16 °C

Изборният ден започна без проблеми в Първомайска община

Започна изборният ден в Първомайска община. В 7.30 часа без проблеми са започнали работа 39-те стационарни и една подвижна секции, съобщиха от Общинската избирателна комисия.

Секциите трябва да затворят в 20  часа, но ако пред тях има гласоподаватели  в този час, те ще могат да упражнят правото си на вот.

22403 избиратели от Първомайска община  избират днес кмет на общината, общински съветници и кметове на кметства. Мандатите в Общинския съвет са 21.

Първомайци ще избират измежду 6 претенденти за кмет на общината.

За сигнали в деня на местния вот Общинската избирателна комисия в Първомай обяви телефони Председател: 0877176467 и email: oik1623@cik.bg.

Паспортна служба в Първомай ще работи и в деня на местните избори. От 8:30 до 19:30 часа служителите ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  По
  Потърпевш
  4 0
  09:47, 27 окт 2019
  Блажени са вярващите!
 • 2
  Ба
  Балотажа е ясен.
  7 -2
  11:24, 27 окт 2019
  По техни сметки папазов и МИТКОВ трябва да са на балотажа и всички в общината щастливи 4 год още рахат за 200човека другите хиляди нищо.
  • Но
   Номер 3
   2 -1
   12:09, 27 окт 2019
   Освен Папаза и Митков има и други кандидати. Пенсионерите ще объркат промяната.
 • 3
  Но
  Номер 3
  2 -1
  12:03, 27 окт 2019
  Как можаха да сложат Папаза и група да е на първо място в листите. Сега всички баби ще задраскват него щото само пенсии останаха по селата и в града.
 • 4
  Яс
  Ясно ти е като в торнадо
  1 -2
  12:04, 27 окт 2019
  Ако са хиляди,като как ще загубят от 200?
 • 5
  Не
  Не се страхувайте
  4 -1
  12:38, 27 окт 2019
  "Твоята задачата е там, където е твоя страх". K.Г.Юнг
  "Не се страхувайте!!! Никога! От нищо!
  Не се страхувайте да се превърнете в човека, който сте дошли да бъдете!
  Не се страхувайте да държите и да светите силно светлината си!
  Не се страхувайте да казвате това, което имате предвид и да правите това, което искате!
  Ако някой не е съгласен с вас тогава този човек не е в резонанс с вашата енергия и трябва да напусне живота ви!Всяка минута тук на Земята е твърде ценна, за да я хабим в скръб или гняв!
  ПУСНЕТЕ миналото да си отиде и всички хора, които не подпомагат еволюцията ви!
  ПУСНЕТЕ всичко и вървете по своя Път - сам, ако е нужно, но с вяра!
  Бъдете силни и вярвайте в потенциала си!
  Във вас е Бог и вие сте Божествен Създател!
  Поискайте и Вселената ще ви даде изобилие!"
  • Ар
   Архимед
   5 -2
   12:44, 27 окт 2019
   Искам ПРОМЯНА.
   Искам нови кадърни лица с надъханост за работа и просперитет.

   Пускам миналото да си върви
  • Ако искаш да го стискаш ти със две ръце, погали го пачеши го той ще порасте
   народна песен
  • Ар
   Архимед
   6 -2
   14:28, 27 окт 2019
   Пръскай се от яд... народна песен
   Промяна ще има!
  • Фе
   Фен на Папаза
   1 -2
   17:16, 27 окт 2019
   Цитираш Карл Юнг а пък не знаеш че Карл Юнг е езичник
 • 6
  Ба
  Балотаж ще има
  3 0
  15:12, 27 окт 2019
  Ем 200 в общината със семейства и познати и дпс като ги подкрепи и те стават хиляди а ние като се разпръснем из оборския тор като овце ще ни бият пак яръме.
  • За
   За европейска община
   8 0
   18:06, 27 окт 2019
   На балотажа гласуваме за опонента на Папаза да знаете!
   Папаза и репресивната закоравяла машина трябва да бъде срината със земята.
   Обръчите му от свързани лица и фирми трябва да бъдат съкрушени с мощна експлозия от гражданския вот.
 • 7
  Из
  Извьнземен
  9 0
  18:14, 27 окт 2019
  Ако жителите на ПЬрвомай с помоща на селата не свалят този ПАпазов, много жалко.СЛедващите избори са далече и кой знае кой ще остане в този град.
 • 8
  Край на Здрастито на всяка крачка.
  Край на разказвача на общи приказки
  Край на глухите за проблемите на града ни
  Край на екскурзиите с общински пари
  Край на безхаберното харчене на общински и държавни средства
  Край на придворния танцов състав Евридики
  Край на пенсионерския вот за Папаза
  Край на кметските храненици и клубове.
  Край на геноцида над свободата на изказване
  Край на празните обещания и надежди

Хороскоп за 18.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Никой по-добре от вас не умее да комбинира всичко така, че да е удобно на всеки. Естествено водещо е собственото ви желание, но вие чаровно прикривате този факт.
18 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се отличавате с повишената си социална активност, оставайки на втори план личните ангажименти. Имате воля и ще се справите, независимо от трудностите. Предстояща среща ще подобри очакванията ви във връзка с предстоящ проект. Развитията ще бъдат във ваша полза и ще ви подтикнат към конкретни действия.
18 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
18 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Малко хора ще са в състояние да разгадаят настроението ви днес. Работите усърдно, но емоциите доминират над всичко останало и със сигурност ви пречат, особено когато от вас се изисква да бъдете съсредоточени. Опитайте се да им противостоите.
18 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Служебната работа ви отегчава и напрежението скоро ще ви създаде главоболия. Вземете мерки и не се колебайте да направите нещо за себе си. Запознайте се с методите на релаксация, чрез тях ще подобрите тонуса си. Мислете позитивно и се вслушвайте в мнения, различни от вашите.
18 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С добри нагласи сте за предстоящите дни и това се отразява на работата ви по проектите, които подготвяте. Самоконтрола, който си налагате ще ви помогне да се справите по-лесно с изкушенията и повиши психическата ви устойчивост. Насърчете човека до вас открито да говори за чувствата си, това ще заздрави връзката ви или поне ще ви ориентира за тях.
18 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще размишлявате върху развитието на делата си от последните дни и ще търсите причините за една или друга неудача. Приемете, че има и външни фактори, които не можете да промените, така, че гледайте по-ведро на случващото се. Открийте уроците за себе си и се старайте да ги усвоявате своевременно.
18 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е днес да възникнат проблеми и да променят временно плановете ви за почивка. При финансови операции не поемайте рискове. Доброто ви чувство за хумор ще ви извади от една неловка ситуация с човек, към когото имате по-специално отношение. Близо сте до желания резултат.
18 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се отдава да възприемате добре нови знания и да ги прилагате на практика почти веднага. Движението ще ви се отрази добре, ще ви избави от нежелани мисли и с повече вяра в себе си ще успявате в начинанията си. Не грешите в преценките си за другите, за това и по-рядко ви се случва да сте от губещата страна.
18 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.
18 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не всичко, което предвиждате днес ще се случи, но в по-голямата си част ще следвате начертания план. Доверието, с което се отнасяте към някого или нещо, ще ви спечели нови приятели. В добра кондиция и форма на духа сте, и с повече лекота ще вземате решенията си. Готови сте за придобивки от нематериален характер.
18 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
18 фев 2020
Последни новини