Акция 2019-та: Купи жива елха, дари за бъдещо бебе на семейства с репродуктивни проблеми

    „Посади надежда“ с жива елхичка от държавните горски предприятия, под това мото, Министерството на земеделието и горите за поредна година обяви благотворителна кампания.

    По пет лева от продажбата на всяка жива елхичка ще бъде дарена за благотворителна кауза, за да се подпомогнат двойки с репродуктивни проблеми.

    В рамките на кампанията, която се провежда за трети път, Държавните горски предприятия ще предоставят над 10 000 елхички.

    Тази година кампанията ще бъде в партньорство с Фондация „Искам бебе“. Всеки гражданин, който пожелае да се включи в благотворителна кампания за закупуване на живи елхи, ще има възможност да го направи на 38 места в страната.

    Продажбата на живи елхички ще продължи от 9 декември до навечерието на Коледните празници – 23 декември 2019 г. В град Смолян продажбата на живи елхи, от вида обикновен смърч, ще се извършва на бул. „България” № 83, пред административната сграда на ТП "Държавно горско стопанство Смолян" -в делнични дни от 10:00 до 18:00 часа, а в събота от 11:00 до 17:00 часа.

     

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини