6 уникални приложения за iPhone, които си струват парите

Повечето хора не искат да плащат за приложения и предпочитат да използват само безплатните им версии, ако има такива. В крайна сметка, защо да плащате за нещо, което можете да получите безплатно?

Но има някои платени приложения, за които трябва сериозно да помислите дали да не изтеглите на телефона си, смятат от Make Use Of.

По-долу може да разгледате списъка, съдържащ 6 невероятно добри платени iOS приложения, които си струват парите.

1. Sky Guide ($2.99, налични са покупки в приложението)

Sky Guide е феноменално приложение за астрономи и хора, които искат да знаят повече за звездите в небето над тях. Само насочете вашия iPhone към небето и ще започнете да виждате множество звезди, планети и съзвездия, които в този момент са над вас. Има и придружаваща успокояваща космическа музика, както и митология за всяко съзвездие. Sky Guide е вашата врата към небето, всичко в дланта ви.

2. Forest ($1.99, налични са покупки в приложението)

Пристрастени ли сте към телефона си? Ако е така, Forest иска да ви помогне. Това ефективно приложение ще ви помогне да се придържате към това, което трябва да правите. То ви помага да насърчавате добрите си навици и да нарушавате лошите.

Когато искате да се съсредоточите, всичко, което трябва да направите, е да настроите таймер. Докато този таймер работи, растения ще започнат да растат пред вас. С течение на времето растението бавно ще се превърне в буйна гора. Но внимавайте: ако напуснете приложението, целият ви прогрес ще изчезне и вашата гора ще бъде отсечена. Колкото по-дълго работите над важните задачи, толкова по-зелена и красива ще се окаже вашата гора.

3. Apple Music ($9.99 месечен абонамент)

Apple Music редовно получава нови функции за подобряване на услугата. Освен това Apple Music може да се похвали с много повече песни от конкурентите си, 45 милиона песни срещу 35 милиона на Spotify. Можете също да импортирате собствена музикална библиотека чрез iTunes. Освен това, Apple Music има вградена поддръжка на Siri, безпроблемни преходи между устройства на Apple и много други.

4. WaterMinder (4.99)

WaterMinder ви напомня да пиете вода редовно. Това е много полезно, особено ако сте дехидратирани, спортувате много или искате да свалите килограми. Процесът на регистриране на поетата от вас вода е доста течен. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете обикновен бутон или можете да кажете на Siri да го запише.

5. RoboKiller

С абонамент за RoboKiller можете да сложите край на безкрайните нежелани обаждания, които получавате. Ще бъдете уведомени за всички блокирани спам обаждания веднага след като бъдат регистрирани. Чрез вашия оператор RoboKiller анализира обажданията и прецизно решава дали са важни или не. Въпреки че Apple представи вграден метод в iOS 13 за спиране на нежелани обаждания, той не е толкова умен като RoboKiller, тъй като блокира всички обаждания от хора, които не са ваши контакти.

6. Dark Sky Weather ($3.99)

Dark Sky ви дава прогноза за времето по минути. Може да ви каже дали ще започне да вали след шест минути или дали небето ще остане ясно следващите няколко часа. Интерфейсът на Dark Sky е красив и съдържа великолепна сателитна анимация. Като цяло, Dark Sky е много по-информативен и прецизен от всяко друго приложение за времето и определено си заслужава цената.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини