15 °C

Жена се оплака от унизително отношение на охранител

Жалба срещу поведението на охранител от Т маркет е подадена в РУ на полицията в Първомай.

Оплакването не е изолиран случай, но за пръв път клиентка застава с името си и твърдо е решена да разкаже за унижението, което на което е била подложена, а охранителят да разбере, че не може да се държи по този начин.

Жената е медицински работник, с няколкодесетилетен стаж. Казва, че никога не си е позволявала дискриминационно отношение към представители на всякакви групи. Не разбира с какво е предизвикала отношението на охранителя.

„Ако ме беше зашлевил нямаше да се почувствам толкова унизена, колкото от начина по който бях изхвърлена от магазина, разказва жената. Аз съм човек, когото мнозина познават и си представих какво можеха да се помислят свидетелите на случая – че съм направила нещо непристойно или са ме хванали да крада.“

Справка в Т маркет показа, че охранителите са от фирма наета да обслужва магазините. Ръководството е запознато и предстои да разгледа случая.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (25)

 • 1
  3,
  3,14
  17 -4
  10:29, 8 апр 2020
  Госпожо,отношението на "простака" към вас е "нормално" за времето в което живеем!Щеше да бъде "ненормално", ако се беше отнесъл любезно,спокойно и с уважение към Вас независимо какво сте направила в магазина.Тези думи изчезнаха от българският език и са непознати за повчето българи!Не ходете повече там!Това е най-скъпият магазин в Първомай!!
  • 7/
   7/8
   6 -9
   12:49, 8 апр 2020
   Това е магазинът с най-големи и постоянни промоции. Ясно е с какво предизвиква нечие недоволство!!!!
  • Къ
   към 7/8
   12 -1
   13:49, 8 апр 2020
   Един милионер беше казал,че не е толкова богат,за да пазарува евтини хранителни стоки..........Внимавайте,СЪГРАЖДАНИ ,какво копувате и колко струва!
 • 2
  Бл
  Бля бля бля
  17 -6
  12:23, 8 апр 2020
  По-голямо празнодумие от този материал досега не бях чел!!!Коя е жената? Какво е нарушила? Кой е охранителят? Охранителите са двама и много стриктно си изпълняват задълженията!!!
  • По
   Поаро
   11 -1
   13:35, 8 апр 2020
   Такъв е стилът на писане на репортажи в този сайт. Всичко е тайнствено и забулено в мъгла. Не се казва нито кой, нито какво, а често и нито къде
  • На
   наблюдател
   11 -1
   16:40, 8 апр 2020
   Служителят е Христо. И за ваше сведение колко стриктно си изпълняват задълженията записите от камерите ще покажат.
 • 3
  Ох
  Ох, не
  11 -2
  12:24, 8 апр 2020
  Снимката е от миналия панаир. Снимайте днес. Когато хората стриктно стоят на два метра разстояние и търпеливо си чакат реда. А охранителите просто си гледат работата.
  • Ос
   ОСОБЕНО ЕДИНИЯТ
   4 0
   04:01, 9 апр 2020
   Много стриктно. Особено единият, дето по цял ден седи до копанарката.
 • 4
  12
  123456
  7 -4
  13:35, 8 апр 2020
  Май това е онази същата гражданка, дето писа, че имала сведения за болни от корона в Любеново! Пийте си гражданко, лексотана, а най-добре си върви на село.Всяка прилика е случайна№
  • Ми
   минувач
   2 -1
   16:37, 8 апр 2020
   Нещо бъркаш..
 • 5
  Ко
  Кое не рабра?
  7 -2
  14:30, 8 апр 2020
  Една жена се е почувствала засегната и е имала смелостта да го каже. Информацията сигурно може да бъде проверена. Според мен има достойнство в това вместо да мрънкаш да направиш нещо, за да се защитиш.
  • До
   До РАБРА
   8 -6
   15:16, 8 апр 2020
   Не раЗбра......., че това е един от малкото магазини пред и в който има безупречен ред и спазване на изисквания!!!!
 • 6
  Kрушка
  7 -4
  14:44, 8 апр 2020
  Крушката си има опашкаааааа. Не вярвам да е без нищо.Не им се спазват правила на някои хора,че после друг им е виновен.Но сега се налага .
 • 7
  Тъ
  Тъпо ама тъпо
  8 -3
  18:07, 8 апр 2020
  Егати и тъпотията Тедоооо, Тедо хич те няма.. Липсва всякаква компетенция.. Ти изобщо знаеш ли как се отразява проблем, знаеш ли структурата на една статия? Изобщо знаеш ли какво правиш?!?
  • Съ
   същата
   9 -4
   19:47, 8 апр 2020
   На този " гражданин" искам да кажа да ме заведе в неговото село защото аз съм родена, расла и все още живея в Първомай, а опашката на крушката е че си позволих да направя забележка на пъдарина Христо за грубото му отношение към клиентите.
 • 8
  Пр
  Прокурор
  6 -4
  23:35, 8 апр 2020
  Този материал си е явна клевета против единия от двамата стриктни служители в магазина. Добре е направил човека щом си е изпълнявал задълженията.
  Теда можеше да спести тази клюка или поне да не накланя везните на в спора.
  • Ам
   Ама
   3 -1
   04:03, 9 апр 2020
   Ама акъл се иска...
  • Пи
   питагор
   2 -1
   09:11, 9 апр 2020
   Тедата не може да наклони никви везни ако човек има акъл в главата. Това е от нейните статии с които се чуди как да си заслужи заплатата затова всичко е точно
 • 9
  До
  До същата
  3 -1
  07:32, 9 апр 2020
  Да ти пише в личната карта-родена в Първомай, не те прави по-малко селянка по манталитет, но определено по махлянски заядлива.
 • 10
  За
  За
  6 0
  08:23, 9 апр 2020
  Замириса ми на заядливо дискриминационно поведение . Защо делите хората на селяни и граждани?
 • 11
  Жщ
  жщкгкгкг
  4 -2
  11:42, 9 апр 2020
  Питам се аз дали този "Рамбо" си е позволявал де се перчи така и на мъже от неговата категория или само демонстрира "мъжественост", като тормози възрастни хора? Това си е чист, ама чист комплексар и 100%-ов простак! Такива екземпляви не се оправят. Хубаво, ама тогава или да си стои в къщи, или да отива да копае на къра, а не да работи на обществено място, сред хора. А бе, то има една много хубава мисъл - Дай на простака малко правомощия и му гледай сеира, обаче за съжаление сеира е за сметка на възпитаните, коректни и почтени хора. Браво, госпожо! Браво, че сте се осмелила да се изправите срещу простащината и ненормалното поведение! Такива смели хора са кът в днешно време.
 • 12
  Та
  Таралеж
  1 -2
  20:27, 9 апр 2020
  Нещо си объркан като буквите ти.Рамбо не се перчи,а застава срещу своеволието . А служителят е 100% охранител.
  • Ss
   SSS
   6 0
   20:45, 9 апр 2020
   Пълни гащници са ви охранителите. Маркета е копанарско сборище с нула хигиена и никакви професионални компетенции.
  • Гк
   гкщхдндзвцмц
   1 0
   10:36, 10 апр 2020
   Здравей, Ежко Бежко! Ти май не си наясно, че когато поставиш дума или израз в скоби означава, че имаш предвид точно обратното, точно противоположния смисъл!
 • 13
  Гр
  Гражданин
  1 -2
  14:54, 10 апр 2020
  Статията показва липса на журналистическа обективност. Репортерката е изразила само становището на едната страна. Въпросният охранител, също има право на отговор, а такова не му е предоставено. Нищо не ви пречеше, да добавите текст в който, да го поканите да изрази своето становище по въпроса. В случая наблюдаваме тенденциозно отношение от типа: "Един ми каза нещо на пазара." В журналистиката има етика, а в тази статия липсва. Ако мислехте на професионално ниво, щяхте да пускате статии, чак когато полицейската проверка установи, доколко са верни мотивите на гражданката подала оплакване срещу охранителя. Статията ви е на ниво доста далечно от изискванията за журналистическа етика. Моля работодателите на човека, написал тази статия да се самосезират и да приложат етичен модел във сайта "Първомай.нет."!

Хороскоп за 25.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В отлично настроение сте днес и с желание за приключения. Ще ви привличат предизвикателствата на планината, загадъчните хора и невидимото. Не се дразнете на околните, ако са на различна вълна. Не влизайте в конфликти и не критикувайте хората около вас. Вгледайте се и в техните желания и настроения.
25 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще горите от желания за плътски и духовни удоволствия. Няма да ви липсва енергия за да си ги доставите. Настроението ви споделят и тези, които са около вас. Мнозина ще предприемат пътуване, което ще бъде все с цел развлечения. Дайте воля на желанията си, защото от утре ви очаква напрегнато ежедневие и сега е момента за пълно разтоварване.
25 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Изгаряте от желание за авантюри. Приключенският дух ви е завладял днес и само неотложни делови ангажименти биха могли да променят идеите ви за деня. Силното ви желание за изява ще бъде удовлетворено напълно към края на деня. Заобиколени сте от вниманието на хората около вас, което ви кара да се чувствате чудесно.
25 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С каквото и да решите да се занимавате днес, старайте се да овладявате чувствата си и не допускайте те да ви пречат в общуването с околните. Само така ще останете удовлетворени от себе си и от онова, което вършите. Човек от обкръжението ви ще ви помоли за нещо, с което бихте могли да му помогнете, не му отказвайте подкрепата си.
25 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Разбирателството ви с хората около вас не е израз само на доброто ви възпитание, а и на вътрешната хармония, към която се стремите. Тя привлича към вас доброто и това се забелязва. Развитието на личен въпрос ще ви донесе повече положителни емоции, които има с кого да споделите.
25 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Настроението ви е приповдигнато, независимо че се занимавате с обичайните дейности. Интимните приключения ви карат да забравите дребните неприятности. Усетът ви към перспективни проекти може да се обади и да ви тласне в грандиозно начинание.
25 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В прекрасно настроение сте и успявате да го предадете и на близките си. Някои от вас, които до скоро са били завладяни от меланхолия, най-сетне я преодоляват и отново се радват на завидно добър тонус. Заслуга за това има и благоприятното развитие на важно за вас начинание, от което до голяма степен зависи и бъдещето ви.
25 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Каквито и задачи да ви очакват днес, няма да бъдете извинени, ако отсъства вниманието ви към партньора и близките ви. Много от решенията ви подлежат на обсъждане, или поне тези, които касаят тях, за това бъдете търпеливи и не се гневете, ако срещнете неразбиране. По-често си давайте сметка за очакванията, които имат към вас.
25 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
25 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Направете деня си спокоен, не го помрачавайте с тревожни мисли. Настроението ви ще бъде добро, ако забравите за служебните си проблеми. По-ведро се отнасяйте към нещата от живота, предстоят ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако си хабите нервите за всяка подробност.
25 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако имате неотложна работа, свършете я, но като цяло денят не е подходящ за работа. От доста време обмисляте пътуване и сега е момента да осъществите този си замисъл. При всички случаи ще се разтоварите и ще се заредите с енергия.
25 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Нуждаете се от уединение. Останете сами със себе си и помислете къде бъркате във взаимоотношенията си с околните. Помислете доколко си заслужава прекомерната заетост и напрежение. С готовност се отзовавате на нуждите на вашите близки. Така или иначе те не могат без вас, но все пак не се самозабравяйте и опитайте да разберете и тяхната гледна точка
25 май 2020
Последни новини