Акценти по DC през ноември

Треска за злато
От вторник, 17 ноември, в 22:00 ч.
Живеейки без електричество в жестоката пустош на Юкон, група амбициозни златотърсачи усилено търсят ценния метал. Рик може или да удари голямата печалба, или да изгуби всичко, а Паркър има шанс това да е най-добрият му сезон в търсене на подходящото място с нова златна жила. Очакват ги безброй предизвикателства. Екипите трябва да работят неуморно, за да поддържат машините в изправност. Дали ще успеят, или ще се провалят, зависи от приятелствата, които ще успеят да създадат в общността, ако искат да имат шанса да забогатеят.

Светът на автомобилите с Майк Брюър
От сряда, 11 ноември, в 22:00 ч.
Търговецът на коли Майк Брюър знае много за автомобилите, но дори той не е запознат с всичко. Майк тръгва на обиколка, за да се запознае с други хора, които споделят любовта му към откриването, създаването и управлението на моторни превозни средства. Дали става дума за лоурайдъри и хората, които ги управляват в Лос Анджелис, за драг състезание на шампионите в Индианаполис, или за среща с механиците от Чикаго, които съхраняват изкуството за ръчно изработване на автомобилни каросерии, Майк открива и преживява някои невероятни моторни субкултури и се запознава с хора, чиято страст към автомобилите не отстъпва на неговата.

Аляска: Последната граница
От събота, 21 ноември, в 21:00 ч.
Дълбоко в пустошта на Аляска живее семейство Килчър и изолираната им общност. Семейството, начело с патриарха Ац Килчър, живее в чифлика си близо до Хоумър, Аляска, от четири поколения насам. Тези мъже и жени се борят със земята, от която изцяло зависят в дивата природа. Няколко месеца през лятото и есента те се занимават с градинарство, лов и риболов, събиране на провизии и подготовка на животните за оцеляване през свирепите зими в Аляска. Повечето членове на семейството живеят почти изцяло без електричество, без течаща вода и ток и се гордеят с това. Но свободата има цена и макар че животът им никога не е скучен, оцеляването не е лесно.

По следите на океанските гиганти
От неделя, 1 ноември, в 21:00 ч.
Изследователят и режисьор на филми Патрик Дикстра пътува до края на света, за да открие най-големите и неуловими океански гиганти в завладяващата поредица. От анализ на поведението на кашалотите в Доминика и нощно гмуркане с гърбати китове в Колумбия до използване на дронове за проследяване на гренландски китове в Русия, Патрик навлиза дълбоко в техните тайнствени подводни светове. Предстои му да открие много за световните океани, приближавайки се както никога досега до някои от най-енигматичните същества в света.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини