8 °C

Започнато е бързо производство срещу мъж, незаконно ползвал ток

Бързо производство за извършено престъпление е започнато в РУ Първомай.

От полицейския пресцентър съобщават, че на 10 март служител на ЕВН България е подал сигнал  за констатирано неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа в село Виница на улица „Георги Ганев“. Пристигналият екип от полицейски служители е установил, че 41-годишен жител от Виница е прекарал кабел от електрическото табло на ЕВН към дома си и се е свързал сам към елректропреносната мрежа, с което е целял да ползва ток, без да го плаща. Работата по документиране на случая продължава.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Та
  Тарикат
  14 0
  19:17, 11 мар 2020
  Шапка му свалям на този, щом е могъл да краде ток през водомера, поне така е на снимката.
  • Ог
   огън и вода
   2 0
   23:35, 11 мар 2020
   Нищо чудно. От моя контакт вода протече. Сметките за вода и ток трябва да се обединят и да се плащат по канализацията.
  • Пи
   питагор
   6 0
   07:03, 12 мар 2020
   Шапка трябва да свалиш и на тедата дето не прай разлика между водомер и електромер щото тя снимки ги краде ут мрежата видяла уред с цифри и матиматически заключила чи това е електромер. Ако си беше направила труда да снима собствения си електромер нямаше така да се излага ама тя и друг път го е правила мнооо я мързи да знайте ама иначе как трие кументари да не ви казвам чак ма накара да замълча за 5 деня от страх да не ми изтрие кументара. А иначе нищо не пише за оня херой дето миналата гудина разбуни хората с бунта си срещу енергото един ред не написа още ли прай енергиен хайдутлук или клекна на тиранина ивиен
 • 2
  Ра
  Работодател
  3 0
  23:38, 11 мар 2020
  Такива директно да ги пращат в Германия на пробация. Там има глад за ел техници. Този е СМЕЛ ел техник. Работи под напрежение. Ценен кадър.

Хороскоп за 15.04.2021

Последни новини