Епичен дуел между Рей и Кайло Рен в „Междузвездни войни: Епизод IX“

Знаем, че този филм ще е нещо специално. В дългоочаквания „Епизод IX“, с който явно ще приключи сагата „Междузвездни войни“, ще има много паметни сцени, за които феновете тепърва ще има да коментират. А един от най-впечатляващите моменти ще е дуелът между Рей и Кайло Рен.

Vanity Fair публикува снимки от „Възходът на Скайуокър“ и един от най-интригуващите кадри показва героите на Дейзи Ридли и Адам Драйвър в яростен сблъсък по време на разразила се буря. Самата актриса сподели, че дуелът им с лазерни мечове ще бъде повече от епичен.

„Мисля, че творческият екип свърши чудесна работа по развитието на отношенията между героите. Освен забавните и доста странни неща, които се случват между Рей и Кайло Рен, има и една страхотна битка. Страхотна битка! Усещах, че ставам все по-добра в дуелите, а и този път мечът му беше по-лек и всичко се получаваше с лекота“, споделя Ридли.

Тя допълва, че се гордее с тази сцена. Двамата с Драйвър я снимат през миналия ноември и по време на дуела са залети с тонове вода. Но въпреки това и въпреки студа, актрисата признава, че това е бил нейния урок по издръжливост. „Още тогава изглеждаше, че ще бъде епична сцена. Мога само да си представя как ще изглежда тя в готовия филм“, казва Ридли.

Тя споделя още, че сценарият на Колин Тревъроу, който трябваше първоначално да режисира „Епизод IX“, е бил много различичен от версията на Джей Джей Ейбръмс. Все пак сценарият е запазен и може някой ден да види бял свят. Иначе премиерата на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ очакваме с още по-голямо нетърпение на 20 декември.   

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини