„Уестсайдска история“ на Стивън Спилбърг с първи 7 снимки

    Стивън Спилбърг създава „Уестсайдска история“ в главата си от много време насам. Той е момче от Финикс, растящо през 50-те години на миналия век. Имал е само саундтрака и се е опитвал да си представи екшъна и танците в главата си, които биха съпътствали тази музика.

    Майка ми бе класическа пианистка. Целия ни дом бе изпълнен с класически, музикални албуми. Израстнах заобиколен от класическа музика. „Уестсайдска история“ бе първата популярна музика, която нашето семейство вкара в дома ни. Влюбих се в нея. Това бе музиката на актьорите от Бродуейския мюзикъл от 1957г. „Уестсайдска история“ бе този трепет, който непрекъснато ме преследваше. Най-накрая му се предадох. – споделя Спилбърг

    Филмът е плануван да дебютира на 18.12.2020г. Това е романтична и криминална история едновременно. Това е филм за мечтите, които се сблъскват с реалността. Млади хора пеят за обещанията, които дават сами на себе си. След това избухва насилието.  Филмът е за надеждите и отчаянието, гордостта и предразсъдъците. Историята се фокусира върху една двойка, която е покорена от любовта, насред улиците на Ню Йорк.

    Вижте и чисто новите 7 снимки от филма, които вече дебютираха във виртуалното пространство.

    Източник: http://cineboom.eu

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини