18 °C

Кметът посрещна представители на мултикултурна глобална компания от Израел

По покана на кмета на общината Ангел Папазов в кабинета му гостуваха представители на израелска текстилна фирма, която има сериозни инвестиционни намерения и развива дейност в България. Господин Игал Херет – генерален мениджър поясни, че фирмата има дългогодишни традиции в производството на висококачествени облекла и чорапи и създава продукти, които карат хората да се чувстват стилно и удобно. Като мултикултурна глобална компания, стремежът на ръководството е към интегриран подход при проектирането и производството на продуктите, който се фокусира върху иновациите и напредналите технологии.

   На срещата бяха обсъдени нови възможности за осъществяване на   партньорство с български и в частност първомайски фирми, които се развиват чрез непрекъсната иновация и креативност, като същевременно остават верни на своите универсални социални и екологични идеали.

   В края на срещата господин Херет благодари  на кмета за гостоприемството и изрази увереност за успешно  сътрудничество с българските партньори и осъществяването на бъдещи съвместни инициативи.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Лу
  Лудото Коле
  14 0
  10:32, 10 апр 2019
  Хубаво ама ще има ли реален ефект върху икономиката и промишлеността в града?! Това не се казва..от статия се разбира само, че са се видяли, пили са кафе и са си говорили благи приказки.
  ----
  значи, тва че е "мултикултурна глобална компания" първимайци какво ги грее, аз не знам!! Въпроса е - ще отвори ли нови работни места в Пърумай и ще вдигне ли нивото на заплащането?!
 • 2
  Юр
  Юрдан
  15 -1
  11:32, 10 апр 2019
  "Мултикултурна глобална компания..." - въвеждат се нови понятия в икономическата терминология... Ама пък колко гордо звучи в ушите на будалите... А въпросите, зададени от населението към кмета са: "Ква полза?" и "На кой му дреме?". Безвремието в Първомай така или иначе ще продължи със и без върволицата гости от знайни и незнайни кътчета на света...
 • 3
  другите бизнесмени знаят ли таз работа....!!!
 • 4
  Ан
  Антивластник
  14 0
  13:17, 10 апр 2019
  Дори и да отвори врати Наско ще се повиши нивото на заплтите в момента. Както знаем няколко ръководители на големи фабрики с си “плюли в устите” и дават малко над минималната заплата само турската фирма е с по-високи заплати. Докато управата на града (която е избираема) си е дала задника под наем на бизнеса не чакайте добро възнаграждение.
 • 5
  На
  Наню
  17 0
  13:37, 10 апр 2019
  Кметът изглежда преди всичко като прост работник на заплата при местните "бизнесмени" и ходи да им търси пазари за мижавата продукция вместо да мисли за развитието на града и за интересите на гражданите
 • 6
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  12 0
  14:59, 10 апр 2019
  Дошли са да видят фирма от която зареждат ластици и са ги закарали и до кмета те са изпълнителни директори на голямо производство и фирма.
 • 7
  Ха
  Ха дано
  8 -4
  15:28, 10 апр 2019
  Съвсем нормално е хора със сериозни инвестиционни намерения, посетили една от най- проспериращите и добре развиващи се Първомайски фирми, да уважат поканата на нашият кмет.И дано тази среща бъде ползотворна а и даде резултат.Щото и Палестинци идваха и кмета ходи там, но безрезултатно. Едно е Палестина и съвсем друго- Израел....Ха дано....
  • Ам
   Ама на дали
   4 -3
   13:48, 11 апр 2019
   Чакай ти Израел да ти помегне ако няма 100% полза. Просто ума ми не побира колко много сте огранинечен!
  • Ха
   Ха
   3 -3
   16:02, 11 апр 2019
   Става дума за взаимни ползи а не за помощи.В публикацията никъде не става дума за помощи.А що се отнася за ума ви, то си пролича колко го имате ?
 • 8
  Че
  Черна дупка е това
  10 0
  20:13, 10 апр 2019
  Като се чуе "мултикултура", "мултинационално" само едно му иде на ум на българина. Само мултикултурни краставици и мултинационални домати. То не бе Белорус,то не бе Турция, тоне бе Ливан, Израел . Само екзотика и най голям работодател в общината - Общината.
 • 9
  Е.
  Е. Минчев
  1 -4
  08:40, 11 апр 2019
  Следващият кмет ще посреща сър Елтън Джон!
 • 10
  Юр
  Юрдан
  4 -2
  00:02, 12 апр 2019
  Когато евреи са ти дошли на гости, можеш да бъдеш напълно сигурен само в едно - че ползата ще бъде единствено тяхна!

Хороскоп за 20.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
20 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
20 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
20 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
20 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
20 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
20 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
20 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
20 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
20 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
20 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
20 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
20 сеп 2020
Последни новини