13 °C

Кметът посрещна представители на мултикултурна глобална компания от Израел

По покана на кмета на общината Ангел Папазов в кабинета му гостуваха представители на израелска текстилна фирма, която има сериозни инвестиционни намерения и развива дейност в България. Господин Игал Херет – генерален мениджър поясни, че фирмата има дългогодишни традиции в производството на висококачествени облекла и чорапи и създава продукти, които карат хората да се чувстват стилно и удобно. Като мултикултурна глобална компания, стремежът на ръководството е към интегриран подход при проектирането и производството на продуктите, който се фокусира върху иновациите и напредналите технологии.

   На срещата бяха обсъдени нови възможности за осъществяване на   партньорство с български и в частност първомайски фирми, които се развиват чрез непрекъсната иновация и креативност, като същевременно остават верни на своите универсални социални и екологични идеали.

   В края на срещата господин Херет благодари  на кмета за гостоприемството и изрази увереност за успешно  сътрудничество с българските партньори и осъществяването на бъдещи съвместни инициативи.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Лу
  Лудото Коле
  14 0
  10:32, 10 апр 2019
  Хубаво ама ще има ли реален ефект върху икономиката и промишлеността в града?! Това не се казва..от статия се разбира само, че са се видяли, пили са кафе и са си говорили благи приказки.
  ----
  значи, тва че е "мултикултурна глобална компания" първимайци какво ги грее, аз не знам!! Въпроса е - ще отвори ли нови работни места в Пърумай и ще вдигне ли нивото на заплащането?!
 • 2
  Юр
  Юрдан
  15 -1
  11:32, 10 апр 2019
  "Мултикултурна глобална компания..." - въвеждат се нови понятия в икономическата терминология... Ама пък колко гордо звучи в ушите на будалите... А въпросите, зададени от населението към кмета са: "Ква полза?" и "На кой му дреме?". Безвремието в Първомай така или иначе ще продължи със и без върволицата гости от знайни и незнайни кътчета на света...
 • 3
  другите бизнесмени знаят ли таз работа....!!!
 • 4
  Ан
  Антивластник
  14 0
  13:17, 10 апр 2019
  Дори и да отвори врати Наско ще се повиши нивото на заплтите в момента. Както знаем няколко ръководители на големи фабрики с си “плюли в устите” и дават малко над минималната заплата само турската фирма е с по-високи заплати. Докато управата на града (която е избираема) си е дала задника под наем на бизнеса не чакайте добро възнаграждение.
 • 5
  На
  Наню
  17 0
  13:37, 10 апр 2019
  Кметът изглежда преди всичко като прост работник на заплата при местните "бизнесмени" и ходи да им търси пазари за мижавата продукция вместо да мисли за развитието на града и за интересите на гражданите
 • 6
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  12 0
  14:59, 10 апр 2019
  Дошли са да видят фирма от която зареждат ластици и са ги закарали и до кмета те са изпълнителни директори на голямо производство и фирма.
 • 7
  Ха
  Ха дано
  8 -4
  15:28, 10 апр 2019
  Съвсем нормално е хора със сериозни инвестиционни намерения, посетили една от най- проспериращите и добре развиващи се Първомайски фирми, да уважат поканата на нашият кмет.И дано тази среща бъде ползотворна а и даде резултат.Щото и Палестинци идваха и кмета ходи там, но безрезултатно. Едно е Палестина и съвсем друго- Израел....Ха дано....
  • Ам
   Ама на дали
   4 -3
   13:48, 11 апр 2019
   Чакай ти Израел да ти помегне ако няма 100% полза. Просто ума ми не побира колко много сте огранинечен!
  • Ха
   Ха
   3 -3
   16:02, 11 апр 2019
   Става дума за взаимни ползи а не за помощи.В публикацията никъде не става дума за помощи.А що се отнася за ума ви, то си пролича колко го имате ?
 • 8
  Че
  Черна дупка е това
  10 0
  20:13, 10 апр 2019
  Като се чуе "мултикултура", "мултинационално" само едно му иде на ум на българина. Само мултикултурни краставици и мултинационални домати. То не бе Белорус,то не бе Турция, тоне бе Ливан, Израел . Само екзотика и най голям работодател в общината - Общината.
 • 9
  Е.
  Е. Минчев
  1 -4
  08:40, 11 апр 2019
  Следващият кмет ще посреща сър Елтън Джон!
 • 10
  Юр
  Юрдан
  4 -2
  00:02, 12 апр 2019
  Когато евреи са ти дошли на гости, можеш да бъдеш напълно сигурен само в едно - че ползата ще бъде единствено тяхна!

Хороскоп за 20.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще подготвяте почвата за бъдещите си делови начинания. Способността ви обмислено и разумно да пристъпвате към всяко начинание ще ви бъде от полза. Акцентирайте върху възможностите си за развитие. Някои от вас ще попаднат в нова(стара) обстановка, която ще ги посрещне приветливо и радушно.
20 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Ще погледнете от друг ъгъл на съществуващ проблем и ще ви се отдаде бързо да намерите решението му. Възползвайте се от общуването с хора, чиито възможности са безспорни в професионалната или друга интересуваща ви сфера. Бъдете внимателни и отзивчиви, за да срещнете съпричастност в делата си.
20 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
На всеки, който ви пречи в работата му покажете, че предпочитате сами да я свършите, отколкото да слушате празни приказки. Това е начин да постигнете целите си днес. На път сте да спечелите битката, не се отказвайте. Ще получите покана за нечие тържество и то ще ви улесни в общуването.
20 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Владейте емоциите си и не се поддавайте на чужди внушения. Вие най-добре знаете какво трябва да направите, за да доближите успеха до себе си. Заради финансови нужди някои от вас ще потърсят допълнителна работа, подпомагайки бюджета на семейството си. Толерантността и търпението ви в общуването ще убеди опонентите в правотата ви.
20 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Постепенно финансовите ви проблеми ще се разрешат по неочакван дори от вас начин. Това ще ви даде възможност да помислите за разширяване на дейността си. Не изпреварвайте събитията и помнете, че за всяко нещо си има време.
20 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
За мнозина от вас денят ще е приятен и няма да липсват изненади. Ще получите добра оценка за работата си, което ще се отрази положително на професионалното ви развитие. Вярвайте в себе си и дайте изява на скритите си таланти. Някой проявява не скрит интерес към вас и търси взаимност, споделете я.
20 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
С яркото си присъствие на професионалната сцена ще привлечете вниманието на повече хора, от което делата ви няма да пострадат. Напротив, ще получите повече възможности за изяви. Въпреки умората и отегчението ще имате финансови компенсации, които ще върнат усмивката и благоразположението ви.
20 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможно е да възникнат недоразумения, но скоро ще се изяснят причините и ще отпаднат притесненията ви.
20 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Настроението ви днес е чудесно и доста успешно забавлявате хората около себе си. Важен ангажимент може да промени плановете ви за деня, но не допускайте това да развали настроението ви. В състояние сте да се справите с всичко, което сте намислили стига да не разпилявате енергията си за маловажни неща. Приятел ще успее да ви заинтригува.
20 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстои ни спокоен ден, по време на който ще можете нормално да вършите работата си, без да ви притеснява каквото и да било. Способни сте да поемате голяма отговорност, което ще бъде прието с въздишка от колегите ви. Усилията ви ще бъдат оценени по достойнство, а това допълнително ви стимулира да покажете най-доброто от себе си.
20 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите добра оценка и награда за упоритостта, с която работите по отстраняването на професионален проблем. Умората ще съпътства придобивките, но няма да съжалявате. В романтично настроение ще потърсите компанията на човек, с когото ви е приятно и ще се насладите на компанията си.
20 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ще сте творчески настроени, независимо от това с което се занимавате. Имате доста печеливши идеи, които е необходимо да осмислите обстойно. Контактите ви са ползотворни и ви обещават очаквани възможности. Замете се за работа, предстои ви да свършите много неща. Нямате никакво време за отлагане.
20 ное 2019
Последни новини