15 °C

Боян Чифчиев поема директорското място в дебърското училище

От вчера изпълняващ длъжността директор на ОУ „Георги Караславов“ е доскорошният заместник-директор Боян Чифчиев.

Работодател на училищните директори е Регионалното управление на образование. Това е и институцията, която е освободила досегашната директорка на дебърското училище Тонка Будакова. Информация по случая не е постъпила в общинска администрация.

Тонка Будакова не беше открита за коментар.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (20)

 • 1
  Ди
  ДИСЦИПЛИНА
  26 -8
  14:18, 13 дек 2018
  Бившата Директорка е уволнена дисциплинарно ! И да я намерите,най-много да Ви тегли някоя псувня ! Тя това го владее перфектно ! За този срам и позор,какъв коментар ще Ви даде ! Да си помислят хубавичко бъдещите й работодатели,ако изобщо се намерят такива ?
 • 2
  Не
  неразбрал
  17 -8
  16:42, 13 дек 2018
  Да попитам простичко - въпросния заместник директор не е ли знаел до сега за тези така наречени "мъртви души" ?????????????? Само Будакова ли е в големия КЮП???????????
  • Ди
   Директор
   19 -2
   19:09, 13 дек 2018
   А според теб , кой командва? Директора или зам. Директора? Кой носи отговорността?Кой дава нареждания? Всеки може да подаде сигнал на по-горно ниво за нередност която е забелязал, ако е заинтересован за опазването на дадената институция!
  • Не
   неразбрал
   10 -10
   20:22, 13 дек 2018
   Ми що си е мълчал 2 години и сега хоп проговаря!!!! Май че иска столчето????
 • 3
  Мъ
  Мъртва душа
  14 -2
  17:57, 13 дек 2018
  Да си поговорим за футбол...
  Един международен футболен рефер от филма за Стоичков каза "Бяха ни обучили като чуем" Мамата" и да вадим картон", а всички знаем, че като се натрупат картони и следва принудително отстраняване...
  Та ДИСЦИПЛИНА сам се досети...
  Няколко мъртви души на фона на видимо пълно учишище не са такъв проблем... Във всички училища в общината има такива...
 • 4
  Ко
  колежка
  16 -3
  19:49, 13 дек 2018
  Крила, Крала - Чавдар и спретна проверка и сега чака учениците от родния Дебър
  • Ко
   Колежката
   2 0
   10:13, 18 дек 2018
   А на Директора Будак, жена му още ли е на работа?
 • 5
  Бр
  Брях
  9 0
  20:44, 13 дек 2018
  Я някой по-осведомен да каже с какво се е провинила г-жа Скандалджийка?
 • 6
  Ма
  Майка
  18 -2
  21:06, 13 дек 2018
  Чавдар няма защо да чака ученици от дебър, тя Будакова сама ги прати при него, с грубото си държание.
  Крайно време беше да се вземат мерки срещу нея.
  Но за съжаление преди това да се случи много ученици напуснаха училището.
  Най сетне и тя да си го получи БРАВО.
  • Ба
   Баща
   19 -8
   21:54, 13 дек 2018
   То па щото Чавдар е китка за мирисане, колко първолаци се записаха в Христо Ботев, само и само да не са при него?
 • 7
  19
  1990
  17 -3
  21:33, 13 дек 2018
  Директорите на учебните заведения, учителите и примера им, който дават на децата за традиционните ценности не са за подценяване.
 • 8
  Пе
  Пею
  19 0
  22:44, 13 дек 2018
  Преди да обсъждате примера, който учителите дават на децата ви, си помислете какъв пример давате ВИЕ на собствените си отрочета! Защото положението става неспасяемо от излизането на децата ви от вкъщи.
 • 9
  По
  Потресена
  15 -18
  01:03, 14 дек 2018
  Откакто чета....не видях един коментар за това колко Тонка направи за училището.Много сте интересни...все сте със силните за деня.Просто жената не беше удобна на много хора,но поне правеше нещо.Малък град с Жалки хорица
  • ??
   ??????
   15 -4
   08:32, 14 дек 2018
   Направи изключително много с преходния остатък, който наследи от предишния директор и със средствата отпуснати и от общината!
 • 10
  Пи
  ПИТАГОР
  7 -4
  10:36, 14 дек 2018
  И како толкува е направила да не би на плещите си да е носила цялото училище или да поддържа небето да не се срути върху нея. Цялата история си има много просту математично обяснение тя беше политически турната там при полужение чи всички знаеха чи е доста иекстравагантна в пуведението и разбиранията си да ни използвам по силни математически изрази после е пооткраднала нещо господарите и са узнали и сига и теглиха шута щоту аку е била толкува честна и чиста виднага жъ утарчи в съда и жъ я върнат убаче нище щото е гузна тя си знае за какво и за колко. Сига жъ назначат друго пулитическу протеже и негувата съдба жъ е същата много са прости нищата няма никаква математическа кунспирация в тува. Те така стават рабтите в българия от век и веков назначават някой който е достатъчну глупав после гу контрулират с компрумати а като им стане неудобен му бият шута и забравят за прегрешенията му аку той съ прай на интиресен ги обявяват тия му пригришения и става клиент на прокуратурата. За тува придишната директурка ще избере варианта да не са прави на интересна ще си подвие упашката а ве жъ пишете във форума кой какъв бил и кой не бил.
  • Uj
   Ujas
   2 -4
   20:15, 14 дек 2018
   Само по себе си,показва коментарът ти, колко си математически прост.жу жа и жъ ги употребявай някъде другаде!
  • Пи
   ПИТАГОР
   4 -1
   06:53, 15 дек 2018
   Пази боже сляпу да пругледне са казали хората за такии къту тебе. Жъ жа жу и темподобни частици в изказа са искони за нашите прадеди дотърчели от букувския, драгойновския, бряговския и искренския балкан и от къде ли още не за да формират съвременния облик на град пърумай. За ко се срамувате от тия нища ни знам за ко ги отричате за ко ви дразнят ами те са ви вплетени в дие иен ка то ва мискиня.
 • 11
  Гр
  Гражданин !
  9 -3
  23:43, 14 дек 2018
  Стига се занимавайте с тази лезбийска Директорка. Да ходи да си ближе раните в друга държава . Ние в нашето Общество не приемаме такива типове хора !
 • 12
  Ро
  РОДИТЕЛ
  9 -2
  00:07, 15 дек 2018
  Най-накрая Господ си прибра вересиите. Аман от такива боклуци.
 • 13
  Jt
  JT
  6 -1
  12:11, 16 дек 2018
  Като ви чете човек, ще си каже, че вие перманентно си спите и с бившата директорка, и с Чавдар, и със сегашния временно управляващ,та даже и с Господ бог! Ще излезе, че вие - първомайчани - сте супер сексманияци...голям майтап, големи сладури сте!

Хороскоп за 24.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работната ви заетост ще ви носи добри финансови удовлетворения. Помислете преди да вземете важно решение. Не трябва да бързате, има неща, за които е нужно време за да оцените правилно. Ако се нуждаете от духовна подкрепа, имате от кого да я получите. Близките ви също ще помогнат да се разтоварите.
24 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден е подходящ за подписване на договори и на всякакъв вид споразумения. Възможно е да се появят непредвидени ангажименти, но едва ли има нещо, с което не можете да се справите. Поемете семейния бюджет в свои ръце и не допускайте близките ви да правят необмислени разходи. Вие сте тези, които най-добре биха се справили с тази задача.
24 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Предлага ви се чудесна възможност да приложите вашия богат житейски опит. В служебен план нещата ще се развият неочаквано добре, дори за самите вас, ако съумеете да запазите присъствие на духа и способност да се съсредоточите върху най-главното. Проявете повече разум и търпение към провокациите, отнасящи се до законността и реда.
24 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате добри усещания за бъдещето си и интуицията ви подсказва, че сте на прав път. Така е. Днешните доказателства в тяхна подкрепа ще повишат самочувствието ви. Делово предложение ще ви ентусиазира с изгодните за вас перспективи. Не оставяйте партньора си да гадае за намеренията ви, споделете ги и заедно ще ви бъде по-лесно да ги реализирате.
24 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С решаването на професионални и делови въпроси ще започнете деня си, оставяйки личните за по-късно. В плановете ви влизат и нови начинания, остава да изберете подходящия момент за стартирането им. Влагайки старание и разум, ще привличате на своя страна и силните на деня, което ще ускори успеха ви.
24 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ви ще бъде натоварен, но и успешен. На моменти ще се осланяте на доброто си впечатление, което оставяте у другите и няма да сгрешите. Ще получите добри новини, свързани с бизнеса и това допълнително ще ви активизира. Ще ускорите намирането на необходимите средства за финансиране на бъдещ проект.
24 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятна среща ви очаква днес. Споделяте неща, които ви вълнуват от доста време и получавате ценни съвети. Всичко това ще ви подейства наистина разтоварващо. Постарайте се да свършите плановете си за деня, за да сте удовлетворени от себе си.
24 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят няма да бъде особено добър за тези, които страдат от хронични заболявания. Вземете нужните превантивни мерки навреме. Не се изкушавайте да съветвате когото и да било. Самочувствието ви е подплатено, но е много вероятно да подведете някой важен за вас човек. Просто има неща, които всеки сам трябва да реши за себе си.
24 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Делово ще пристъпите към изпълнение на предстоящите си задачи и без да губите време в излишни приказки ще се включите във времето. Не пренебрегвайте мнението на колегите си, покажете им, че вярвате в тях, като не изтъквате непрекъснато заслугите си. От умението ви да работите в екип ще зависят и резултатите ви.
24 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Благоприятно за вас ще се развиват деловите ви ангажименти. Ще сложите край на работен проект и удовлетворени от резултатите ще се устремите към нов. Концентрирайте се над главното, проникнете в същината на нещата и на практика ще претворите замисленото. Няма да ви липсва и напрежение, но вие сте свикнали.
24 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще трябва да измислите стратегия за действие по важен за вас въпрос, тъй като обичайните ви ходове ще се окажат недостатъчни. Бъдете отворени към чужди идеи, тъй като това е начинът да намерите най-подходящата за вас. Флирт на работното място ще ви разконцентрира от работата ви, а това не е желателно. Не бягайте от отговорностите си.
24 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.
24 фев 2020
Последни новини