16 °C

Получените бюлетини са по-малко от избирателите

Членове на секционни избирателни комисии предупреждават, че бюлетините в някои села са по-малко от броя на гласоподавателите по списък.

Бюлетините за гласуване са по-малко от избирателите на много места, не само в Първомайска община, потвърди и председателят на Общинската избирателна комисия Руска Димова.

Това се е получило, защото има много избиратели, които ще гласуват по местоживеене, а не по постоянен адрес, особено в селата. Списъците последно са актуализирани на 25 октомври, когато изборните книжа вече са били общината.

В комисията се надяват, че създаденото положение няма да създаде проблем, защото са осигурени бюлетини за около 80% гласоподаватели, но не се очаква толкова висока активност.

ЦИК е уведомена и в момента се търси решение, потвърдиха членовете на Общинската избирателна комисия.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  12
  123456
  7 -6
  15:29, 27 окт 2019
  Гербераски номера са това.
 • 2
  См
  смях до пръсване
  12 -1
  15:40, 27 окт 2019
  Брягово стана за резил,кмета Тенчев, малкия хитрец, толкова хора е регистрирал допълнително,че бюлетините не стигат:)) панаир по селски:) Елате и снимайте изборен туризъм
  • См
   Смях до скъсване 1
   1 0
   12:55, 28 окт 2019
   Също тука и Наско Кръстев е регистрирал бая хора от Първомай и то в несъществуващи плевни. Сега остава започнем и по дърветата да ги регистрира а?
 • 3
  Ре
  Резил
  5 0
  16:27, 27 окт 2019
  В православен е същото
 • 4
  Ко
  Коцьо
  4 0
  16:48, 27 окт 2019
  Спокойно те и избирателите са по-малко кой знае колко като мен фигорират в списъците а, са на хиляди километри от Първомай
 • 5
  Па
  Патронаж
  4 -4
  17:52, 27 окт 2019
  Пенсионерите от наше село си знаят Папаза мааму. Докато не измрът няма промяна братче.
 • 6
  Ня
  няма такава държава
  3 -2
  18:04, 27 окт 2019
  Докато измрат и ние ще остареем за съжаление..ама ще теглим заради тях

Хороскоп за 18.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Никой по-добре от вас не умее да комбинира всичко така, че да е удобно на всеки. Естествено водещо е собственото ви желание, но вие чаровно прикривате този факт.
18 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се отличавате с повишената си социална активност, оставайки на втори план личните ангажименти. Имате воля и ще се справите, независимо от трудностите. Предстояща среща ще подобри очакванията ви във връзка с предстоящ проект. Развитията ще бъдат във ваша полза и ще ви подтикнат към конкретни действия.
18 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
18 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Малко хора ще са в състояние да разгадаят настроението ви днес. Работите усърдно, но емоциите доминират над всичко останало и със сигурност ви пречат, особено когато от вас се изисква да бъдете съсредоточени. Опитайте се да им противостоите.
18 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Служебната работа ви отегчава и напрежението скоро ще ви създаде главоболия. Вземете мерки и не се колебайте да направите нещо за себе си. Запознайте се с методите на релаксация, чрез тях ще подобрите тонуса си. Мислете позитивно и се вслушвайте в мнения, различни от вашите.
18 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С добри нагласи сте за предстоящите дни и това се отразява на работата ви по проектите, които подготвяте. Самоконтрола, който си налагате ще ви помогне да се справите по-лесно с изкушенията и повиши психическата ви устойчивост. Насърчете човека до вас открито да говори за чувствата си, това ще заздрави връзката ви или поне ще ви ориентира за тях.
18 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще размишлявате върху развитието на делата си от последните дни и ще търсите причините за една или друга неудача. Приемете, че има и външни фактори, които не можете да промените, така, че гледайте по-ведро на случващото се. Открийте уроците за себе си и се старайте да ги усвоявате своевременно.
18 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е днес да възникнат проблеми и да променят временно плановете ви за почивка. При финансови операции не поемайте рискове. Доброто ви чувство за хумор ще ви извади от една неловка ситуация с човек, към когото имате по-специално отношение. Близо сте до желания резултат.
18 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се отдава да възприемате добре нови знания и да ги прилагате на практика почти веднага. Движението ще ви се отрази добре, ще ви избави от нежелани мисли и с повече вяра в себе си ще успявате в начинанията си. Не грешите в преценките си за другите, за това и по-рядко ви се случва да сте от губещата страна.
18 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.
18 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не всичко, което предвиждате днес ще се случи, но в по-голямата си част ще следвате начертания план. Доверието, с което се отнасяте към някого или нещо, ще ви спечели нови приятели. В добра кондиция и форма на духа сте, и с повече лекота ще вземате решенията си. Готови сте за придобивки от нематериален характер.
18 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
18 фев 2020
Последни новини