Кристияно Роналдо със заплата от 13 млн евро годишно

13 млн евро годишно чисти пари, ще взима Кристияно Роналдо в Реал Мадрид. Белия балет финализира сделката снощи със личните агенти на португалеца. Договорката между клубовете стана в началото на месеца и бе на стойност около 96 млн евро.
Договорът на кристияно е за 6 сезона. Простата сметка показва че португалското крило ще прибере само от заплати 78 млн евро. Отделно от тях ще бъдат парите от премии и рекламни договори. Кристияно държи 50% от имиджовите си права което ще рече че половината от всички рекламни договори които използват имиджа му, дори да не са сключени директно с него ще отиват в джоба на португалеца. Както и разбира се половината от приходите на фланелките с неговото име и номер.

Златния дъжд прави португалецът най скъпоплатения играч на света. Очаква се обаче реал да избие парите си с активно използавне на марката „Роналдо". Близо двойно ще скочи и цената на демонстративните и приятелските мачове на Белия Балет. Дори и преди привличането на Роналдо и Кака, „удоволствието" да уредиш приятелски мач с Реал Мадрид струваше ни повече ни по-малко от 1 млн евро.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини