Apple променя дизайна на iPhone моделите от 2020

Bloomberg публикува любопитна информация, според която Appe планира генерални промени в дизайна на новите iPhone модели, които ще дебютират в края на 2020 година.

Според медията можем да очакваме четири нови модела. Основата на iPhone Pro например ще наподобява тази на iPod Pro. С други думи краищата на телефона няма да са заоблени, а плоски.

Bloomberg допълва, че ще получим два iPhone Pro модела с три камери на гърба на телефоните, а също, че ще включват и 3D сканиращата система, присъща на iPad Pro – LIDAR.

Все още обаче липсва информация дали споменатите промени в дизайна на Pro моделите ще бъдат характерни и за по-ниския клас iPhone продукти.

И още - двата модела, които ще заменят iPhone 11, ще разполагат с две камери.

От американската медия научаваме също, че по-големият iPhone Pro логично ще предложи, цитираме, „малко по-голям екран“ – по-голям от 6.5-инчовия, с който разполага iPhone 11 Pro Max.

Очаква се и Face ID прорезът да бъде значително намален като размери. Двата Pro модела би следвало да разполагат с дисплеи съответно 5.4 и 6.7 инча.

Bloomberg твърди, че ще получим и нова версия на HomePod колонките. Дизайнът ще бъде сходен с този на настоящия HomePod модел. Голямата разлика ще е в размера. Последният ще е наполовина спрямо предходния модел.

Последната информация е свързана с новите версии на MacBook Pro, Apple TV, iMac и входните модели iPad. За съжаление информацията се изчерпва с факта, че ще ги получим, но липсват допълнителни детайли.

Apple не очаква COVID-19 да доведе до забавяния на хардуерните продукти на компанията, но според Bloomberg премиерите на конкретни модели iPhone могат да бъдат забавени с до една седмица.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини