13 °C

Ето го и първият сериал на Marvel

Още миналата година, когато президентът на Marvel Studios Кевин Файги обяви, че благодарение на Disney+ ще видим и сериали, свързани с киновселената на Marvel, бяхме страшно развълнувани.

WandaVision беше част от първата порция обявени заглавия и именно този сериал се очакваше да дебютира първи. Заради пандемията обаче се отвориха много неясноти и, съвсем нормално, от студиото не казваха нищо.

Вчера, 20 септември, обаче решиха да пуснат трейлър на WandaVision, което ни дойде като гръм от ясно небе (но по хубавия начин). Честно казано, за нас това е по-скоро тийзър, защото от него буквално не се разбира почти нищо. Дори сме по-объркани от първолак на 15 септември.

Единственото ясно нещо е, че част от действията ще се развиват след тези в "Отмъстителите: Война без край" (ако не и всички), защото се разбира, че Вижън (Пол Бетани) е мъртъв (помним как Танос (Джош Бролин) взе камъка от главата му).

Но не съвсем, защото си изглежда доста жив и с Уанда (Елизабет Олсен) живеят щастливо. В един момент обаче разбират и че нищо не е такова, каквото изглежда...

В момента в главите ни се въртят един куп въпроси, защото наистина нищо не разбираме от видяното. Но пък май и това е целта, защото интересът ни се покачи поне двойно.

И да, имаме някакви идеи за случващото се, но на този етап предпочитаме да си ги запазим за нас, защото са в сферата на догадките.

Все още не е ясно кога ще видим WandaVision в Disney+, като първоначалните очаквания бяха това да се случи към края на 2020 г. Нищо чудно обаче да почакаме до 2021 г.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини