19 °C

Изборният ден започна без проблеми в Първомайска община

Започна изборният ден в Първомайска община. В 7.30 часа без проблеми са започнали работа 39-те стационарни и една подвижна секции, съобщиха от Общинската избирателна комисия.

Секциите трябва да затворят в 20  часа, но ако пред тях има гласоподаватели  в този час, те ще могат да упражнят правото си на вот.

22403 избиратели от Първомайска община  избират днес кмет на общината, общински съветници и кметове на кметства. Мандатите в Общинския съвет са 21.

Първомайци ще избират измежду 6 претенденти за кмет на общината.

За сигнали в деня на местния вот Общинската избирателна комисия в Първомай обяви телефони Председател: 0877176467 и email: oik1623@cik.bg.

Паспортна служба в Първомай ще работи и в деня на местните избори. От 8:30 до 19:30 часа служителите ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  По
  Потърпевш
  4 0
  09:47, 27 окт 2019
  Блажени са вярващите!
 • 2
  Ба
  Балотажа е ясен.
  7 -2
  11:24, 27 окт 2019
  По техни сметки папазов и МИТКОВ трябва да са на балотажа и всички в общината щастливи 4 год още рахат за 200човека другите хиляди нищо.
  • Но
   Номер 3
   2 -1
   12:09, 27 окт 2019
   Освен Папаза и Митков има и други кандидати. Пенсионерите ще объркат промяната.
 • 3
  Но
  Номер 3
  2 -1
  12:03, 27 окт 2019
  Как можаха да сложат Папаза и група да е на първо място в листите. Сега всички баби ще задраскват него щото само пенсии останаха по селата и в града.
 • 4
  Яс
  Ясно ти е като в торнадо
  1 -2
  12:04, 27 окт 2019
  Ако са хиляди,като как ще загубят от 200?
 • 5
  Не
  Не се страхувайте
  4 -1
  12:38, 27 окт 2019
  "Твоята задачата е там, където е твоя страх". K.Г.Юнг
  "Не се страхувайте!!! Никога! От нищо!
  Не се страхувайте да се превърнете в човека, който сте дошли да бъдете!
  Не се страхувайте да държите и да светите силно светлината си!
  Не се страхувайте да казвате това, което имате предвид и да правите това, което искате!
  Ако някой не е съгласен с вас тогава този човек не е в резонанс с вашата енергия и трябва да напусне живота ви!Всяка минута тук на Земята е твърде ценна, за да я хабим в скръб или гняв!
  ПУСНЕТЕ миналото да си отиде и всички хора, които не подпомагат еволюцията ви!
  ПУСНЕТЕ всичко и вървете по своя Път - сам, ако е нужно, но с вяра!
  Бъдете силни и вярвайте в потенциала си!
  Във вас е Бог и вие сте Божествен Създател!
  Поискайте и Вселената ще ви даде изобилие!"
  • Ар
   Архимед
   5 -2
   12:44, 27 окт 2019
   Искам ПРОМЯНА.
   Искам нови кадърни лица с надъханост за работа и просперитет.

   Пускам миналото да си върви
  • Ако искаш да го стискаш ти със две ръце, погали го пачеши го той ще порасте
   народна песен
  • Ар
   Архимед
   6 -2
   14:28, 27 окт 2019
   Пръскай се от яд... народна песен
   Промяна ще има!
  • Фе
   Фен на Папаза
   1 -2
   17:16, 27 окт 2019
   Цитираш Карл Юнг а пък не знаеш че Карл Юнг е езичник
 • 6
  Ба
  Балотаж ще има
  3 0
  15:12, 27 окт 2019
  Ем 200 в общината със семейства и познати и дпс като ги подкрепи и те стават хиляди а ние като се разпръснем из оборския тор като овце ще ни бият пак яръме.
  • За
   За европейска община
   8 0
   18:06, 27 окт 2019
   На балотажа гласуваме за опонента на Папаза да знаете!
   Папаза и репресивната закоравяла машина трябва да бъде срината със земята.
   Обръчите му от свързани лица и фирми трябва да бъдат съкрушени с мощна експлозия от гражданския вот.
 • 7
  Из
  Извьнземен
  9 0
  18:14, 27 окт 2019
  Ако жителите на ПЬрвомай с помоща на селата не свалят този ПАпазов, много жалко.СЛедващите избори са далече и кой знае кой ще остане в този град.
 • 8
  Край на Здрастито на всяка крачка.
  Край на разказвача на общи приказки
  Край на глухите за проблемите на града ни
  Край на екскурзиите с общински пари
  Край на безхаберното харчене на общински и държавни средства
  Край на придворния танцов състав Евридики
  Край на пенсионерския вот за Папаза
  Край на кметските храненици и клубове.
  Край на геноцида над свободата на изказване
  Край на празните обещания и надежди

Хороскоп за 30.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
30 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
30 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
30 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
30 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
30 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
30 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
30 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
30 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
30 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
30 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
30 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
30 мар 2020
Последни новини