Пътен инцидент затрудни движението на ул. "Бор"

Затруднено е движението на улица "Бор" в участъка между улиците "Христо „Смирненски" и "Бузлуджа". На невралгичното кръстовище до ДГ "Осми март" стана инцидент между моторист и лек автомобил. Полицията регулира движението. 

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ни
    Нико
    2 -7
    20:05, 21 май 2019
    Оня ***** от Дебър Дафчев станал пожарникар. Виж коментара
  • 2
    Ве
    ВЕТЕРАН.
    5 -1
    21:53, 21 май 2019
    Там по рахат като има кой да те премести и нагласи кво има.Ама нека като може що
  • 3
    Йо
    Йордан
    9 0
    22:08, 21 май 2019
    Преди няколко дни червено бмв прелет щя на същия стоп без да спре имахме късмет, че не ни засече... Въпрос на 30 мета беше. Проблем е и движението по Смирненски посока ул. Лазар Маджаров... Въпреки събраните около 100 подписа с искане за ограничаване на скоростта с легнали полицай... От общината не си направиха труда да отговорят на уведомите лоното писмо
  • 4
    Пи
    питагор
    11 0
    08:35, 22 май 2019
    ъм ко са уплаквате ва така е на село секи кара кото има и както има. Нали имаме зам кмет фитка по транспорта да направи нова транспортна схема. Там пътя с предимство е нелогичен трябва да бъде в иедната посока а не като някоя завъртулка щото селяните са прости и ни могат да извършват сложни изчисления къкту изправиха предимството до желу иванов така трябва да напраят и там многу е просту даже ие по просту и ут фитету може и светуфар да турят та фиганету да съ чувстват къту в плоудиу сичку може да съ напрай аку има кой да гу напрай амъ няма и кът няма жъ съ кюскате с те коли и мутори саму умрели да няма другуту е лесну
  • 5
    Лу
    Лудото Коле
    4 0
    14:37, 22 май 2019
    Това кръстовище плаче за ОБЕЗОПАСЯВАНЕ.
    Първо - трябва да се сложат легнали полицаи.
    Второ - трябва да се сложи и светофарна уредба, която , да работи поне през съботата и през делничните дни когато е най-голямо натоварването.
    ---
    Има как да се измисли!
    Грешки стават, ячно е че никой не е защитен от тях, но ако самото кръстовище Е ОБЕЗОПАСЕНО, тези грешки по-трудно ще се допускат!

    -----
    Отделно - кръстовището до мандрата също плаче за обезопасяване - едно КРЪГОВО!! НАПРИМЕР!

    АМА КОЙ ДА ПОМИСЛИ, Я ЛИ/?
  • 6
    34
    345
    0 0
    18:47, 22 май 2019
    Това кръстовище е ПАТАЛОГИЯ, както и кривия мост. Продукт са червената дебелащина. Твърде тясно и неспособно да поеме автомобилния поток към промишлената зона и Южен Първомай. Ще изпишем по мостовете още много автомобили ... ши не дай Бог хора.
Последни новини