Ученици на Зорка Каразапрянова представиха Първомай на Аполония 2020

Учениците от школата по приложни изкуства към НЧ „Св.Св. Кирил и Метдоий – 1894” гр.Първомай за 21 път участваха  в празниците на изкуствата АПОЛОНИЯ 2020, проведени от 01 до 06 септември в гр.Созопол.
Ива Палакова и Румяна Атанасова се представиха с едни от най-оригиналните творби сред участниците на различните школи от страната. Много хора гледаха красиво нарисуваните яйца и се радваха, че могат да отнесат първомайската идея за украса и в техният град.
Децата и техният ръководител Зорка Каразапрянова, благодарят за доверието, с което ги изпратиха на форума Читалището и Община Първомай. Те благодарят и на спонсорите- млади хора с големи сърца.

Поредната изява на млади художници се случва в годината, когато тяхната ръководителка изпълва своята осемдесета година, но с неувяхваща сила и с много любов към децата и изкуството продължава творческата си мисия. С младежко дръзновение и планове за следващото десетилетия, Зорка Каразапрянова кани всички деца, желаещи да творят в нейната школа на 18  септември от 16 часа пред читалище „Св.св. Кирил и Методий“. 

Parvomai.Net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини