16 °C

Боян Чифчиев поема директорското място в дебърското училище

От вчера изпълняващ длъжността директор на ОУ „Георги Караславов“ е доскорошният заместник-директор Боян Чифчиев.

Работодател на училищните директори е Регионалното управление на образование. Това е и институцията, която е освободила досегашната директорка на дебърското училище Тонка Будакова. Информация по случая не е постъпила в общинска администрация.

Тонка Будакова не беше открита за коментар.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (20)

 • 1
  Ди
  ДИСЦИПЛИНА
  26 -8
  14:18, 13 дек 2018
  Бившата Директорка е уволнена дисциплинарно ! И да я намерите,най-много да Ви тегли някоя псувня ! Тя това го владее перфектно ! За този срам и позор,какъв коментар ще Ви даде ! Да си помислят хубавичко бъдещите й работодатели,ако изобщо се намерят такива ?
 • 2
  Не
  неразбрал
  17 -8
  16:42, 13 дек 2018
  Да попитам простичко - въпросния заместник директор не е ли знаел до сега за тези така наречени "мъртви души" ?????????????? Само Будакова ли е в големия КЮП???????????
  • Ди
   Директор
   19 -2
   19:09, 13 дек 2018
   А според теб , кой командва? Директора или зам. Директора? Кой носи отговорността?Кой дава нареждания? Всеки може да подаде сигнал на по-горно ниво за нередност която е забелязал, ако е заинтересован за опазването на дадената институция!
  • Не
   неразбрал
   10 -10
   20:22, 13 дек 2018
   Ми що си е мълчал 2 години и сега хоп проговаря!!!! Май че иска столчето????
 • 3
  Мъ
  Мъртва душа
  14 -2
  17:57, 13 дек 2018
  Да си поговорим за футбол...
  Един международен футболен рефер от филма за Стоичков каза "Бяха ни обучили като чуем" Мамата" и да вадим картон", а всички знаем, че като се натрупат картони и следва принудително отстраняване...
  Та ДИСЦИПЛИНА сам се досети...
  Няколко мъртви души на фона на видимо пълно учишище не са такъв проблем... Във всички училища в общината има такива...
 • 4
  Ко
  колежка
  16 -3
  19:49, 13 дек 2018
  Крила, Крала - Чавдар и спретна проверка и сега чака учениците от родния Дебър
  • Ко
   Колежката
   2 0
   10:13, 18 дек 2018
   А на Директора Будак, жена му още ли е на работа?
 • 5
  Бр
  Брях
  9 0
  20:44, 13 дек 2018
  Я някой по-осведомен да каже с какво се е провинила г-жа Скандалджийка?
 • 6
  Ма
  Майка
  18 -2
  21:06, 13 дек 2018
  Чавдар няма защо да чака ученици от дебър, тя Будакова сама ги прати при него, с грубото си държание.
  Крайно време беше да се вземат мерки срещу нея.
  Но за съжаление преди това да се случи много ученици напуснаха училището.
  Най сетне и тя да си го получи БРАВО.
  • Ба
   Баща
   19 -8
   21:54, 13 дек 2018
   То па щото Чавдар е китка за мирисане, колко първолаци се записаха в Христо Ботев, само и само да не са при него?
 • 7
  19
  1990
  17 -3
  21:33, 13 дек 2018
  Директорите на учебните заведения, учителите и примера им, който дават на децата за традиционните ценности не са за подценяване.
 • 8
  Пе
  Пею
  19 0
  22:44, 13 дек 2018
  Преди да обсъждате примера, който учителите дават на децата ви, си помислете какъв пример давате ВИЕ на собствените си отрочета! Защото положението става неспасяемо от излизането на децата ви от вкъщи.
 • 9
  По
  Потресена
  15 -18
  01:03, 14 дек 2018
  Откакто чета....не видях един коментар за това колко Тонка направи за училището.Много сте интересни...все сте със силните за деня.Просто жената не беше удобна на много хора,но поне правеше нещо.Малък град с Жалки хорица
  • ??
   ??????
   15 -4
   08:32, 14 дек 2018
   Направи изключително много с преходния остатък, който наследи от предишния директор и със средствата отпуснати и от общината!
 • 10
  Пи
  ПИТАГОР
  7 -4
  10:36, 14 дек 2018
  И како толкува е направила да не би на плещите си да е носила цялото училище или да поддържа небето да не се срути върху нея. Цялата история си има много просту математично обяснение тя беше политически турната там при полужение чи всички знаеха чи е доста иекстравагантна в пуведението и разбиранията си да ни използвам по силни математически изрази после е пооткраднала нещо господарите и са узнали и сига и теглиха шута щоту аку е била толкува честна и чиста виднага жъ утарчи в съда и жъ я върнат убаче нище щото е гузна тя си знае за какво и за колко. Сига жъ назначат друго пулитическу протеже и негувата съдба жъ е същата много са прости нищата няма никаква математическа кунспирация в тува. Те така стават рабтите в българия от век и веков назначават някой който е достатъчну глупав после гу контрулират с компрумати а като им стане неудобен му бият шута и забравят за прегрешенията му аку той съ прай на интиресен ги обявяват тия му пригришения и става клиент на прокуратурата. За тува придишната директурка ще избере варианта да не са прави на интересна ще си подвие упашката а ве жъ пишете във форума кой какъв бил и кой не бил.
  • Uj
   Ujas
   2 -4
   20:15, 14 дек 2018
   Само по себе си,показва коментарът ти, колко си математически прост.жу жа и жъ ги употребявай някъде другаде!
  • Пи
   ПИТАГОР
   4 -1
   06:53, 15 дек 2018
   Пази боже сляпу да пругледне са казали хората за такии къту тебе. Жъ жа жу и темподобни частици в изказа са искони за нашите прадеди дотърчели от букувския, драгойновския, бряговския и искренския балкан и от къде ли още не за да формират съвременния облик на град пърумай. За ко се срамувате от тия нища ни знам за ко ги отричате за ко ви дразнят ами те са ви вплетени в дие иен ка то ва мискиня.
 • 11
  Гр
  Гражданин !
  9 -3
  23:43, 14 дек 2018
  Стига се занимавайте с тази лезбийска Директорка. Да ходи да си ближе раните в друга държава . Ние в нашето Общество не приемаме такива типове хора !
 • 12
  Ро
  РОДИТЕЛ
  9 -2
  00:07, 15 дек 2018
  Най-накрая Господ си прибра вересиите. Аман от такива боклуци.
 • 13
  Jt
  JT
  6 -1
  12:11, 16 дек 2018
  Като ви чете човек, ще си каже, че вие перманентно си спите и с бившата директорка, и с Чавдар, и със сегашния временно управляващ,та даже и с Господ бог! Ще излезе, че вие - първомайчани - сте супер сексманияци...голям майтап, големи сладури сте!

Хороскоп за 23.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще мобилизирате вътрешните си сили и ще се справите с възникващите затруднения днес. Ще получите подкрепата на онези, на които сте помагали и обединявайки усилията си, ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Лидерските ви заложби ще излязат на преден план и смело ще убеждавате някого в предимствата на идеите си.
23 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. Няма да пропуснете нищо важно и ще се погрижите за детайлите около реализацията на важно събитие, така, че да не липсва настроение и всичко, което се изисква от вас.
23 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина пред други, но приятелството е важно за вас. В открит разговор ще споделяте мислите си с близки хора и ще търсите мнението им.
23 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Делово предложение ще насочи мислите ви в по-практични рамки. Помислете, заслужава си да поемете риска, още повече, че сте подготвени за подобни предизвикателства. И други неща ще повишат настроението ви. Вслушайте се в желанията си, отворете сетивата си, не оставяйте безразлични към любовта.
23 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Очаква ви по-благоприятен период, затова точно сега не избързвайте с действията си. Днес имате страхотен успех сред противоположния пол, използвайте чара си. Втората част на деня ще е особено успешна за вас в личен план.
23 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. Работа по дома или нещо, свързано с него ще занимава голяма част от вас. Въпреки това обаче не пропускайте предложението на приятел за приятно мероприятие. Ако успеете да съчетаете и двете със сигурност ще останете най-доволни от този ден.
23 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се съобразявате с високите си изисквания и ще дадете предимство на естетическите си възприятия. Това за някои означава влагане на повече усилия в конкретна задача, за това пък резултатите ще ви удовлетворят. Упорството ви ще довежда всичко, с което се захванете до успешен край.
23 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Съсредоточени сте и не допускате грешки. Съвсем близо сте до крайния успех. Близките ви проявяват разбиране и едва ли ще ви ангажират допълнително. Привличате вниманието на важен за вас човек. От тук нататък всичко е във вашите ръце. Някои от вас се държат прекалено самоуверено на моменти граничещо с арогантността. Това едва ли ще се приеме радушно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
23 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Хубави емоции ще разнообразят деня ви, ще ви направят активни и усмихнати. Психическата ви уравновесеност и душевна хармония ви позволяват да осъзнаете своята уникалност. Активни и уверени ще откриете за себе си много истини, които до сега са ви убягвали. Някои от вас ще пътуват, но не поемайте излишен риск.
23 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намерете достоен начин да се разделите с хора, които са ви разочаровали, но ги обичате. Ако трябва се вслушайте в съветите, които ще получите. Възможни са обрати на плановете ви.
23 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.
23 сеп 2020
Последни новини