10 °C

Кметът посрещна представители на мултикултурна глобална компания от Израел

По покана на кмета на общината Ангел Папазов в кабинета му гостуваха представители на израелска текстилна фирма, която има сериозни инвестиционни намерения и развива дейност в България. Господин Игал Херет – генерален мениджър поясни, че фирмата има дългогодишни традиции в производството на висококачествени облекла и чорапи и създава продукти, които карат хората да се чувстват стилно и удобно. Като мултикултурна глобална компания, стремежът на ръководството е към интегриран подход при проектирането и производството на продуктите, който се фокусира върху иновациите и напредналите технологии.

   На срещата бяха обсъдени нови възможности за осъществяване на   партньорство с български и в частност първомайски фирми, които се развиват чрез непрекъсната иновация и креативност, като същевременно остават верни на своите универсални социални и екологични идеали.

   В края на срещата господин Херет благодари  на кмета за гостоприемството и изрази увереност за успешно  сътрудничество с българските партньори и осъществяването на бъдещи съвместни инициативи.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Лу
  Лудото Коле
  14 0
  10:32, 10 апр 2019
  Хубаво ама ще има ли реален ефект върху икономиката и промишлеността в града?! Това не се казва..от статия се разбира само, че са се видяли, пили са кафе и са си говорили благи приказки.
  ----
  значи, тва че е "мултикултурна глобална компания" първимайци какво ги грее, аз не знам!! Въпроса е - ще отвори ли нови работни места в Пърумай и ще вдигне ли нивото на заплащането?!
 • 2
  Юр
  Юрдан
  15 -1
  11:32, 10 апр 2019
  "Мултикултурна глобална компания..." - въвеждат се нови понятия в икономическата терминология... Ама пък колко гордо звучи в ушите на будалите... А въпросите, зададени от населението към кмета са: "Ква полза?" и "На кой му дреме?". Безвремието в Първомай така или иначе ще продължи със и без върволицата гости от знайни и незнайни кътчета на света...
 • 3
  другите бизнесмени знаят ли таз работа....!!!
 • 4
  Ан
  Антивластник
  14 0
  13:17, 10 апр 2019
  Дори и да отвори врати Наско ще се повиши нивото на заплтите в момента. Както знаем няколко ръководители на големи фабрики с си “плюли в устите” и дават малко над минималната заплата само турската фирма е с по-високи заплати. Докато управата на града (която е избираема) си е дала задника под наем на бизнеса не чакайте добро възнаграждение.
 • 5
  На
  Наню
  17 0
  13:37, 10 апр 2019
  Кметът изглежда преди всичко като прост работник на заплата при местните "бизнесмени" и ходи да им търси пазари за мижавата продукция вместо да мисли за развитието на града и за интересите на гражданите
 • 6
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  12 0
  14:59, 10 апр 2019
  Дошли са да видят фирма от която зареждат ластици и са ги закарали и до кмета те са изпълнителни директори на голямо производство и фирма.
 • 7
  Ха
  Ха дано
  8 -4
  15:28, 10 апр 2019
  Съвсем нормално е хора със сериозни инвестиционни намерения, посетили една от най- проспериращите и добре развиващи се Първомайски фирми, да уважат поканата на нашият кмет.И дано тази среща бъде ползотворна а и даде резултат.Щото и Палестинци идваха и кмета ходи там, но безрезултатно. Едно е Палестина и съвсем друго- Израел....Ха дано....
  • Ам
   Ама на дали
   4 -3
   13:48, 11 апр 2019
   Чакай ти Израел да ти помегне ако няма 100% полза. Просто ума ми не побира колко много сте огранинечен!
  • Ха
   Ха
   3 -3
   16:02, 11 апр 2019
   Става дума за взаимни ползи а не за помощи.В публикацията никъде не става дума за помощи.А що се отнася за ума ви, то си пролича колко го имате ?
 • 8
  Че
  Черна дупка е това
  10 0
  20:13, 10 апр 2019
  Като се чуе "мултикултура", "мултинационално" само едно му иде на ум на българина. Само мултикултурни краставици и мултинационални домати. То не бе Белорус,то не бе Турция, тоне бе Ливан, Израел . Само екзотика и най голям работодател в общината - Общината.
 • 9
  Е.
  Е. Минчев
  1 -4
  08:40, 11 апр 2019
  Следващият кмет ще посреща сър Елтън Джон!
 • 10
  Юр
  Юрдан
  4 -2
  00:02, 12 апр 2019
  Когато евреи са ти дошли на гости, можеш да бъдеш напълно сигурен само в едно - че ползата ще бъде единствено тяхна!

Хороскоп за 03.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
03 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
03 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
03 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
03 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
03 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
03 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
03 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
03 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
03 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
03 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
03 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
03 апр 2020
Последни новини