„30 сребърника“ на HBO Испания със световна премиера на венецианския филмов фестивал

Изображение 1 от 5

    Оригиналният сериал на HBO от Европа е режисиран от Алекс де ла Иглесия

    Драматичният сериал „30 сребърника“, испанска продукция на HBO Европа, ще получи своята световна премиера като специална прожекция на 77-ия Международен кинофестивал във Венеция (2-12 септември). Поредицата ще бъде достъпна за гледане от широка аудитория през есента в Европа, включително в България, а също така ще дебютира и по HBO в Латинска Америка.

    В „30 сребърника“, режисьорът Алекс де ла Иглесия, ни пренася в свят, в който нищо не е такова, каквото изглежда, и не може да се има вяра на никого. Отец Вегара (Едуард Фернандес) е екзорсист, боксьор и бивш подсъдим, който е заточен от църквата да бъде свещеник в отдалечен град в Испания. Вегара иска да забрави и да бъде забравен, но враговете му скоро ще го намерят. Странни неща започват да се случват в градчето и да изкривяват реалността, като извор на всичко е прокълната монета, която е в основата на глобална конспирация.  Една непривична комбина от кмета на градчето Пако (Мигел Анхел Силвестър) и местния ветеринар Елена (Меган Монтанер) започва да търси извора на странните събития.

    „30 сребърника“ е режисиран от Алекс де ла Иглесия, който е и сценарист на сериала, заедно с Хорхе Гиерикаечеверия. Изпълнителни продуценти за HBO Европа са Стив Матюс, Мигел Салват и Антъни Корен. Копродуценти на сериала са и студио Pokeepsie Films и HBO Латинска Америка.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини