19 °C

Изборният ден започна без проблеми в Първомайска община

Започна изборният ден в Първомайска община. В 7.30 часа без проблеми са започнали работа 39-те стационарни и една подвижна секции, съобщиха от Общинската избирателна комисия.

Секциите трябва да затворят в 20  часа, но ако пред тях има гласоподаватели  в този час, те ще могат да упражнят правото си на вот.

22403 избиратели от Първомайска община  избират днес кмет на общината, общински съветници и кметове на кметства. Мандатите в Общинския съвет са 21.

Първомайци ще избират измежду 6 претенденти за кмет на общината.

За сигнали в деня на местния вот Общинската избирателна комисия в Първомай обяви телефони Председател: 0877176467 и email: oik1623@cik.bg.

Паспортна служба в Първомай ще работи и в деня на местните избори. От 8:30 до 19:30 часа служителите ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  По
  Потърпевш
  4 0
  09:47, 27 окт 2019
  Блажени са вярващите!
 • 2
  Ба
  Балотажа е ясен.
  7 -2
  11:24, 27 окт 2019
  По техни сметки папазов и МИТКОВ трябва да са на балотажа и всички в общината щастливи 4 год още рахат за 200човека другите хиляди нищо.
  • Но
   Номер 3
   2 -1
   12:09, 27 окт 2019
   Освен Папаза и Митков има и други кандидати. Пенсионерите ще объркат промяната.
 • 3
  Но
  Номер 3
  2 -1
  12:03, 27 окт 2019
  Как можаха да сложат Папаза и група да е на първо място в листите. Сега всички баби ще задраскват него щото само пенсии останаха по селата и в града.
 • 4
  Яс
  Ясно ти е като в торнадо
  1 -2
  12:04, 27 окт 2019
  Ако са хиляди,като как ще загубят от 200?
 • 5
  Не
  Не се страхувайте
  4 -1
  12:38, 27 окт 2019
  "Твоята задачата е там, където е твоя страх". K.Г.Юнг
  "Не се страхувайте!!! Никога! От нищо!
  Не се страхувайте да се превърнете в човека, който сте дошли да бъдете!
  Не се страхувайте да държите и да светите силно светлината си!
  Не се страхувайте да казвате това, което имате предвид и да правите това, което искате!
  Ако някой не е съгласен с вас тогава този човек не е в резонанс с вашата енергия и трябва да напусне живота ви!Всяка минута тук на Земята е твърде ценна, за да я хабим в скръб или гняв!
  ПУСНЕТЕ миналото да си отиде и всички хора, които не подпомагат еволюцията ви!
  ПУСНЕТЕ всичко и вървете по своя Път - сам, ако е нужно, но с вяра!
  Бъдете силни и вярвайте в потенциала си!
  Във вас е Бог и вие сте Божествен Създател!
  Поискайте и Вселената ще ви даде изобилие!"
  • Ар
   Архимед
   5 -2
   12:44, 27 окт 2019
   Искам ПРОМЯНА.
   Искам нови кадърни лица с надъханост за работа и просперитет.

   Пускам миналото да си върви
  • Ако искаш да го стискаш ти със две ръце, погали го пачеши го той ще порасте
   народна песен
  • Ар
   Архимед
   6 -2
   14:28, 27 окт 2019
   Пръскай се от яд... народна песен
   Промяна ще има!
  • Фе
   Фен на Папаза
   1 -2
   17:16, 27 окт 2019
   Цитираш Карл Юнг а пък не знаеш че Карл Юнг е езичник
 • 6
  Ба
  Балотаж ще има
  3 0
  15:12, 27 окт 2019
  Ем 200 в общината със семейства и познати и дпс като ги подкрепи и те стават хиляди а ние като се разпръснем из оборския тор като овце ще ни бият пак яръме.
  • За
   За европейска община
   8 0
   18:06, 27 окт 2019
   На балотажа гласуваме за опонента на Папаза да знаете!
   Папаза и репресивната закоравяла машина трябва да бъде срината със земята.
   Обръчите му от свързани лица и фирми трябва да бъдат съкрушени с мощна експлозия от гражданския вот.
 • 7
  Из
  Извьнземен
  9 0
  18:14, 27 окт 2019
  Ако жителите на ПЬрвомай с помоща на селата не свалят този ПАпазов, много жалко.СЛедващите избори са далече и кой знае кой ще остане в този град.
 • 8
  Край на Здрастито на всяка крачка.
  Край на разказвача на общи приказки
  Край на глухите за проблемите на града ни
  Край на екскурзиите с общински пари
  Край на безхаберното харчене на общински и държавни средства
  Край на придворния танцов състав Евридики
  Край на пенсионерския вот за Папаза
  Край на кметските храненици и клубове.
  Край на геноцида над свободата на изказване
  Край на празните обещания и надежди

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини