18 °C

Иво Димов не управлява само от кабинета си, той е между хората и познава проблемите на всяко село

Изображение 1 от 5

  „Кмете, благодаря ти, че не издаваш командите си от високо в кабинета, а си между хората. Дори, като те видях качен на разбития покрив на читалището си помислих, че си огън момче и мога да ти имам доверие“. Така се обърна Стойко Стойков от село Сталево към кандидата за кмет на Димитровград. “Имаш нашата подкрепа за тези избори!”,  допълни Стойко Стойков и залата избухна в аплодисменти.

  „Имах намерение да направя отчет на свършеното през изтеклия мандат, но още в началото на срещата, вие ме подкрепихте и това е много ценно за мен и екипа ми”, каза Димов.

  Той обясни, че селото разполага с природни исторически дадености, като месността “Хасаря“. Затова ще започне работа по приоритетна ос 6: “Регионален туризъм“. На ход е процедура „Развитие на туритсическа атракция" с обекти недвижими  културни цености, държавна собственост и финансиране чрез финансови инструменти  – максимум 85 % БФП. Така, че през следващия мандат вашето село да посреща гости и туристи. Кандидатът за общински съветник за втори мандат Добринка Ганева живее от 12 години в Сталево. Тя припомни, че местното читалище получава 14 хиляди лева субсидии и така могат да се развиват различни дейности, а мечтата на хората  от селото се е сбъднала - имат пенсионерски клуб, където се събират около 50 души, а тази придобивка дължат на  даденото здраво рамо на Иво Димов.

  При посещение в село Скобелево хората казаха на двамата кметове на Димитровград Иво Димов и на селото Емил Маринов, че съвместната им работа е довела до резултати. Вече имат осветени улици, 200 метра канализация, важна за селото, почистен гробищен парк, ремонтирани читалище, църква  и  здравна служба, която тънела в разруха от 40 години. Сталево е модерно село с  интернет и млади хора. 30 души работят в „Язаки“, извозват ги безплатно, получават ваучери за храна и подържат добър стандрат. Общината полага грижа и за социално слабите, които се нуждаят от грижи. 25 души от селото получават безплатно всеки ден топъл обяд.

  Иво Димов призова хората да гласуват с номер  43 в  бюлетината, защото ПП ГЕРБ предлага въможни и изпълними идеи. 

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Хороскоп за 31.05.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Има всички изгледи този ден да премине спокойно и без особени сътресения. Стараете се да бъдете дипломатични и умерени в действията и изказванията си, с което само можете да спечелите. В определен момент обаче ще се наложи да кажете точно мнението си и тогава ще бъдете безкомпромисни. Сърдечният ви партньор се нуждае от вашата емоционална подкрепа.
  31 май 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не изостряйте отношенията в личните си контакти, като пренасяте лошото си настроение в къщи. Уважавайте близките си така, както отстоявате позициите си в бизнеса. От това ще бъдат доволни всички. Може би трябва по-често да се вслушвате в съветите на партньорите си. Вече поставихте началото, вървете напред и нагоре.
  31 май 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С намерение сте да участвате активно в процесите, които текат край вас. Безспорно ще срещате затруднения, но ще можете да реагирате навреме и бързо в променящата се обстановка. За щастие можете да разчитате на истински приятели, които ще ви насочват и помагат.
  31 май 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Настроението ви днес е прекрасно, излъчвате чар и забавлявате с остроумие. Предстои ви обаче доста работа през следващата седмица, така че отрано организирайте програмата си. Съберете сили за работа почивайки.
  31 май 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще бъдете в отлично настроение. Изясняването на личен въпрос ще внесе спокойствие в ежедневието ви. Положените усилия ви носят удовлетворение. Разговорите с любимия човек много ще ви помогнат да намерите изход в деликатна ситуация. От тук нататък изглежда няма какво да ви спре.
  31 май 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не позволявайте на възникващите препятствия днес да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, които ви ценят и са готови да ви съдействат по всяко време. Самонадеяни и дръзки сте в личните си дела. Съобразявайте се повече с обстоятелствата, не предизвиквайте сами съдбата.
  31 май 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес ще бъдете очаровани от постъпката на ваш близък, който ще ви помогне при проблемна ситуация. Ако в момента делата ви са в застой, то изчакайте по-благоприятен момент, без да се отчайвате. Бъдете внимателни към здравето си, като полагате повече грижи за себе си. Така най-много ще си бъдете полезни.
  31 май 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Вървите уверено към нещо, което заслужвате отдавна. Не пестите усилията си, за да видите осъществени плановете си и затова и успехът ви няма да закъснее. Следете развитието на въпрос, който лично ви интересува, за да можете при подходящ момент да се включите активно. Предпочитате да стоите настрана от спорове и конфликти и това е препоръчително.
  31 май 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Връзката ви е силна и не бива да се съмнявате в чувствата на партньора си. Запазете отношенията си чисти, не ги обременявайте с излишни проблеми. Здравословни неразположения при някои от вас ще ви накарат да потърсите по-скоро мнението на специалист. Не го отлагайте. Идея за пътуване ще ви подтикне към приготовления.
  31 май 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не мислете, че можете да свършите всичко сами. Позволете на околните да вземат участие в заниманията ви и така да споделите отговорностите. Не губете търпението си и ще видите, че животът ви ще стане по-лек. Скоро ще берете плодовете от труда си. Едно пътуване ще ви разнообрази и помогне да се отпуснете.
  31 май 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
  31 май 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате възможност да свършите доста полезна работа по дома си днес и вие едва ли ще се лишите от нея. Ще останете доволни от начина, по който околните възприемат идеите ви. Имате нужда от промяна, затова едва ли ще е чудно че някои от вас предприемат кратко пътуване именно с тази цел. Обърнете повече внимание на желанията, които има човека до вас.
  31 май 2020
  Последни новини