12 °C

ДПС: Богатство е за всяка държава да използва потенциала на Цацаров

Няма как да не отбележа и моето мнение, и на моите колеги за безспорната личност на главния прокурор, за безспорния професионализъм и качествата, които той притежава." Това коментира в кулоарите на парламента зам.-председателят на групата на ДПС Хамид Хамид. И допълни: "Богатство е за всяка държава да използва този потенциал пълноценно и КПКОНПИ е мястото, където този потенциал може да се развие."

Хамид уточни, че групата на ДПС още не е обсъждала внесените номинации за нов председател на антикорупционната комисия и предстои това да стане на база на концепциите, които те ще внесат. Но веднага след това даде да се разбере, че партията оценява високо кандидатурата на Сотир Цацаров.

Хамид отбеляза, че веднага след встъпване в длъжност, независимо кой ще бъде избран, новият председател трябва да продължи законодателните промени, които висят в правната комисия. "Има някои неуредени въпроси и пропуски, проблеми. Надявам се да работим изключително активно с новоизбрания председател в тази посока", допълни Хамид.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ци
    цивилизационен избор
    4 -1
    20:39, 20 ное 2019
    Вместо корумпираното прасе да е в затвора, организираната престъпност го назначава на нов пост.
  • 2
    До
    домус
    1 -1
    21:54, 20 ное 2019
    От кога мюсюлманите харесват свинско?Това надмина назначаването на Гешев.
    • 🚮
      🚮
      1 -1
      23:06, 20 ное 2019
      ДПС не е мюсюлманска партия, а партия на останките от ДС с про-руски уклон.
      Мюсюлманите само играят ролята на овчия електорат.
Последни новини