Драгомир Андонов и екипът му дискутираха проблемите на "Болярово" с хора от квартала

    Кандидатът за кмет на община Хасково Драгомир Андонов и екипът му от коалиция "Демократична България - Обединение" се срещнаха с жители на "Болярово" днес, за да дискутират проблемите в хасковския квартал.

    Местните хора бяха категорични, че липсата на канализация и асфалт са основните проблеми в квартала. "Училището и детската градина са затворени от години, няма и аптека. Налага се да ходим до централната част на Хасково за един блистер аналгин, който ще стане златен", недоволстваха хората от квартала, който по думите им е най-занемареният в областния град. Те бяха на мнение, че въпреки лошата инфраструктура, в квартала се купуват имоти.

    Драгомир Андонов заяви пред жителите на "Болярово", че е запознат с проблемите в квартала и именно решаването им е заложено като приоритет в политическата програма на коалиция "Демократична България - Обединение", участваща в изборите с бюлетина №66.

    "От много години има проект за канализация, но няма пари за доизграждането й. Тука е въпросът как и откъде ще бъдат подсигурени средствата. Може да се направи, не е нещо невъзможно", заяви кандидатът за кмет и допълни, че без канализация не може да се асфалтират улиците. Той увери местните, че в екипа му има експерти - инженери, архитекти, които ще работят за необходимата модернизация на квартала и знаят как да го направят, стига да имат шанс за влязат в управлението на общината.

    В крайна сметка местните жители заявиха, че се надяват да бъде избран кмет, който да се интересува и да се грижи за решаването на проблемите в квартала.

    "Резултатът от грижата за един град е видима, когато има специалисти, които имат воля и мотивация за работа", заяви Тодор Топалов, който е кандидат за общински съветник под №3 в листата на "Демократична България - Обединение".

    На срещата с жителите присъстваха кандидатите за общински съветници Таня Иванова, Милена Налбантова и Йоана Гачева.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET
    Последни новини