13 °C

Изборният ден започна без проблеми в Първомайска община

Започна изборният ден в Първомайска община. В 7.30 часа без проблеми са започнали работа 39-те стационарни и една подвижна секции, съобщиха от Общинската избирателна комисия.

Секциите трябва да затворят в 20  часа, но ако пред тях има гласоподаватели  в този час, те ще могат да упражнят правото си на вот.

22403 избиратели от Първомайска община  избират днес кмет на общината, общински съветници и кметове на кметства. Мандатите в Общинския съвет са 21.

Първомайци ще избират измежду 6 претенденти за кмет на общината.

За сигнали в деня на местния вот Общинската избирателна комисия в Първомай обяви телефони Председател: 0877176467 и email: oik1623@cik.bg.

Паспортна служба в Първомай ще работи и в деня на местните избори. От 8:30 до 19:30 часа служителите ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  По
  Потърпевш
  4 0
  09:47, 27 окт 2019
  Блажени са вярващите!
 • 2
  Ба
  Балотажа е ясен.
  7 -2
  11:24, 27 окт 2019
  По техни сметки папазов и МИТКОВ трябва да са на балотажа и всички в общината щастливи 4 год още рахат за 200човека другите хиляди нищо.
  • Но
   Номер 3
   2 -1
   12:09, 27 окт 2019
   Освен Папаза и Митков има и други кандидати. Пенсионерите ще объркат промяната.
 • 3
  Но
  Номер 3
  2 -1
  12:03, 27 окт 2019
  Как можаха да сложат Папаза и група да е на първо място в листите. Сега всички баби ще задраскват него щото само пенсии останаха по селата и в града.
 • 4
  Яс
  Ясно ти е като в торнадо
  1 -2
  12:04, 27 окт 2019
  Ако са хиляди,като как ще загубят от 200?
 • 5
  Не
  Не се страхувайте
  4 -1
  12:38, 27 окт 2019
  "Твоята задачата е там, където е твоя страх". K.Г.Юнг
  "Не се страхувайте!!! Никога! От нищо!
  Не се страхувайте да се превърнете в човека, който сте дошли да бъдете!
  Не се страхувайте да държите и да светите силно светлината си!
  Не се страхувайте да казвате това, което имате предвид и да правите това, което искате!
  Ако някой не е съгласен с вас тогава този човек не е в резонанс с вашата енергия и трябва да напусне живота ви!Всяка минута тук на Земята е твърде ценна, за да я хабим в скръб или гняв!
  ПУСНЕТЕ миналото да си отиде и всички хора, които не подпомагат еволюцията ви!
  ПУСНЕТЕ всичко и вървете по своя Път - сам, ако е нужно, но с вяра!
  Бъдете силни и вярвайте в потенциала си!
  Във вас е Бог и вие сте Божествен Създател!
  Поискайте и Вселената ще ви даде изобилие!"
  • Ар
   Архимед
   5 -2
   12:44, 27 окт 2019
   Искам ПРОМЯНА.
   Искам нови кадърни лица с надъханост за работа и просперитет.

   Пускам миналото да си върви
  • Ако искаш да го стискаш ти със две ръце, погали го пачеши го той ще порасте
   народна песен
  • Ар
   Архимед
   6 -2
   14:28, 27 окт 2019
   Пръскай се от яд... народна песен
   Промяна ще има!
  • Фе
   Фен на Папаза
   1 -2
   17:16, 27 окт 2019
   Цитираш Карл Юнг а пък не знаеш че Карл Юнг е езичник
 • 6
  Ба
  Балотаж ще има
  3 0
  15:12, 27 окт 2019
  Ем 200 в общината със семейства и познати и дпс като ги подкрепи и те стават хиляди а ние като се разпръснем из оборския тор като овце ще ни бият пак яръме.
  • За
   За европейска община
   8 0
   18:06, 27 окт 2019
   На балотажа гласуваме за опонента на Папаза да знаете!
   Папаза и репресивната закоравяла машина трябва да бъде срината със земята.
   Обръчите му от свързани лица и фирми трябва да бъдат съкрушени с мощна експлозия от гражданския вот.
 • 7
  Из
  Извьнземен
  9 0
  18:14, 27 окт 2019
  Ако жителите на ПЬрвомай с помоща на селата не свалят този ПАпазов, много жалко.СЛедващите избори са далече и кой знае кой ще остане в този град.
 • 8
  Край на Здрастито на всяка крачка.
  Край на разказвача на общи приказки
  Край на глухите за проблемите на града ни
  Край на екскурзиите с общински пари
  Край на безхаберното харчене на общински и държавни средства
  Край на придворния танцов състав Евридики
  Край на пенсионерския вот за Папаза
  Край на кметските храненици и клубове.
  Край на геноцида над свободата на изказване
  Край на празните обещания и надежди

Хороскоп за 16.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете отзивчиви към онези, които открито ви се противопоставят и отхвърлят идеите ви. Събитията ще докажат правотата ви. Имате да свършите далеч по-важни задачи днес. Работете върху текущ ангажимент, от който ще получите значителни средства. Ще бъдете улеснени и от добро развитие на личен въпрос.
16 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
16 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Раздвоени и амбицирани мнозина от вас ще имат нужда от приятелски съвет и помощ. Не избързвайте да давате обещания, за които се съмнявате, че ще успеете да изпълните. Благородните ви стремежи са прекрасни, но реалността може сериозно да промени плановете ви.
16 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Радвате се на добро настроение за работа днес. Приятното ви държание предразполага хората към вас, затова не е чудно че успявате да свършите повече в сътрудничеството си с околните, отколкото сте планирали. В личен план ви очакват изненади, но такива от които ще останете доволни. Вечерта сте в центъра на весела компания.
16 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се радвате на засилен интерес от страна на професионалното си обкръжение. Ако се представите добре в проекта, в който участвате, ви очакват делови предложения. Работете и не изпадайте в заблуди по отношение на собствената си значимост. И вие като всеки друг сте на тази земя, за да се развивате и ставате по-добри.
16 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас.
16 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ще работите, като заложите на творческите си идеи и общувайки с подходящи хора ще постигате синхрон в действията. Така е, когато срещате разбиране. Обстоятелствата ще ви позволят да извлечете максимума на момента, което ще ви направи финансово независими. Все пак бъдете овладени и не позволявайте на емоциите да помрачат устрема ви.
16 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Отношенията в семейството ви са сложни и колкото по-бързо осъзнаете, че противопоставянето на решенията на близките ви вреди на климата, толкова по-добре за всички вас. Научите ли уроците си, търпението ви ще бъде възнаградено. В интимните си отношения ще спечелите повече, ако сте естествени.
16 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е да останете изненадани от нечие поведение или друго събитие. Приемете търпеливо предизвикателствата и не позволявайте на нищо и никого да спре устрема ви към целта. Не се предавайте, ако срещнете препятствия по пътя си. Ще получите повече от живота, стига да сте наясно с желанията си.
16 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
В случай на нужда потърсете съвет от специалист, било в служебен, личен или социален план. Ще си спестите ценно време и нерви, защото е ясно, че не може да знаете всичко. Дискретността ви по отношение на нечия връзка ще помогне, но вие бъдете искрени с партньора си. Ако имате съмнения ги споделете.
16 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете максимално съсредоточени в работата си днес и не обръщайте внимание на онова, което се говори около вас. Ще изгубите твърде ценно време в празни приказки, което след това трудно ще наваксате. Можете спокойно да се доверите на мнението на близък приятел по особено личен за вас въпрос.
16 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Работите върху конкретни дела днес. Към част от тях от дълго време се стремите, затова няма да е чудно, че ще останете доволни от себе си. Печелите време относно професионален проект, който сте започнали. Имате нужда от разтоварване и приятни емоции. Обградете се с близки хора.
16 ное 2019
Последни новини