Звездите, които мразят най-известните си роли

Въпреки че актьорите и актрисите трябва да могат да играят всяка роля, това не означава, че всички им харесват. Докато някои роли са по-близки до техните личности в реалния живот, други могат да бъдат пълната противоположност на техните ценности и вярвания. Понякога актьорите се уморяват да играят една и съща роля ( в сериалите например) или се разочароват, че не са ги представяли на ниво.

И въпреки че причините могат да бъдат много и различни, искрено се изненадахме точно кои големи роли не харесват много от актьорите и актрисите на Холивуд. Да видим 10 такива примера, подбрани от Stars Insider.

Блейк Лайвли в "Клюкарката"

Блейк Лайвли обяснява защо не харесва своята героиня Серина ван дер Уудсън: "Не бих се гордяла да бъда човекът, който дава кокаин на някой, като го кара да предозира, а след това застрелва някого и преспива с нечие друго гадже". Да си признаем, на мястото на Блейк и ние не бихме харесвали този персонаж.

Робърт Патинсън в "Здрач"

Робърт Патинсън изигра Едуард Кълън в сагата "Здрач", но е доста скептично настроен към персонажа си, който го направи известен.

"Колкото повече чета сценария, толкова повече мразя този човек, така че го изиграх като маниакално-депресивен тип, който мрази себе си. Плюс това, той е 108-годишна девица, така че очевидно има някакви проблеми там", споделя актьорът пред Empire.

Кейт Уинслет в "Титаник"

Независимо дали харесва или не ролята си на Роуз, всички ще помним Кейт Уинслет именно с нея. Но Уинслет разкрива, че не е очарована актьорската си игра си в "Титаник": "Гледам филма и не мога да повярвам колко зле съм изиграла всяка една сцена", разкрива актрисата.

Меган Фокс в "Трансформърс"

Актрисата не харесва нито филма, нито ролята, която играе. Тя казва пред Entertainment Weekly: "Не искам да замазвам очите на хората като хваля ролята си, защото те са наясно, че това не е филм, в който става въпрос за актьорско майсторство".

Джордж Клуни в "Батман и Робин"

Джордж Клуни може би е един от най-печелившите актьори в Холивуд, но със сигурност няма високо его. На въпрос какво мисли за Батманът на Бен Афлек, той отговаря: "Аз съм най-малко квалифицираният човек, който може да коментира всеки, който играе ролята на Батман, тъй като толкова ужасно унищожих този образ".

Даниел Крейг в "Джеймс Бонд"

Въпреки факта, че той трябва да изиграе Бонд отново в следващия филм, актьорът казва пред Time Out, че по-скоро ще "отреже китките си", отколкото да бъде 007 още веднъж.

Шая Лебьоф в "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп"

Шая Лебьоф играе Мът Уилямс в един от последните филми за Индиана Джоунс, но изобщо не харесва ролята си. Той обяснява: "Чувствам се сякаш поругах наследството, което хората обичаха и цениха". Актьорът добавя, че много киномани са свикнали да винят сценариста или режисьора, но че работата на актьора е да направи така, че образът да оживее на екрана, а той не се е справил.

Катрин Хейгъл в "Анатомията на Грей"

След като спечели Еми за най-добра поддържаща актриса през 2007 г. за ролята си на Изи Стивънс в "Анатомията на Грей", Хейгъл отказа да кандидатства за номинация през следващата година. "През тази година казах, че няма да изпращам нищо, защото няма нищо, в което се чувствам, че съм се справила добре", разказва актрисата. В крайна сметка тя напуска сериала през 2010 г.

Джейми Дорнан в "50 нюанса сиво"

Актьорът от "50 нюанса сиво" признава, че не е фен на милиардера плейбой Крисчън Грей, който играе във филма. "Той не е видът, с когото се разбирам", откровено признава Джейми Дорнан.

Джейсън Сийгъл в "Как се запознах с майка ви"

В интервю за GQ през 2010 г. Джейсън Сийгъл казва, че макар да има късмет, че работи в шоуто от осем години, той вече не се радва на персонажа си Маршал. "Всъщност, не чувствам, че вече имам какво да покажа на зрителите с този образ", уточнява актьорът.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини