3 °C

Изборният ден започна без проблеми в Първомайска община

Започна изборният ден в Първомайска община. В 7.30 часа без проблеми са започнали работа 39-те стационарни и една подвижна секции, съобщиха от Общинската избирателна комисия.

Секциите трябва да затворят в 20  часа, но ако пред тях има гласоподаватели  в този час, те ще могат да упражнят правото си на вот.

22403 избиратели от Първомайска община  избират днес кмет на общината, общински съветници и кметове на кметства. Мандатите в Общинския съвет са 21.

Първомайци ще избират измежду 6 претенденти за кмет на общината.

За сигнали в деня на местния вот Общинската избирателна комисия в Първомай обяви телефони Председател: 0877176467 и email: oik1623@cik.bg.

Паспортна служба в Първомай ще работи и в деня на местните избори. От 8:30 до 19:30 часа служителите ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  По
  Потърпевш
  4 0
  09:47, 27 окт 2019
  Блажени са вярващите!
 • 2
  Ба
  Балотажа е ясен.
  7 -2
  11:24, 27 окт 2019
  По техни сметки папазов и МИТКОВ трябва да са на балотажа и всички в общината щастливи 4 год още рахат за 200човека другите хиляди нищо.
  • Но
   Номер 3
   2 -1
   12:09, 27 окт 2019
   Освен Папаза и Митков има и други кандидати. Пенсионерите ще объркат промяната.
 • 3
  Но
  Номер 3
  2 -1
  12:03, 27 окт 2019
  Как можаха да сложат Папаза и група да е на първо място в листите. Сега всички баби ще задраскват него щото само пенсии останаха по селата и в града.
 • 4
  Яс
  Ясно ти е като в торнадо
  1 -2
  12:04, 27 окт 2019
  Ако са хиляди,като как ще загубят от 200?
 • 5
  Не
  Не се страхувайте
  4 -1
  12:38, 27 окт 2019
  "Твоята задачата е там, където е твоя страх". K.Г.Юнг
  "Не се страхувайте!!! Никога! От нищо!
  Не се страхувайте да се превърнете в човека, който сте дошли да бъдете!
  Не се страхувайте да държите и да светите силно светлината си!
  Не се страхувайте да казвате това, което имате предвид и да правите това, което искате!
  Ако някой не е съгласен с вас тогава този човек не е в резонанс с вашата енергия и трябва да напусне живота ви!Всяка минута тук на Земята е твърде ценна, за да я хабим в скръб или гняв!
  ПУСНЕТЕ миналото да си отиде и всички хора, които не подпомагат еволюцията ви!
  ПУСНЕТЕ всичко и вървете по своя Път - сам, ако е нужно, но с вяра!
  Бъдете силни и вярвайте в потенциала си!
  Във вас е Бог и вие сте Божествен Създател!
  Поискайте и Вселената ще ви даде изобилие!"
  • Ар
   Архимед
   5 -2
   12:44, 27 окт 2019
   Искам ПРОМЯНА.
   Искам нови кадърни лица с надъханост за работа и просперитет.

   Пускам миналото да си върви
  • Ако искаш да го стискаш ти със две ръце, погали го пачеши го той ще порасте
   народна песен
  • Ар
   Архимед
   6 -2
   14:28, 27 окт 2019
   Пръскай се от яд... народна песен
   Промяна ще има!
  • Фе
   Фен на Папаза
   1 -2
   17:16, 27 окт 2019
   Цитираш Карл Юнг а пък не знаеш че Карл Юнг е езичник
 • 6
  Ба
  Балотаж ще има
  3 0
  15:12, 27 окт 2019
  Ем 200 в общината със семейства и познати и дпс като ги подкрепи и те стават хиляди а ние като се разпръснем из оборския тор като овце ще ни бият пак яръме.
  • За
   За европейска община
   8 0
   18:06, 27 окт 2019
   На балотажа гласуваме за опонента на Папаза да знаете!
   Папаза и репресивната закоравяла машина трябва да бъде срината със земята.
   Обръчите му от свързани лица и фирми трябва да бъдат съкрушени с мощна експлозия от гражданския вот.
 • 7
  Из
  Извьнземен
  9 0
  18:14, 27 окт 2019
  Ако жителите на ПЬрвомай с помоща на селата не свалят този ПАпазов, много жалко.СЛедващите избори са далече и кой знае кой ще остане в този град.
 • 8
  Край на Здрастито на всяка крачка.
  Край на разказвача на общи приказки
  Край на глухите за проблемите на града ни
  Край на екскурзиите с общински пари
  Край на безхаберното харчене на общински и държавни средства
  Край на придворния танцов състав Евридики
  Край на пенсионерския вот за Папаза
  Край на кметските храненици и клубове.
  Край на геноцида над свободата на изказване
  Край на празните обещания и надежди

Хороскоп за 20.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят може да се окаже наситен предизвикателства от всякакво естество. Бъдете готови за промени около себе си. Най-вероятно те ще са свързани само с положителни емоции. Имате възможност да изгладите отношенията си с човек, на когото особено държите и това ще ви зарадва. Вечерта бъдете сред близки хора.
20 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е по-добре да избягвате контактите с по-широк кръг хора, защото не е изключено да се натъкнат на избухливостта и гнева ви. Изключителната ви раздразнителност се дължи на преумора и изтощение. Прекарайте вечерта вкъщи с любимия човек.
20 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Настроението ви днес ще променливо поради различните дела, с които се заемате. За да останете доволни от работата си днес обаче е за препоръчване да вършите само онова, което ви е по сърце и да избягвате отношения с хора, които ви натоварват емоционално. Ще имате възможност да прекарате края на деня в приятната компания на нови хора.
20 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се оставяйте друг да взема решения вместо вас. Осигурете си личен периметър и свободата, на която толкова държите. Ако ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи с любимия човек. Дайте му повече време. Може да бъдете прекалено мнителни и това да изнерви обстановката.
20 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Възможни са здравословни неразположения, предвид забързаното ви темпо и стреса, на който сте подложени. Вземете мерки за възстановяване, като започнете от почивката си. Всичко е осъществимо, когато имате желание за действие и не губите присъствие на духа, но на вас ли го казвам.
20 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят може да бъде много приятен и спокоен, ако избегнете кавгите у дома. Проявете повече търпение и толерантност спрямо близките си. Ако го направите, ще успеете да прекарате чудесен ден със семейството си. Професионален ангажимент може да наложи предварителна подготовка. Предстоящата седмица ще бъде много важна.
20 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвид душевното си състояние е добре да подходите специално към избора на храни и напитки. Ограничете дразнителите от всякакъв род и вид. Не измъчвайте тялото си и лекувайте душата. Високите ви критерии изискват и вие да сте на висотата им. Обстоятелствата ще ви изправят пред избор, който трябва да направите днес.
20 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Сигурното е, че няма да прекарате този ден у дома. Непрекъснато ще сте в движение, вършейки различни неща и срещайки се с нови хора. Ще научите много новини, полезни за вашата дейност. Около вас витае добро настроение и стремеж към разнообразие, което ви прави желана компания навсякъде, където отидете. Не правете прибързани заключения.
20 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
20 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Рискувате да се предоверите на малко познат човек, който най-вероятно ще ви подведе. Ако вече сте го сторили все още имате възможност да сведете негативните последици до минимум. Действайте бързо и при повече късмет можете дори да извлечете и дивиденти от ситуацията. Не омаловажавайте успеха на ваши близки и им отдайте заслуженото внимание.
20 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстои ви разнообразен ден, в който вие ще имате възможност да решите как да си почивате и с кого. Настроението ви е чудесно, което е предпоставка да се чувствате добре на всяко място. Очаквайте приятна изненада от страна на любимия човек, който ще събуди неподозирани чувства у вас. Вечерта ви предстои събитие, което ви настройва позитивно.
20 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете сигурни, че за всяко нещо си има време. Ще чуете добри новини от делови характер. В личен план ви очакват разбирателство и споделени мигове. Среща с роднини или стари приятели ще подобри настроението ви. Мислете повече са собственото си спокойствие. Никой освен самите вие не може да ви го осигури.
20 яну 2020
Последни новини