30 °C

Родители под чехъл и още премиери по FOX LIFE и FOX CRIME през юни

FOX LIFE

Родители под чехъл, сезон 1
От 2 юни, 2020 г., вторник @ 22:00 ч.
Премиера за България

Комедиен сериал за работническо семейство от Атлантик Сити, в което двойка родители се опитват да отгледат четирите си деца. Три от тях са доказани гении.

В ролите:
Джейсън Бигс – Майк
Маги Лоусън – Кей
Тиша Кембъл – Рита
и др.

Американска съпруга, сезон 4
От 18 юни 2020 г., четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България

Кейти Ото е уверена и непримирима съпруга и майка на три деца, която живее с несъвършеното си семейството в богатото градче Уестпорт, Кънектикът, където е пълно с „перфектни“ майки и техните „перфектни“ деца. В нейния съвършено несъвършен свят, Кейти не е сама. Там е и съпругът ѝ Грег Ото, който винаги я подкрепя по всякакъв начин. Там са също най-голямата им дъщеря Тайлър, която е поела по „перфектния“ си път, синът им Оливър, който има една-единствена цел в живота – да стане богат и най-малката дъщеря, Ана-Кат, която има нужда от помощ и наставления, за да не свърши като всички останали. Кейти има също и своите най-добри приятелки – Анджела и Дорис – които винаги я съветват и ѝ помагат да стои здраво стъпила на земята. Въпреки всички свои недостатъци, Кейти иска само най-доброто за семейството си и е готова да се бори със зъби и нокти за него.

В ролите:
Кейти Миксън като Кейти Ото
Дидрик Бейдър като Грег Ото
Даниъл Димаджо като Оливър Ото
Джулия Бътърс като Ана-Кат Ото
Мег Донъли като Тейлър Ото
и др.

Поднови или продай: Ванкувър, сезон 3
От 4 юни 2020 г., понеделник – петък @ 14:10 ч.
Премиера за България

След успеха на поредицата „Поднови или продай“, тази нова продукция показва различни семейства във Ванкувър, заедно с интериорния дизайнер Джулиън Харис и агента на недвижими имоти Тод Талбът. „Поднови или продай: Ванкувър“ помага на семействата, които изпитват трудности с техните жилища, защото вече не отговарят на нуждите им. Те може да са надраснали дома, който някога са обичали или просто блясъкът му вече да не е същият – това поставя собствениците пред дилемата дали да го подновят или продадат. Подновяването зависи изцяло от Джулиън, която трябва да накара собствениците да се влюбят отново в своето жилище със списък от задължителни подобрения. В същото време Тод е решен да убеди участниците да се преместят в новото мечтано жилище. Още от самото начало става ясно, че има ясно изразено разделение сред собствениците – едни искат да се преместят, докато други искат да останат.

Водещи:
Джулиън Харис
Тод Талбът

FOX CRIME

Клуб „Оцелели“, сезон 1
26 юни 2020 г., понеделник @  22:00 ч.
Премиера за България

Този нов динамичен сериал представя полицейските разследвания по един различен начин. Бивши любовници, които са се спасили от смъртоносните челюсти на голямата бяла акула, се събират отново, но този път, за да преследват убийци. В този сериал взаимоотношенията са на първо място, а престъпленията на второ. Поредицата ще ни пренесе отвъд обичайните стаи за разпити и криминални лаборатории, до вълните, които се разбиват по емблематичните плажове на Сидни и огретите от слънце води на Харбър.

В ролите:
Тод Ласанс
Аш Рикардо

Военни престъпления: Ню Орлиънс, сезон 3
15 юни 2020 г., понеделник – четвъртък @ 22:55 ч.
Премиера за канала

След като хиляди секретни правителствени файлове са откраднати, екипът издирва нелегална хакерска група съоснована от стария познат на Прайд, Елвис Бертранд, който е известен с това, че разкрива публично висши корумпирани лица в Ню Орлиънс. Стивън Уебър се завръща в ролята на кмета Дъглас Хамилтън.

В ролите:
Скот Бакула
Роб Керкович

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 15.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Дребни неприятности в определени моменти ще блокират дейността ви или ще внасят затруднения в ежедневните ви задължения. Не допускайте друг освен вас да определя ритъма ви на работа или задачите, които имате през деня. Печелите доверието на важен за вас сътрудник. Помощта му в бъдеще ще ви е много полезна.
15 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес едва ли ще сте много съсредоточени върху работата си, защото ви вълнуват въпроси от личен характер. Държите се странно с околните и не трябва да се изненадвате от реакциите им. Преценете кое е по-важно за вас и се заемете с него.
15 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес ще се натъкнете на нещо, което ще се окаже особено полезно за работата ви, особено за в бъдеще. Имате достатъчно търпение, за да развиете възгледите си докато започнат да носят желаните от вас резултати. Стараете се да не обръщате внимание на поведението на определен човек, който ви е неприятен и това е наистина най-доброто което можете да направите.
15 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят е характерен с непрекъснатата смяна на онова, с което ще се занимавате. Трудно ви е да се концентрирате за дълго, но едва ли ще е и нужно. Заети сте с приятни неща, като повечето от тях са свързани и с хора, на които държите. Предстои ви пътуване по работа, което ще ви отвори много възможности.
15 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Напрегнати сте, въпреки, че ви се иска да си починете и да се заемете с нещо разтоварващо. Бъдете готови на промени и в личен план. Очаква ви сериозен разговор с интимният ви партньор. Подготвяте изненада за свой близък, от която всички ще останат наистина очаровани. Семейството ви ще застане зад всяко ваше решение.
15 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Мотивирани сте да започнете нещо ново и с конкретни действия ще се заемете с реализацията му. Насърчавайки у себе си този плам, много скоро ще материализирате намеренията си. Не пропускайте да изразите уважението и обичта си към хората, които осмислят живота ви. Пътуванията ще са приятни.
15 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Възможни са разногласия с колегите и началниците ви днес. Бъдете по-дискретни по отношение на нещата, които са ви поверени и не злоупотребявайте с доверието им. Вие също не изпадайте в излишна сантименталност, не е нужно да разголвате душата си пред всеки. Други от вас ще пътуват, най-често по служебни дела.
15 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Погрижете се за интересите си, като не пречите на другите да мислят за своите. Много неща ще се променят, не пестете усилия и се старайте да останете добри хора. Любовта ще ви помогне по-лесно да се справите със затрудненията си, срещайки ви с подходящия за вас помощник.
15 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започвате с много хъс новия работен ден и както може да се очаква имате доста работа за вършене. Успехът ви във всяко едно начинание до голяма степен зависи от собствената ви организация, затова подредете по важност ангажиментите си.
15 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
15 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бизнесът ви изисква сили и средства, които не винаги имате в наличност. В тази връзка ще търсите съдействие от кредитни институции и хора, имащи по-големи възможности от вас. Категорични сте в намерението си да подобрите бита си.
15 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Можете да спечелите вниманието и готовността за съдействие и на най-търсените хора, ако проявите искрен интерес към тях. Всеки харесва човека, който му се възхищава. Ще спечелите приятели, ако правите за тях неща, които изискват време, енергия, безкористност и внимание, ако ги поздравявате сърдечно и с ентусиазъм. Бъдете целенасочени днес и ще успеете.
15 юли 2020
Последни новини