16 °C

Жена се оплака от унизително отношение на охранител

Жалба срещу поведението на охранител от Т маркет е подадена в РУ на полицията в Първомай.

Оплакването не е изолиран случай, но за пръв път клиентка застава с името си и твърдо е решена да разкаже за унижението, което на което е била подложена, а охранителят да разбере, че не може да се държи по този начин.

Жената е медицински работник, с няколкодесетилетен стаж. Казва, че никога не си е позволявала дискриминационно отношение към представители на всякакви групи. Не разбира с какво е предизвикала отношението на охранителя.

„Ако ме беше зашлевил нямаше да се почувствам толкова унизена, колкото от начина по който бях изхвърлена от магазина, разказва жената. Аз съм човек, когото мнозина познават и си представих какво можеха да се помислят свидетелите на случая – че съм направила нещо непристойно или са ме хванали да крада.“

Справка в Т маркет показа, че охранителите са от фирма наета да обслужва магазините. Ръководството е запознато и предстои да разгледа случая.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (25)

 • 1
  3,
  3,14
  17 -4
  10:29, 8 апр 2020
  Госпожо,отношението на "простака" към вас е "нормално" за времето в което живеем!Щеше да бъде "ненормално", ако се беше отнесъл любезно,спокойно и с уважение към Вас независимо какво сте направила в магазина.Тези думи изчезнаха от българският език и са непознати за повчето българи!Не ходете повече там!Това е най-скъпият магазин в Първомай!!
  • 7/
   7/8
   6 -9
   12:49, 8 апр 2020
   Това е магазинът с най-големи и постоянни промоции. Ясно е с какво предизвиква нечие недоволство!!!!
  • Къ
   към 7/8
   12 -1
   13:49, 8 апр 2020
   Един милионер беше казал,че не е толкова богат,за да пазарува евтини хранителни стоки..........Внимавайте,СЪГРАЖДАНИ ,какво копувате и колко струва!
 • 2
  Бл
  Бля бля бля
  17 -6
  12:23, 8 апр 2020
  По-голямо празнодумие от този материал досега не бях чел!!!Коя е жената? Какво е нарушила? Кой е охранителят? Охранителите са двама и много стриктно си изпълняват задълженията!!!
  • По
   Поаро
   11 -1
   13:35, 8 апр 2020
   Такъв е стилът на писане на репортажи в този сайт. Всичко е тайнствено и забулено в мъгла. Не се казва нито кой, нито какво, а често и нито къде
  • На
   наблюдател
   11 -1
   16:40, 8 апр 2020
   Служителят е Христо. И за ваше сведение колко стриктно си изпълняват задълженията записите от камерите ще покажат.
 • 3
  Ох
  Ох, не
  11 -3
  12:24, 8 апр 2020
  Снимката е от миналия панаир. Снимайте днес. Когато хората стриктно стоят на два метра разстояние и търпеливо си чакат реда. А охранителите просто си гледат работата.
  • Ос
   ОСОБЕНО ЕДИНИЯТ
   4 0
   04:01, 9 апр 2020
   Много стриктно. Особено единият, дето по цял ден седи до копанарката.
 • 4
  12
  123456
  7 -4
  13:35, 8 апр 2020
  Май това е онази същата гражданка, дето писа, че имала сведения за болни от корона в Любеново! Пийте си гражданко, лексотана, а най-добре си върви на село.Всяка прилика е случайна№
  • Ми
   минувач
   2 -1
   16:37, 8 апр 2020
   Нещо бъркаш..
 • 5
  Ко
  Кое не рабра?
  7 -2
  14:30, 8 апр 2020
  Една жена се е почувствала засегната и е имала смелостта да го каже. Информацията сигурно може да бъде проверена. Според мен има достойнство в това вместо да мрънкаш да направиш нещо, за да се защитиш.
  • До
   До РАБРА
   8 -6
   15:16, 8 апр 2020
   Не раЗбра......., че това е един от малкото магазини пред и в който има безупречен ред и спазване на изисквания!!!!
 • 6
  Kрушка
  7 -4
  14:44, 8 апр 2020
  Крушката си има опашкаааааа. Не вярвам да е без нищо.Не им се спазват правила на някои хора,че после друг им е виновен.Но сега се налага .
 • 7
  Тъ
  Тъпо ама тъпо
  8 -3
  18:07, 8 апр 2020
  Егати и тъпотията Тедоооо, Тедо хич те няма.. Липсва всякаква компетенция.. Ти изобщо знаеш ли как се отразява проблем, знаеш ли структурата на една статия? Изобщо знаеш ли какво правиш?!?
  • Съ
   същата
   9 -4
   19:47, 8 апр 2020
   На този " гражданин" искам да кажа да ме заведе в неговото село защото аз съм родена, расла и все още живея в Първомай, а опашката на крушката е че си позволих да направя забележка на пъдарина Христо за грубото му отношение към клиентите.
 • 8
  Пр
  Прокурор
  6 -4
  23:35, 8 апр 2020
  Този материал си е явна клевета против единия от двамата стриктни служители в магазина. Добре е направил човека щом си е изпълнявал задълженията.
  Теда можеше да спести тази клюка или поне да не накланя везните на в спора.
  • Ам
   Ама
   3 -1
   04:03, 9 апр 2020
   Ама акъл се иска...
  • Пи
   питагор
   2 -1
   09:11, 9 апр 2020
   Тедата не може да наклони никви везни ако човек има акъл в главата. Това е от нейните статии с които се чуди как да си заслужи заплатата затова всичко е точно
 • 9
  До
  До същата
  3 -1
  07:32, 9 апр 2020
  Да ти пише в личната карта-родена в Първомай, не те прави по-малко селянка по манталитет, но определено по махлянски заядлива.
 • 10
  За
  За
  6 0
  08:23, 9 апр 2020
  Замириса ми на заядливо дискриминационно поведение . Защо делите хората на селяни и граждани?
 • 11
  Жщ
  жщкгкгкг
  4 -2
  11:42, 9 апр 2020
  Питам се аз дали този "Рамбо" си е позволявал де се перчи така и на мъже от неговата категория или само демонстрира "мъжественост", като тормози възрастни хора? Това си е чист, ама чист комплексар и 100%-ов простак! Такива екземпляви не се оправят. Хубаво, ама тогава или да си стои в къщи, или да отива да копае на къра, а не да работи на обществено място, сред хора. А бе, то има една много хубава мисъл - Дай на простака малко правомощия и му гледай сеира, обаче за съжаление сеира е за сметка на възпитаните, коректни и почтени хора. Браво, госпожо! Браво, че сте се осмелила да се изправите срещу простащината и ненормалното поведение! Такива смели хора са кът в днешно време.
 • 12
  Та
  Таралеж
  1 -2
  20:27, 9 апр 2020
  Нещо си объркан като буквите ти.Рамбо не се перчи,а застава срещу своеволието . А служителят е 100% охранител.
  • Ss
   SSS
   6 0
   20:45, 9 апр 2020
   Пълни гащници са ви охранителите. Маркета е копанарско сборище с нула хигиена и никакви професионални компетенции.
  • Гк
   гкщхдндзвцмц
   1 0
   10:36, 10 апр 2020
   Здравей, Ежко Бежко! Ти май не си наясно, че когато поставиш дума или израз в скоби означава, че имаш предвид точно обратното, точно противоположния смисъл!
 • 13
  Гр
  Гражданин
  1 -2
  14:54, 10 апр 2020
  Статията показва липса на журналистическа обективност. Репортерката е изразила само становището на едната страна. Въпросният охранител, също има право на отговор, а такова не му е предоставено. Нищо не ви пречеше, да добавите текст в който, да го поканите да изрази своето становище по въпроса. В случая наблюдаваме тенденциозно отношение от типа: "Един ми каза нещо на пазара." В журналистиката има етика, а в тази статия липсва. Ако мислехте на професионално ниво, щяхте да пускате статии, чак когато полицейската проверка установи, доколко са верни мотивите на гражданката подала оплакване срещу охранителя. Статията ви е на ниво доста далечно от изискванията за журналистическа етика. Моля работодателите на човека, написал тази статия да се самосезират и да приложат етичен модел във сайта "Първомай.нет."!

Хороскоп за 28.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Отнасяйте се с повече търпение към хората и нещата, които не са по вкуса ви. С такт и добро желание със сигурност ще постигнете повече, в противен случай ще си създадете напрежение и няма да постигнете целите си. Приятел ще ви предложи идея, което ще ви амбицира, но и затрудни.
28 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес бъдете добронамерени към по-низшестоящите от вас, не знаете кога ще имате нужда от услугите им. Не е изключено незаетите да имат късмет през този ден и да си намерят подходяща работа. Общуването ви с приятели ще бъде особено приятно.
28 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Следете внимателно какво се случва около вас и преценете кога да се включите с активни действия. Не допускайте обаче превръщането си в обикновени наблюдатели на събитията, тъй като имате много възможности и ще е жалко ако не ги осъществите. Наложете си да не се занимавате с работа, която не е наложителна за дадения момент и се постарайте да се съсредоточите върху най-важното. Предстоят ви добри новини в личен план.
28 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако разнообразите деня си с пътувания и други приятни занимания, ще обновите духа, здравето и психиката си. Общуването ви с хора, с които ви е приятно да бъдете, ще се отрази и на работата ви, по косвен или пряк начин. Равновесието може да бъде постигнато, стига то да не е в противоречие с чувството ви за свобода.
28 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще постигнете голям делови успех, който ще затвърди положението ви на работното ви място. Имате основания за радост, но не бива да забравяте и за следващата си стъпка, която може да се окаже решаваща. Харчете разумно, не купувайте излишни вещи.
28 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще търсите нови форми за изява на талантите си, преминавайки през деня в забързано темпо. Ще получите известия, които ще ускорят процесите в живота ви. Запознанство или утвърдена връзка ще ви създаде приятни емоции. С внимание ще се отнесете към проблемите на близък човек и ще му помогнете да ги преодолее.
28 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В професионален план денят е прекрасен и на мнозина им предстои служебно повишение. Ако сте безработни днес имате много добри шансове да промените това положение. Бъдете упорити и настоятелни. Със сигурност ще успеете.
28 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изразете доброто си отношение към хората, с които общувате и делата ви ще се подреждат така, както ги предвиждате. С настроение ще разгърнете сили в много посоки, което неминуемо ще се отрази на живота ви. Не сте от хората, които чакат на готово и днес ще го потвърдите отново.
28 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще откриете перспектива за себе си в разработването на нов проект и акуратно ще се захванете с него. Без да губите време, ще направите нужните проучвания и ще намерите хората, с чиято финансова подкрепа ще го реализирате. Отношенията ви с постоянния партньор са променливи, проявете повече активност и не чакайте наготово решенията му.
28 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще фокусирате върху себе си вниманието на много хора, което ще повдигне и без това високото ви самочувствие. Лесно ще създавате нови приятелства и връзки. Работата ще ви отрезви, налагайки ви строг и делови подход към текущите ви задачи. Не се щадете, когато трябва да покажете готовност за взаимопомощ.
28 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще защитите позицията си по въпроси, касаещи бизнеса, финансите и не на последно място личния ви живот. Ще работите по осъществяване на програмата си и по-малко ще се съобразявате с мнението на другите. Но ще ви се наложи да проявите разбиране и към обща тема, зачитайки и мнението на партньорите си.
28 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Предприемате рискована операция, но сте силно убедени в успеха си. Ще сполучите, ако не действате прибързано и не правите непременно онова, което сте решили. Много биха ви помогнали съветите на близки и колеги, особено на онези от тях с повече опит. Мислете в перспектива, а не единствено в настоящето, това ще ви помогне да вземете правилното решение.
28 окт 2020
Последни новини