Изтекоха спецификациите на Nokia 1.4

HMD Global е компанията, която вдъхна нов живот на бранда Nokia с премиерата на ново поколение смартфони с Android. Moделите им се отличават с атрактивни дизайни, издръжливи корпуси и са предназначени за средния и ниския ценови клас. Специфична особеност е, че новите смартфони на Nokia работят с т.нар. "чист" Android.

По този начин потребителите могат да се наслаждават на изчистен интерфейс, както и на бързи софтуерни ъпдейти. Компанията ще продължи да привлича внимание с премиерата на атрактивни предложения, които са налични на достъпна цена. Един от предстоящите модели на HMD Global, който се очаква да видим в следващите седмици е Nokia 1.4.
 
Aко се интересувате от покупката на устройството в този ценови клас вероятно ще ви е интересно да разберете и повече детайли за техническите спецификации на смартфона. В интернет изтекоха данни, които разкриват ключови хардуерни характеристики на Nokia 1.4, съобщава MySmartPrice.

Бюджетното устройство ще е оборудвано с голям 6.51-инчов дисплей, който поддържа HD+ резолюция. Това ще го превърне в оптимално решение за работа с приложения, гледане на мултимедия и забавление с игри. Високата производителност ще се гарантира от четириядрен процесор с работна честота от 1.3 GHz, който е допълнен от 1 GB RAM.

Вградената батерия на смартфона ще е със заряд от 4000mAh батерия. Nokia 1.4 ще работи с Android 10, като се очаква да получи и ъпдейт към Android 11. Предвиден е слот за microSD карта, с който може да увеличите вградената памет от 16 GB с допълнителни 128 GB.  Пълните размери на Nokia 1.4 са 166.4х76.7х8.7 милиметра.

Основната камера е със 8 МР резолюция, като има и 2 МР сензор на гърба, както и 5 МР обектив за селфита. Nokia 1.4 ще има класическия аудио жак и ще бъде първия смартфон от серията, който предлага сензор за пръстов отпечатък.

Потребителите ще могат да купят версии със син и сив цвят. Цената се очаква да не надхвърля €100.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини