Кметът посрещна представители на мултикултурна глобална компания от Израел

По покана на кмета на общината Ангел Папазов в кабинета му гостуваха представители на израелска текстилна фирма, която има сериозни инвестиционни намерения и развива дейност в България. Господин Игал Херет – генерален мениджър поясни, че фирмата има дългогодишни традиции в производството на висококачествени облекла и чорапи и създава продукти, които карат хората да се чувстват стилно и удобно. Като мултикултурна глобална компания, стремежът на ръководството е към интегриран подход при проектирането и производството на продуктите, който се фокусира върху иновациите и напредналите технологии.

   На срещата бяха обсъдени нови възможности за осъществяване на   партньорство с български и в частност първомайски фирми, които се развиват чрез непрекъсната иновация и креативност, като същевременно остават верни на своите универсални социални и екологични идеали.

   В края на срещата господин Херет благодари  на кмета за гостоприемството и изрази увереност за успешно  сътрудничество с българските партньори и осъществяването на бъдещи съвместни инициативи.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Лу
    Лудото Коле
    14 0
    10:32, 10 апр 2019
    Хубаво ама ще има ли реален ефект върху икономиката и промишлеността в града?! Това не се казва..от статия се разбира само, че са се видяли, пили са кафе и са си говорили благи приказки.
    ----
    значи, тва че е "мултикултурна глобална компания" първимайци какво ги грее, аз не знам!! Въпроса е - ще отвори ли нови работни места в Пърумай и ще вдигне ли нивото на заплащането?!
  • 2
    Юр
    Юрдан
    15 -1
    11:32, 10 апр 2019
    "Мултикултурна глобална компания..." - въвеждат се нови понятия в икономическата терминология... Ама пък колко гордо звучи в ушите на будалите... А въпросите, зададени от населението към кмета са: "Ква полза?" и "На кой му дреме?". Безвремието в Първомай така или иначе ще продължи със и без върволицата гости от знайни и незнайни кътчета на света...
  • 3
    другите бизнесмени знаят ли таз работа....!!!
  • 4
    Ан
    Антивластник
    14 0
    13:17, 10 апр 2019
    Дори и да отвори врати Наско ще се повиши нивото на заплтите в момента. Както знаем няколко ръководители на големи фабрики с си “плюли в устите” и дават малко над минималната заплата само турската фирма е с по-високи заплати. Докато управата на града (която е избираема) си е дала задника под наем на бизнеса не чакайте добро възнаграждение.
  • 5
    На
    Наню
    17 0
    13:37, 10 апр 2019
    Кметът изглежда преди всичко като прост работник на заплата при местните "бизнесмени" и ходи да им търси пазари за мижавата продукция вместо да мисли за развитието на града и за интересите на гражданите
  • 6
    Ве
    ВЕТЕРАН.
    12 0
    14:59, 10 апр 2019
    Дошли са да видят фирма от която зареждат ластици и са ги закарали и до кмета те са изпълнителни директори на голямо производство и фирма.
  • 7
    Ха
    Ха дано
    8 -4
    15:28, 10 апр 2019
    Съвсем нормално е хора със сериозни инвестиционни намерения, посетили една от най- проспериращите и добре развиващи се Първомайски фирми, да уважат поканата на нашият кмет.И дано тази среща бъде ползотворна а и даде резултат.Щото и Палестинци идваха и кмета ходи там, но безрезултатно. Едно е Палестина и съвсем друго- Израел....Ха дано....
    • Ам
      Ама на дали
      4 -3
      13:48, 11 апр 2019
      Чакай ти Израел да ти помегне ако няма 100% полза. Просто ума ми не побира колко много сте огранинечен!
    • Ха
      Ха
      3 -3
      16:02, 11 апр 2019
      Става дума за взаимни ползи а не за помощи.В публикацията никъде не става дума за помощи.А що се отнася за ума ви, то си пролича колко го имате ?
  • 8
    Че
    Черна дупка е това
    10 0
    20:13, 10 апр 2019
    Като се чуе "мултикултура", "мултинационално" само едно му иде на ум на българина. Само мултикултурни краставици и мултинационални домати. То не бе Белорус,то не бе Турция, тоне бе Ливан, Израел . Само екзотика и най голям работодател в общината - Общината.
  • 9
    Е.
    Е. Минчев
    1 -4
    08:40, 11 апр 2019
    Следващият кмет ще посреща сър Елтън Джон!
  • 10
    Юр
    Юрдан
    4 -2
    00:02, 12 апр 2019
    Когато евреи са ти дошли на гости, можеш да бъдеш напълно сигурен само в едно - че ползата ще бъде единствено тяхна!
Последни новини