7 °C

Новият албум на DUB FX излезе с комикс (видео)

Aвстралийският изпълнител DUB FX записа нов албум в домашното си студио и след пилотния сингъл "Fire Every Day", който пусна наскоро, сега можете да чуете целия "Roots".

Текстовете на Dub FX са за прекъснатата връзка между хората в обществото и индивидуализма, но също така дава възможност на неговите слушатели за промяна и растеж.

"Чувствам, че единственият начин да подобрим нашето общество е да променим себе си, така че всички ние да вземаме по-добри решения, които влияят на света около нас", каза DUB FX. "Fire Every Day" излезе с дигитален комикс по текста на песента, която сатирично изследва пристрастяването ни към технологиите в нашето индивидуалистично общество.

Всяка песен в албума „ROOTS“ има съпровождащ комикс, като заедно всичките образуват цял графичен роман, написан от DUB FX и илюстриран от художници от цял ​​свят. Комиксът на "Fire Every Day" е илюстриран от италианския художник Лендър Шел. 

Малко артисти въплъщават понятието "one-man show” по-добре от Бенджамин Стенфорд, известен още като Dub FX. Dub FX е уличен изпълнител, звукозаписен изпълнител и продуцент, известен със създаването на сложни и впечатляващи парчета изцяло сам. Използвайки различни вокални методи и записвайки ги в устройства, използвани за циклично въздействие и възпроизвеждане на звук, Dub FX може да манипулира гласа си по невероятни начини, създавайки многослоен звуков пейзаж пред публиката.

През последните тринадесет години Dub FX издаде шест албума, продаде над 150 000 копия, участва в големи фестивали, събра над 200 милиона гледания в YouTube и създаде внушително присъствие в социалните медии, без изобщо да бъде пускан в комерсиално радио или телевизия.

Албумът "Roots" е достъпен в цифров формат, CD и на винил. Графичният роман е достъпен само физически със CD и винил. Турнетата за новия албум на DUB FX през 2020 г. започват на 21 февруари във Великобритания, от 6 март в Нидерландия и т.н., можете да проверите тук.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 31.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Очаква ви един динамичен ден, изпълнен с много предизвикателства и немалко успехи. Имате шанса да стигнете до задоволително ниво на делата си, особено на най-важните за вас. Направете всичко възможно да спазите обещанията, дадени на близки хора.
31 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Имате доста работа днес, затова не се разсейвате с неща, които могат да ви отдалечат от работата ви, а предпочитате да се съсредоточите и да изпълните всичко в желания срок. Въпреки това обаче е възможно да ви убягнат важни въпроси днес, на които ще се наложи да обърнете внимание по-късно. Научавате добра новина, свързан с ваш делови проект.
31 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Дайте най-доброто от себе си и станете по-отзивчиви към хората край вас, това ще ви спечели симпатиите им. Предстои ви важен и добре платен ангажимент, чието успешно осъществяване ще повиши и финансите ви. Не смесвайте разума с чувствата, за да не стигнете до нежелани ситуации.
31 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Търсите поле за изява, но това което ви се предлага не ви удовлетворява. По този начин само затваряте пътищата си за развитие и едва ли ще останете доволни от резултата. Разширете контактите си, потърсете нови начини за реализация, но в никакъв случай не спирайте на едно място. Скоро ще усетите положителната промяна.
31 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес настроението ви е променливо и това се отразява на държанието ви с околните. Не допускайте обаче емоциите да влошат отношенията ви с хора, на които държите. Усамотете се и се заемете с нещо, което ви е приятно и ви разтоварва. Любовта ще озари живота ви и ще се увеличат възможностите ви за успешно приложение на вашия професионализъм.
31 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не бъдете безучастни и ще намерите своето място, ако сте без работа. В бизнеса нещата стоят по-различно, не всичко ще зависи от личното ви желание и усилия. Въпреки трудностите ще имате своите успехи днес. Тревожещ ви здравословен проблем ще отшуми. Активността ви в тази посока е дало добри резултати.
31 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Получено възнаграждение за работата ви през последните дни ще направи деня ви по-спокоен, ще подобри настроението и семейния ви бюджет. Други ще стартират нов проект, с което отговорности им ще нараснат, но добре сте преценили всичко. Пропорционално на усилията ви ще бъде и заплащането.
31 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Влагайте въображение във всичко, което правите през деня. Скъсайте с традиционното, ако имате по-добро предложение. Никъде не е казано, че една работа не може да се свърши и по-добре. Ако резултата е същия или по-добър, значи сте се справили чудесно. Никога не е късно да експериментирате. Подходете непретенциозно, за да не съжалявате, ако не сполучите. Не забравяйте да се усмихвате и със сдържано поведение вървете напред.
31 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Съобразявайте се с обстоятелствата днес повече от обикновено и няма да сгрешите. Ще повишите интереса си към конкретна сделка или сфера, която ви привлича с перспективите си. Готовността ви за действие ще привлече на ваша страна хора, имащи позиции там и това ще ви носи предимства.
31 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изпитвате известни колебания относно личен въпрос днес. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек на когото бихте могли да се доверите, затова не се притеснявайте да го сторите. За предпочитане е да си останете у дома вечерта и да си починете добре.
31 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Жадувате за повече спокойствие и скоро ще го имате. Владеете положението и ще приключите с ангажиментите си в рамките на деня. Атмосферата на дома ще ви помогне да се отпуснете. Доволни ще бъдете и от жеста на някого, ще ви изненада приятно. Почивните дни обещават да са без сътресения.
31 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще се справите отлично със задълженията си и ще постигнете споразумения, от които тепърва ще черпите дивиденти. Запазете спокойствие, ако ви се налага да общувате с административните органи. Самотните ще срещнат интересен партньор и ще изпитат вълнуващи емоции. Пожелайте си нещо хубаво.
31 мар 2020
Последни новини