И Смолян се присъединява към протестите, датата е 17 юли

Протест за достоен и справедлив живот в България ще се състои в Смолян на 17 юли. Той се организира в социалните мрежи от Гражданско движение "Родопско сърце" и ще се проведе от 19 до 22 часа на площад "България" - амфитеатъра пред РДТ "Николай Хайтов".
Протестът ще е мирен, категорични са организаторите. Основните му искания са
оставката на правителството на Република България, оглавявано от г-н Бойко Борисов, и оставка на главния прокурор на Република България – г-н Иван Гешев.
Молим, всички желаещи да се включат в протестните действия, да спазват правилата на събитието и да не нарушават общественият ред! Това не е бунт! За да бъдат протестите успешни, е абсолютно необходимо те да останат МИРНИ!, зоват организаторите от страницата на събитието във фейсбук.
А с оглед епидемията от Covid-19 организаторите препоръчват още да се носят предпазни маски и да се спазва дистанция едни от други до колкото това е възможно! Носенето на маска по време на протест е забранено от закона, но с оглед епидемичната ситуация, органите на реда ще правят изключение за носенето на предпазни маски.

Величка Петкова
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини