Футболисти, родени след 2010 година записаха първа победа

С 6:5 се наложиха децата на „Борислав“ над домакините им от ФК „Академик“ – Пловдив. Това беше първият официален мач на родените след 2010 година малчугани от тазгодишния календар на футболното първенство.

Треньорът им Росен Атанасов ги поздрави за успеха и изказа благодарност както на своите футболисти, така и на родителите за подкрепата им.

Първата среща на бориславци от първенството беше отменена, а състоялият се мач ги изправи срещу отбор, събрал над 200 таланти от Пловдив в 10 формации и с шампионски претенции.

Срещата не започна добре, разказа треньорът. Съперниците ни поведоха с 1:0 и макар да върнахме един гол, резултатът набъбна до 3:1. Имахме нужда от сила, дисциплина и много хъс за победа. И момчетата показаха всичко това – те не се уплашиха от името на съперника, нито от някои спорни съдийски решения. Чувствам се безумно горд, допълни Росен Атанасов – “Академик“ са сред най-добрите школи, а ние нямаме средства за лагери, разчитаме само на тренировки и ги провеждаме на стадиона в Дебър.

С хеттрик гол-майстор на отбора стана Марти Ангелов, а по едно попадение имаха Петър Янков, Денислав Тодоров и Ангел Борисов.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини