13 °C

Започнато е бързо производство срещу мъж, незаконно ползвал ток

Бързо производство за извършено престъпление е започнато в РУ Първомай.

От полицейския пресцентър съобщават, че на 10 март служител на ЕВН България е подал сигнал  за констатирано неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа в село Виница на улица „Георги Ганев“. Пристигналият екип от полицейски служители е установил, че 41-годишен жител от Виница е прекарал кабел от електрическото табло на ЕВН към дома си и се е свързал сам към елректропреносната мрежа, с което е целял да ползва ток, без да го плаща. Работата по документиране на случая продължава.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Та
  Тарикат
  14 0
  19:17, 11 мар 2020
  Шапка му свалям на този, щом е могъл да краде ток през водомера, поне така е на снимката.
  • Ог
   огън и вода
   2 0
   23:35, 11 мар 2020
   Нищо чудно. От моя контакт вода протече. Сметките за вода и ток трябва да се обединят и да се плащат по канализацията.
  • Пи
   питагор
   6 0
   07:03, 12 мар 2020
   Шапка трябва да свалиш и на тедата дето не прай разлика между водомер и електромер щото тя снимки ги краде ут мрежата видяла уред с цифри и матиматически заключила чи това е електромер. Ако си беше направила труда да снима собствения си електромер нямаше така да се излага ама тя и друг път го е правила мнооо я мързи да знайте ама иначе как трие кументари да не ви казвам чак ма накара да замълча за 5 деня от страх да не ми изтрие кументара. А иначе нищо не пише за оня херой дето миналата гудина разбуни хората с бунта си срещу енергото един ред не написа още ли прай енергиен хайдутлук или клекна на тиранина ивиен
 • 2
  Ра
  Работодател
  3 0
  23:38, 11 мар 2020
  Такива директно да ги пращат в Германия на пробация. Там има глад за ел техници. Този е СМЕЛ ел техник. Работи под напрежение. Ценен кадър.

Хороскоп за 25.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
25 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
25 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
25 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
25 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
25 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
25 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
25 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
25 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
25 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
25 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
25 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
25 яну 2021
Последни новини