2 °C

Жена се оплака от унизително отношение на охранител

Жалба срещу поведението на охранител от Т маркет е подадена в РУ на полицията в Първомай.

Оплакването не е изолиран случай, но за пръв път клиентка застава с името си и твърдо е решена да разкаже за унижението, което на което е била подложена, а охранителят да разбере, че не може да се държи по този начин.

Жената е медицински работник, с няколкодесетилетен стаж. Казва, че никога не си е позволявала дискриминационно отношение към представители на всякакви групи. Не разбира с какво е предизвикала отношението на охранителя.

„Ако ме беше зашлевил нямаше да се почувствам толкова унизена, колкото от начина по който бях изхвърлена от магазина, разказва жената. Аз съм човек, когото мнозина познават и си представих какво можеха да се помислят свидетелите на случая – че съм направила нещо непристойно или са ме хванали да крада.“

Справка в Т маркет показа, че охранителите са от фирма наета да обслужва магазините. Ръководството е запознато и предстои да разгледа случая.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (25)

 • 1
  3,
  3,14
  17 -4
  10:29, 8 апр 2020
  Госпожо,отношението на "простака" към вас е "нормално" за времето в което живеем!Щеше да бъде "ненормално", ако се беше отнесъл любезно,спокойно и с уважение към Вас независимо какво сте направила в магазина.Тези думи изчезнаха от българският език и са непознати за повчето българи!Не ходете повече там!Това е най-скъпият магазин в Първомай!!
  • 7/
   7/8
   6 -9
   12:49, 8 апр 2020
   Това е магазинът с най-големи и постоянни промоции. Ясно е с какво предизвиква нечие недоволство!!!!
  • Къ
   към 7/8
   12 -1
   13:49, 8 апр 2020
   Един милионер беше казал,че не е толкова богат,за да пазарува евтини хранителни стоки..........Внимавайте,СЪГРАЖДАНИ ,какво копувате и колко струва!
 • 2
  Бл
  Бля бля бля
  17 -6
  12:23, 8 апр 2020
  По-голямо празнодумие от този материал досега не бях чел!!!Коя е жената? Какво е нарушила? Кой е охранителят? Охранителите са двама и много стриктно си изпълняват задълженията!!!
  • По
   Поаро
   11 -1
   13:35, 8 апр 2020
   Такъв е стилът на писане на репортажи в този сайт. Всичко е тайнствено и забулено в мъгла. Не се казва нито кой, нито какво, а често и нито къде
  • На
   наблюдател
   11 -1
   16:40, 8 апр 2020
   Служителят е Христо. И за ваше сведение колко стриктно си изпълняват задълженията записите от камерите ще покажат.
 • 3
  Ох
  Ох, не
  11 -3
  12:24, 8 апр 2020
  Снимката е от миналия панаир. Снимайте днес. Когато хората стриктно стоят на два метра разстояние и търпеливо си чакат реда. А охранителите просто си гледат работата.
  • Ос
   ОСОБЕНО ЕДИНИЯТ
   4 0
   04:01, 9 апр 2020
   Много стриктно. Особено единият, дето по цял ден седи до копанарката.
 • 4
  12
  123456
  7 -4
  13:35, 8 апр 2020
  Май това е онази същата гражданка, дето писа, че имала сведения за болни от корона в Любеново! Пийте си гражданко, лексотана, а най-добре си върви на село.Всяка прилика е случайна№
  • Ми
   минувач
   2 -1
   16:37, 8 апр 2020
   Нещо бъркаш..
 • 5
  Ко
  Кое не рабра?
  7 -2
  14:30, 8 апр 2020
  Една жена се е почувствала засегната и е имала смелостта да го каже. Информацията сигурно може да бъде проверена. Според мен има достойнство в това вместо да мрънкаш да направиш нещо, за да се защитиш.
  • До
   До РАБРА
   8 -6
   15:16, 8 апр 2020
   Не раЗбра......., че това е един от малкото магазини пред и в който има безупречен ред и спазване на изисквания!!!!
 • 6
  Kрушка
  7 -4
  14:44, 8 апр 2020
  Крушката си има опашкаааааа. Не вярвам да е без нищо.Не им се спазват правила на някои хора,че после друг им е виновен.Но сега се налага .
 • 7
  Тъ
  Тъпо ама тъпо
  8 -3
  18:07, 8 апр 2020
  Егати и тъпотията Тедоооо, Тедо хич те няма.. Липсва всякаква компетенция.. Ти изобщо знаеш ли как се отразява проблем, знаеш ли структурата на една статия? Изобщо знаеш ли какво правиш?!?
  • Съ
   същата
   9 -4
   19:47, 8 апр 2020
   На този " гражданин" искам да кажа да ме заведе в неговото село защото аз съм родена, расла и все още живея в Първомай, а опашката на крушката е че си позволих да направя забележка на пъдарина Христо за грубото му отношение към клиентите.
 • 8
  Пр
  Прокурор
  6 -4
  23:35, 8 апр 2020
  Този материал си е явна клевета против единия от двамата стриктни служители в магазина. Добре е направил човека щом си е изпълнявал задълженията.
  Теда можеше да спести тази клюка или поне да не накланя везните на в спора.
  • Ам
   Ама
   3 -1
   04:03, 9 апр 2020
   Ама акъл се иска...
  • Пи
   питагор
   2 -1
   09:11, 9 апр 2020
   Тедата не може да наклони никви везни ако човек има акъл в главата. Това е от нейните статии с които се чуди как да си заслужи заплатата затова всичко е точно
 • 9
  До
  До същата
  3 -1
  07:32, 9 апр 2020
  Да ти пише в личната карта-родена в Първомай, не те прави по-малко селянка по манталитет, но определено по махлянски заядлива.
 • 10
  За
  За
  6 0
  08:23, 9 апр 2020
  Замириса ми на заядливо дискриминационно поведение . Защо делите хората на селяни и граждани?
 • 11
  Жщ
  жщкгкгкг
  4 -2
  11:42, 9 апр 2020
  Питам се аз дали този "Рамбо" си е позволявал де се перчи така и на мъже от неговата категория или само демонстрира "мъжественост", като тормози възрастни хора? Това си е чист, ама чист комплексар и 100%-ов простак! Такива екземпляви не се оправят. Хубаво, ама тогава или да си стои в къщи, или да отива да копае на къра, а не да работи на обществено място, сред хора. А бе, то има една много хубава мисъл - Дай на простака малко правомощия и му гледай сеира, обаче за съжаление сеира е за сметка на възпитаните, коректни и почтени хора. Браво, госпожо! Браво, че сте се осмелила да се изправите срещу простащината и ненормалното поведение! Такива смели хора са кът в днешно време.
 • 12
  Та
  Таралеж
  1 -2
  20:27, 9 апр 2020
  Нещо си объркан като буквите ти.Рамбо не се перчи,а застава срещу своеволието . А служителят е 100% охранител.
  • Ss
   SSS
   6 0
   20:45, 9 апр 2020
   Пълни гащници са ви охранителите. Маркета е копанарско сборище с нула хигиена и никакви професионални компетенции.
  • Гк
   гкщхдндзвцмц
   1 0
   10:36, 10 апр 2020
   Здравей, Ежко Бежко! Ти май не си наясно, че когато поставиш дума или израз в скоби означава, че имаш предвид точно обратното, точно противоположния смисъл!
 • 13
  Гр
  Гражданин
  1 -2
  14:54, 10 апр 2020
  Статията показва липса на журналистическа обективност. Репортерката е изразила само становището на едната страна. Въпросният охранител, също има право на отговор, а такова не му е предоставено. Нищо не ви пречеше, да добавите текст в който, да го поканите да изрази своето становище по въпроса. В случая наблюдаваме тенденциозно отношение от типа: "Един ми каза нещо на пазара." В журналистиката има етика, а в тази статия липсва. Ако мислехте на професионално ниво, щяхте да пускате статии, чак когато полицейската проверка установи, доколко са верни мотивите на гражданката подала оплакване срещу охранителя. Статията ви е на ниво доста далечно от изискванията за журналистическа етика. Моля работодателите на човека, написал тази статия да се самосезират и да приложат етичен модел във сайта "Първомай.нет."!

Хороскоп за 16.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
16 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Добри попадения в сферата на недвижимите имоти, както и в рекламата и бизнеса, като цяло. Нищо не е случайно, за успеха си сте работили много, днес ще берете плодовете от този труд. Движете се повече и общувайте с приятни хора.
16 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е успешен и наситен с преживявания. Преуморявате се с работа, но има защо. Ще получите добра оценка и предложение за промяна на работното място. Финансовите придобивки ще ви радват, а също и доверието на хората към вас. Ще получите нови възможности за реализация и социален възход.
16 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отнасяйте се с разбиране към градивната критика по ваш адрес. Със сигурност има какво да научите за себе си, въпреки опита и квалификацията ви. Истина е, че имате повече разходи през тези дни, но по-важно е, че ги правите с желание – за подаръци и други удоволствия. Настроението ви в никакъв случай няма да пострада.
16 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате върху какво да се съсредоточите, за това ще си спестите излишните приказки. Отдадени на работата си, ще се вглеждате в променящите се бързо събития и ще търсите своето място в тях. Няма да ви бъде трудно, с логичното си мислене и действия бързо ще си осигурите добри позиции.
16 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Активността ви ще ускори развоя на делата, насочвайки събитията в благоприятна за вас посока. В общуванията си бъдете търпеливи и не създавайте напрежение на хората, които не се отличават с вашите качества. По-възрастен човек ще ви заяви намеренията си относно предстоящо събитие.
16 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати преговори успявате деликатно да разведрите обстановката.
16 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Готовността ви да сте полезни и добрата ви подготовка, ще направят възможно постигането на всичко, с което се захванете днес. Ще получите потвърждение на казаното много скоро. Смелите ви ходове и вниманието на което се радвате, ще доведат до положителни развития в живота ви.
16 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
16 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Възползвайте се от собствената си изобретателност. Можете да бъдете доволни от себе си по отношение на деловите си ангажименти и това няма да е случайно. Стремете се към повече прозрачност във взаимоотношенията си с хората около вас. Забравете миналото и се съсредоточете върху настоящето.
16 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Поставяте си постижими цели, които няма да ви затруднят. Успявайки в намеренията си, ще подобрите вярата в собствените си сили, а с нея и мотивацията си да продължите напред. За награда ще изживеете вълнуващи мигове с човек, когото харесвате. Също така ще се ползвате от услугите на тези, които ви обичат.
16 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Здравословното и физическото ви състояние е отлично. Започвате добре новата работна седмица, имате много нови планове, върху които съсредоточавате усилията си. Напрежение е възможно да се появи от страна на интимния ви партньор, затова бъдете внимателни. Вие сте решаваща страна в случая.
16 яну 2021
Последни новини