Наградиха победителите от конкурса за стихотворение на община Асеновград

Изображение 1 от 2

    Заместник-кметът на Асеновград инженер Петър Петров връчи наградите на победителите в конкурса за стихотворение по повод Деня на християнското семейство.

    „Скъпи деца, за мен е удоволствие от свое име и от името на кмета на общината доктор Христо Грудев да Ви наградя за постигнатия успех.

    Щастлив съм, че в Асеновград се раждат и израстват таланти. Желая Ви най-вече да сте здрави, вдъхновението винаги да Ви води напред и да покорявате високи върхове.

    Не се отказвайте пред трудностите и доказвайте възможностите си във всеки момент. Поздравявам Ви за това, че се класирахте на първите места в конкурса за стихотворение на община Асеновград по повод един от най-големите празници в България – Деня на християнското семейство.

    Продължавайте да творите и бъдете гордост за своите родители!“, каза пред присъстващите инженер Петров.

    Победителите в конкурса получиха специален поименен плакет и букет цветя. Младите творци и техните родители благодариха на община Асеновград за оказаната чест и си пожелаха много нови творчески успехи.

    Първото място бе отредено на Веселина Лазарова със стихотворението „Семейство“. Втора се нареди Зорница Борисова с творбата си „Християнското семейство“, а трета стана Симона Ройнова, чието произведение също е именувано „Християнското семейство“.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини