда; трето място – предметна награда. Отличените до десето място получават грамота, подписана от директора Исторически музей - Асеновград.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини