Щастлива развръзка: След четири дни в неизвестност Ивелин се прибра у дома

"Намерихме го! Прибра се!" - това бяха думите на чичото на Ивелин Узунов, споделени преди малко пред репортер на СмолянБгвести.
След четири дни в неизвестност 23-годишният младеж, вече е у дома си. Минаваща кола го е засякла на пътя от Смолян към село Смилян тази вечер, шофьорът го е познал и закарал в къщи. Чичото Бисер Узунов разказва, че само преди ден са проверявали този ройон над часовниковата кула в Смилян щателно, пътека по пътека, но не са го открили. Днес сам е излязъл на пътя.
Припомняме, Ивелин Узунов изчезна на 26 септември. След получаване на сигнала от близките на момчето от полицията организираха издирвателни действия, в които се включиха 10 служители на РУ-Смолян, полицейско следово куче, служители на горското в Смилян, доброволци. Днес масово издирване не се провеждаше. Опасенията на полицията бяха, че при по-голяма група хора, която го търси, Ивелин може да навлезе по-навътре в гората, за да се скрие.
Момчето изчезва за втори път. Преди 3 години той беше издирван 10 дни. Той беше открит от пожарникаря от Смолян Васил Вълчев на километри от Смилян до махала Доганово. Дни наред Ивелин беше обикалял планината далече от хората. Намерен беше бос, с измръзвания и опасност за живота.
Днес роднини и доброволци не спряха да го търсят. Обикаляха района на селата Пещера, Турян и Вълчан.
Накрая издирването е приключило с добър край. От семейството блягодарят на всички, които са им помогнали в търсенето.

Величка Петкова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини