12 °C

Получените бюлетини са по-малко от избирателите

Членове на секционни избирателни комисии предупреждават, че бюлетините в някои села са по-малко от броя на гласоподавателите по списък.

Бюлетините за гласуване са по-малко от избирателите на много места, не само в Първомайска община, потвърди и председателят на Общинската избирателна комисия Руска Димова.

Това се е получило, защото има много избиратели, които ще гласуват по местоживеене, а не по постоянен адрес, особено в селата. Списъците последно са актуализирани на 25 октомври, когато изборните книжа вече са били общината.

В комисията се надяват, че създаденото положение няма да създаде проблем, защото са осигурени бюлетини за около 80% гласоподаватели, но не се очаква толкова висока активност.

ЦИК е уведомена и в момента се търси решение, потвърдиха членовете на Общинската избирателна комисия.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  12
  123456
  7 -6
  15:29, 27 окт 2019
  Гербераски номера са това.
 • 2
  См
  смях до пръсване
  12 -1
  15:40, 27 окт 2019
  Брягово стана за резил,кмета Тенчев, малкия хитрец, толкова хора е регистрирал допълнително,че бюлетините не стигат:)) панаир по селски:) Елате и снимайте изборен туризъм
  • См
   Смях до скъсване 1
   1 0
   12:55, 28 окт 2019
   Също тука и Наско Кръстев е регистрирал бая хора от Първомай и то в несъществуващи плевни. Сега остава започнем и по дърветата да ги регистрира а?
 • 3
  Ре
  Резил
  5 0
  16:27, 27 окт 2019
  В православен е същото
 • 4
  Ко
  Коцьо
  4 0
  16:48, 27 окт 2019
  Спокойно те и избирателите са по-малко кой знае колко като мен фигорират в списъците а, са на хиляди километри от Първомай
 • 5
  Па
  Патронаж
  4 -4
  17:52, 27 окт 2019
  Пенсионерите от наше село си знаят Папаза мааму. Докато не измрът няма промяна братче.
 • 6
  Ня
  няма такава държава
  3 -2
  18:04, 27 окт 2019
  Докато измрат и ние ще остареем за съжаление..ама ще теглим заради тях

Хороскоп за 22.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Чувствате се изпълнени с енергия и всявате бодрост навсякъде около вас. Днес ви се отдава прекрасна възможност да завършите нещо, което сте започнали отдавна и можете да бъдете сигурни, че удовлетворението ви ще е пълно, ако го направите.
22 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се разделите с хора, които са ви разочаровали. По-често се вслушвайте в съвети, не са случайни. Възможни са обрати в плановете ви за деня. В професионалната сфера имате печеливши намерения, но е важно как ще ги реализирате. Ласкателите не са ваши съмишленици и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре за делото ви.
22 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Усетът ви днес ще ви подскаже най-доброто решение. Помислете за бъдещето си, помечтайте. Предстоят ви интересни и благоприятни за вас събития. Нужен ви е още малко хъс за да успеете. Не обръщайте внимание на дреболиите.
22 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Деловите от вас ще следват срочността на многото си задачи, което ще определя и приоритетите им. Изграденото партньорско доверие ви помага да се справите по-лесно с тях, както и да планирате следващ проект. В личният ви живот ще настъпи оживление, най-вече в интимната сфера. У дома ви очаква приятна новина.
22 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не се тревожете за бъдещето си. Очакват ви предимно радостни събития. Концентрирайте се върху настоящите си задачи и всичко ще бъде наред. Успехът ви сред противоположния пол е впечатляващ. Все пак пестете си силите и бъдете по-критични при избора си.
22 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Ангажиментите, които ви занимават са прекалено много. Изкушението да се измъкнете от всичко е голямо, но не и за вас. Не избягвайте сериозните задължения, ще си помогнете много, ако се справите с тях още днес. Денят ще ви донесе приятни емоции, свързани с осъществяване на ваша мечта.
22 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Решени сте да постигнете намеренията си и ще вложите много старание, за да се докажете. Не са изключени и по-рисковани ходове, но за тях имате своите обяснения. Помислете как да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение. Няма да се затрудните, стига да го желаете.
22 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вниманието и грижите, които влагате към някой или нещо, ще се оценят. На душата ви ще олекне, а делата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените време и енергия. Ще си дадете сметка, че сте могли много по-рано да изчистите проблема, без да задълбочавате в него. Делова среща ще ви зареди с добри очаквания.
22 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Старанието ви ще се забележи, но не го проявявайте само по тази причина. Има много други неща, заради които си заслужава да се погрижите, като на първо място покажете искреното си отношение и внимание. По-малко съветвайте, повече действайте. Вълнуващи преживявания за онези, които не са загубили усета си към романтиката.
22 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Стойте настрана от конфликти и интриги, за да запазите спокойствието на духа си. Занимавайте се с дела, които са част от общ проект и биха ви обогатили финансово и духовно. В търпението и компромисите е част от мисията ви. Децата и родителите ще напомнят за нуждите си, погрижете се.
22 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Влагайки творчество в работата си, ще се радвате на добри резултати, които ще дадат отражение не само на финансите ви, но и в отношенията с партньора ви. Връзката ви ще укрепне, ще получите повече уважение и дадете простор на чувствата си, ще ви се отрази обновяващо на самочувствието, на плановете и на живота ви.
22 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
За някои от вас денят може да бъде много ползотворен в делови план. Не оставяте много възможности на конкурентите си и си осигурявате добри позиции. Не бъдете прекалено взискателни към близките си. Критиките ви в един момент може доста да досадят и да станат повод за скандал. Ще намерите и достатъчно време за почивка в приятна компания.
22 ное 2019
Последни новини