Тереза Маринова проведе час по физическо с децата от Началното училище

    Час по физическо възпитание проведе в Начално училище „Христо Ботев“, Първомай,  олимпийската ни шампионка по троен скок Тереза Маринова.

    Тя и екипа ѝ бяха посрещнати с хляб и сол от усмихнатите и развълнувани малчугани.

    Събитието е награда за отличното  представяне на училището в програмата на „Нестле – България“ „Нестле за здрави деца“.

    Тереза дойде усмихната, а учениците бяха впечатлени от вниманието и приятелското отношение на един толкова известен спортист. Всички класове бяха разделени на отбори и проведоха състезателни игри, в които победители бяха доброто настроение и желанието на децата да спортуват.

    „Не съм се замислила ни най-малко дали трябва да се включа в тази кампания, сподели Маринова. Затлъстяването при децата е сериозен проблем и винаги съм искала да помогна за решаването му“. Тя разкри, че е била част от екипа, определил победителите в „Нестле за здрави деца“, но е нейно лично решение часът по физическа активност да бъде проведен точно с тези деца от това училище, защото е харесала идеята им и представянето им.

    Радослава Ставрева, директор на училището, сподели, че се чувства развълнувана от срещата и благодари на Тереза Маринова за емоцията и интересния час.

    Учителите бяха организирали и изложба на здравословни храни като част от идеята за здравословен начин на живот, съпътстваща на физическата активност.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      68
      681
      1 -9
      10:37, 1 май 2019
      Ама ,''журналистке'' на Първи май това ли е ''най-... Виж коментара
    • 2
      Ве
      ВЕТЕРАН.
      7 -1
      13:21, 1 май 2019
      Браво на журналистката по добре това от колкото раздаването на червени балони на площада това е празник на труда не на Бсп балони да раздават много ги е страх да не се провалят не се плашете и харчете за балони града си е червен и заглаушен за тва още 50 год в то град няма да се пипне нищо не ги е и срам уууаааа.
    Последни новини