"Траки" избраха нов Управителен съвет и стар председател

Сдружението с нестопанска цел „Траки“ проведе своето редовно годишно събрание. То бе съпроводено с редица скандали, които утвърдиха желанието на мнозинството младите хора да развиват туризма в общината.

В условията на епидемична обстановка Общото събрание се проведе онлайн, а гласуването стана с  бюлетина. Публикувани бяха отчета на председателя Станимира Раева, доклада на Контролната комисия и бяха разгледани подписки за освобождаване на 4 от петимата членове на Управителния съвет.

20 са организираните през 2020 година мероприятия, като са оползотворени 26 от седмиците, в които е било възможно провеждането им. В същото време гласуваната субсидия от 6000 лв. е била намалена на 3000 лв.

Станимира Раева отбелязва недостига на водачи и необходимостта членовете на дружеството да се обединят в името на по-масов туризъм и популяризиране на местните туристически обекти.

След провелото се гласуване, в Управителния съвет влязоха Живко Аргиров, Бойчо Стайков и Георги Георгиев. В УС останаха дългогодишния член Паун Ташев, а председател остава  Станимира Раева.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини