СОНИК СТАРТ предлага стажантска програма в областта на хуманитарните дейности

СОНИК СТАРТ предлага стажантска програма за гимназисти и студенти на възраст между 16 и 24 години. Тази възможност се предоставя и в ЦОП – Първомай.

Основна цел на Програмата е да се даде възможност на млади хора да придобият преки лични впечатления от дадена професия и среда, както и трудови навици, които ще помогнат да се ориентират в бъдещия си избор още в процеса на своето обучение в средно или висше училище.

По време на стажуването младежите ще бъдат подкрепени от екип специалисти с професионален опит във всички сфери на хуманитарната дейност.

Всеки стажант има възможност да надгради своята професионална увереност  с включването си в работа по конкретни случаи, програми и дейности.

Програмата не е платена, а всички дейности са в рамките на определения бюджет. Ако кандидатите са повече, то ще бъдат взети под внимание придобити квалификации или ще се проведе интервю с желаещите.

За повече информация може да се обърнете към Центъра за обществена подкрепа, а формулярът за кандидатстване може да разгледате тук.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини